המלאך שהפך ל...

יערית

New member
המלאך שהפך ל...

לא יודעת למה היא הפכה,אבל התוצאה לא מוצאת חן בעיניי. כבר סיפרתי בעבר על זוגתו של האקס,שנים של תשבוחות ועידוד הקשר בינהם ,עידוד הקשר בינה לבין הילדים. כבר סיפרתי על ההתערבות שלה לגבי הבן שמאד צרמה לנו, התערבות קולנית,הדרך שבה היא בחרה להתערב הוציא אותי מכליי באותו יום לפני כחודש ימים. חייבת לציין שאני בקושי מדברת עם האקס בטלפונים למעט השיחות על הילדים,אין מצידי שום התערבות בחייהם. היום התקשרתי לבדוק האם הוא בדרך לאסוף את הבת מהצהרונית, בשיחה ביקשתי שלא ישכח לקלח אותם ושינהל שיחה עם הבן לגבי משהו,בזמן שאני מדברת,אני פתאום שומעת אותה צורחת עליו "תנתק לה את הטלפון עכשיווווווווווווווווווווווווווווווו" והוא ניתק. נשארתי המומה מהעיניין,ניסיתי שוב ושוב להתקשר והוא היה בממתינה איתה כל הזמן,אחר כך הוא התקשר וניסה להבהיר לי שהיא החשובה כאן מבחינתו ואם היא בטלפון היא מועדפת.האדיוט רק לא קלט שלא דיברתי על חיי האישיים וריכלתי איתו על אה ודה,דיברתי על הילדים והחוצפנית הזו מה קוראים לה אשתו,לא מספיק שלא כיבדה אותו מולי,לא כיבדה אותי כשהנושא הוא הילדים שלנו. שוב הפרעות בעבודה,שוב מצאתי את עצמי מטפסת על הקירות,שוב מצאתי את עצמי מובכת...כי בעבר חשבתי שהיא מלאך ועכשיו מתגלה לי יותר ויותר שהיא...נו איך קוראים להוא שההפך ממלאך? לא הייתי שקטה ,בסופו של דבר אמרתי לעצמי שאני לא מוותרת הפעם ויוזמת איתה שיחה,בינתיים הוא הרים אלי מספר פעמים טלפון וניסה לטשטש את התתנהגות שלה,העזתי לומר לו שאני לא אשקוט,שאני הפעם מתערבת. דיברתי לליבו,אמרתי לו שזה לא מכבד אותו ובטח לא מקובל לבקש ממך לנתק לי כשאנחנו משוחחים על הילדים.הוא הסכים איתי {לרוב מסכים ונראה לי שמוציא מהאוזן השנייה}וממש ביקש לא לשוחח איתה בכדי לא ליצור מריבה.הוא הבטיח לשוחח איתה על כך,אני לא ממש סומכת על זה,בקושי מרגישים אותי כאקסית בחייהם,לא מבקשת שום עזרה ,שום הקפצות מיוחדות, אין לי שמץ של מושג איך התהפכו הדברים. אני מאוכזת...פייר!מאוכזבת ובגדול מהאישה שבעבר הערכתי מאד. {ושמישהו יגיד שההורמונים מדברים בשמה:)-אוטוטו יולדת}

ההורמונים...

אל תגידי שאת מאשימה אותם... אבל לי זה נראה פשוט...היתה לה את המסכה הזו כי היא היתה צריכה אותה והיום הוא שלה לא זקוקה למסכה! מתגלה האישיות האמיתית שלה... מקווה רק שלא תהפוך לסיוט גודל...

אייל 401

New member
נגע ללב

אך עם כל הכאב את חייבת להבין שככל שיחסך עם האקס הופך סביר את הופכת איום בעבורה ....והוא מצידו בצדק באיזה מקום מנסה לשמור על מה שיש ביד , כניראה שהדרך היא לשוחח בזמנים שהיא רחוקה מהעין והאוזן ....

אייל 401 ../images/Emo45.gif

יערית איל צודק ונשים במיוחד לא מסוגלות לקבל את זה שהגבר מדבר אם האקסית. יש לגברת עוד ללמוד ממך בכדי להגיע לרמה שלך. לכן חבל לך על הזמן אין לך על מה לדבר איתה ביכלל.

° זואי °

New member
אה?

"נשים במיוחד לא מסוגלות לקבל את זה שהגבר מדבר עם האקסית" זה כמו להגיד "כל הגברים זבלים"! מאיפה הבאת את ההכללה המעפנית הזאת?

ד ו ל ה

New member
כשאני קוראת כאלה הודעות...

אני לא מצליחה להבין למה אנשים שכבר היו שם ויצאו מזה, נכנסים שוב מבחירה חופשית לקשרים כאלה ראבק, לא מזמן הם התחתנו וכבר היא מדברת אליו ככה??? איזה מין יחסים אלה? ולך יעריקו, ממליצה להתרחק, לנתק מגע, להסתפק במינימום תקשורת הכרחית ולא יותר. אל תכניסי את ראשך למיטה החולה שלהם. תני לו להתמודד לבד עם החיים שבחר לו, התערבות שלך רק תחריף את הסטואציה. דולה

הסוכן64

New member
אולי תתקשרי ל-../images/Emo56.gif בשעות העבודה?

היא סוף סוף הורידה את ה-

מיKה

New member
היי כועסת אחת

לא מוצאת שום הצדקה לכל הכעס הזה. ולא חושבת שגם יש מה לבוא בטענות אליו. לדעתי הוצאת קצת מפרופורציה את כל העניין. היא לא צעקה עליך! היא צעקה על האקס. ואולי קרה ובדיוק הוא עיצבן אותה באיזה עניין? זה שלהם. לגמרי שלהם. למה את לוקחת את זה כמשהו שקשור אליך או לילדים? וכן, היא יותר חשובה, סורי ביבי. אבל היא יותר חשובה. כי אלא אם כן לא מדובר על מקרה חרום של אחד הילדים (מה שלא היה) נשמע לי הגיוני שיעדיף לשוחח איתה ולחזור אליך לאחר מכן. ואת יודעת מה אומרים...הדברים האחרונים שאנחנו ככה פולטים באגביות, אסור להמעיט בחשיבותם. בסוף ההודעה שלך את כותבת דיוק כך באגביות כאילו ומדובר בעניין זניח ולא משמעותי (מה שבעיניי מאוד משמעותי מבחינת הלך הרוח שלה) "אוטוטו היא יולדת..." סתם גורם לי לתהות אם הלחץ שלך לא מגיע מהכיוון הזה דווקא. אז לפנות אליה, לדעתי, זה הדבר האחרון שצריך לעשות.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo45.gif תגידי...

איך זה שבקביעות את מצליחה לנסח את המחשבות שלי יותר טוב ממני ? דולה (מסכימה עם כל מילה)

G a v ® i e L

New member
למיקה שלנו,

יש חשיבה מופשטת מפותחת, תכונה זו אופיינית למנהיגים אמנים מדענים...ולמיקה. סגנון חשיבה זה מאפשר התבוננות מקיפה יותר ורחבה על סיטואציה נתונה, גם מכיוונים לא שיