המלאך שהפך ל...

יערית

New member
או קיי

ז"א שיש להקל ראש במיקרה הנ"ל בגלל נסיבות מקלות, כגון הריון? הבת שאלה אותי "אמא למה __ ביקשה מאבא לנתק לך את הטלפון?" השבתי שכנראה הם היו מאד עסוקים בשיחה.תשמעי הילדים שלי חכמים מאד לניואנסנים הקטנים האלו,חבל לי שכך זה נעשה.

בטח שהילדים חכמים

רק שלא בטוחה שאת צריכה לתת תשובות לכול דבר. בטח שלא להמציא תשובה שאת לא בהכרח מאמינה בה כגון "הם היו עסוקים בלה בלה בלה". ואם הבת שואלת "אמא למה?" התשובה יכולה להיות שזו היתה שיחה פרטית עם אבא ואת מבקשת שהיא תשאר כזו. בדיוק כמו שהיא לפעמים מדברת עם אבא ומבקשת ממך לא להתערב בשיחה. לגבי הסלחנות.. לא בטוחה שצריך לתת נסיבות מקלות ובטח שלא לתת להם שם (כי את בכלל לא בטוחה שזה בגלל ההורמונים , זה יכול להיות בגלל אלף דברים אחרים). אפשר פשוט להשלים שלא הכול בשליטתנו.

יערית

New member
את צודקת!

מרגישה בדיוק כך,לא הכל בשליטתי,גם אם מדברת על כך אם האקס,מרגישה שלא תמיד מתחדדת הנקודה שרוצה להעביר. ולגבי הילדים,עוד נון שלי שצריכה לעבוד עליו,משהו שלי בלבד,מעצם היותי ילדה שלא קיבלה תשובות לשאלות, מרגישה צורך "לפצות" במתן תשובות לילדים כמעט על כל דבר שנשאלת.{המשקעים האלו כבר מזמן היו צריכים לשנות מצב צבירה}

מקפיצים

New member
ואני דווקא אומרת, אם היא בהריון היא

בטח לא יכולה להיות במחזור... אז מה היא צורחת, מה? מקפיצה ...

יערית

New member
זהווווווו

מה היא צורחתתתתתתתתתתת
אפשר לבקש בעדינות "נתק לה את הטלפון בבקשה,אנחנו באמצע"

° זואי °

New member
כי היא צורחת

זה דווקא מבין כל הדברים חושבת שלא עסק שלך איך היא מדברת איתו. בעיה שלו והוא כבר לא בעיה שלך.

יערית

New member
אההההההה

וזה כל מה שהבנת מכל העיניין זואי?את באמת חושבת שזו הנקודה החשובה? אני מודה שכל אחד לוקח את הדברים ומפרש איך שמתאים לו, אבל להיות בסיטואציה כזו כשאת משוחחת על ילדייך וכלל לא יודעת שמאזינים לך ופתאום דורשים לנתק לך את השיחה בעוד שהילד מחוץ לבית הילדה בצהרונית והוא באיחור... ומנתקים אותך כי כך הוא נדרש..בסיטואציה כזו לא היית:) שתצעק עליו עד מחר והוא עליה בחזרה!זו לא הנקודה.

° זואי °

New member
לא

זה לא כל מה שהבנתי מכל הענין. לא, לא חושבת שזאת הנקודה הכי חשובה. כן, זה הנקודה שבחרתי להגיב עליה. וכן, גם אותי זה היה מעצבן אם הוא היה מנתק לי באמצע שיחה, אבל מה שהיה מעצבן אותי זה הוא, לא מי שאמר לו.

יערית

New member
קיבלתי

את ההסבר שלך וזה בסדר לענות למה שמתאים לך תוך כדי התייחסות לבעיה האמיתית.בקיצור,אני לא יכולה לדרוש ממנו לא לנתק לי את השיחה,מה שביקשתי זה לא להכניס אותי יותר לשיחות מקבילות לשלה.

° זואי °

New member
תראי

כשאני מתקשרת לאקס שלי, שאלה ראשונה שלי היא "אתה פנוי עכשיו לדבר איתי?" זאת שיטה טובה לטעמי.

ב ד ר ך

New member
התנהגות

דוחה בהחלט. שלה מול בעלה. בעלה צריך לשים את הגבול. את יכולה להעיר לו, את יכולה להאיר את עיניו. אבל ממש נראה לי מוזר שאת תנהלי איתה שיחה על כך. אלא אם כן ההתנהגות הדוחה הזו תבוא לביטוי מול הילדים שלך. ואז..... נראה לי שבמקרה כזה לא ממש תתלבטי בנושא

deena

New member
מעלה כמה השערות:

את לא יודעת מה הוא אומר לה עלייך ועל השיחות טלפון ביניכם (אולי הוא מסכסך בכוונה). אפילו מספיק שהיא תשאל מה אמרת לו- והוא רק יחייך וישתוק, בשביל להקפיץ את רוב הנשים בעולם למחשבות על קשר כלשהו שלא צריך להיות ביניכם. מספיק רמז בכדי שהיא תקנא בך, נכון? ואפילו בלי רמז, אולי היא סתם במצב רע איתו ומחפשת תירוץ על מי להפיל את הסיבה לבעיה? את לא יודעת מה היה ביניהם 5 דקות קודם לכן- אולי היתה מריבה רצינית, אולי היה בדיוק באלאגן אצלה בעבודה, אולי משהו מאוד לחץ- אי אפשר לדעת למה היא צרחה עליו לנתק. יכול להיות שהיא סתם מנסה לסכסך ושהיא רחוקה מלהיות מלאך, אבל אני חושבת שממש ממש אסור שתתערבי, אסור שתדברי איתה. זה עלול לבוא לך בהפוכה, ולגרום לעוד בעיות. תצטרכי לתת לו לטפל בזה בעצמו ולקוות לטוב. ותנסי למצוא דרך לדבר איתו על הילדים בעתיד כשהיא לא בסביבה- הבעיתיות שלו בזוגיות שלו- היא הבעיה שלו, את עוד עלולה למצוא את עצמך במצב שבו מאשימים אותך בפירוק הזוגיות או משהו דומה... תהיי את המלאך.

שאלה טכנית, ברשותך

אם שמעת אותה צורחת, משתמע שהם היו ביחד, באותו מקום. איך זה שאח"כ הוא היה איתה בממתינה? סתם קושיה מסקרנת.

יערית

New member
גם אני תוהה עד עכשיו

יש לו מכשיר נייד אחד קבוע ברכב,ועוד מכשיר נייד עליו, גם אני תוהה עד עכשיו איך הוא דיבר עם שתינו בו זמנית ולאחר מכן היתה ממתינה.היום גם שוחחתי על משהו אחר ובזמן שהוא משוחח איתי,טלפון אחר צלצל לו ברכב,אין לי מושג איך?אבל היא שמעה אותי ואני אותה. טעות שלו מההתחלה.

אדמiנית

New member
כשקראתי את המשפט הראשון:

"לא יודעת למה היא הפכה,אבל התוצאה לא מוצאת חן בעיניי" חשבתי שאת הולכת לכתוב משהו על מישהו שממש אכפת לך ממנו, הבת שלך, או מישהו בקרבה כזו. אחר כך כשהמשכתי לקרוא הבנתי שאת מדברת על אשתו של האקס. ואני שואלת: ותרשי לי להיות בוטה: מי את בשבילה שהתוצאה לא מוצאת חן בעיניך
את התחתנת איתה, או האקס שלך
מה אכפת לך ממנה
מה אכפת לך אם היא מלאך, או מלאך המוות
מה אכפת לך אם יש לה כנפיים או שהיא מצמיחה זנב וקלשון
מה לה ולך בכלל
למה את מוצאת את עצמך מובכת מההתנהגות שלה
היא צעקה בטלפון
נו
היא צעקה על האקס וזו לגמרי הבעיה שלו. לא שלך. הוא בישל את הדיסה, שיאכל אותה בתאבון או שיקיא. את יקירתי, לגמרי לא ליד השולחן הזה
רק שלפי המשפט הלפני אחרון: "אני מאוכזת...פייר!מאוכזבת ובגדול מהאישה שבעבר הערכתי מאד" עולה שכנראה שאת עדיין ליד השולחן הזה. את ענייני הילדים המשותפים שלך ושל האקס, תסגרי איתו ואיתו בלבד
תגידי לו בדיוק מה מקובל עליך ומה לא, אבל את העסקים הבלתי גמורים ביניהם - תשאירי להם.

למעלה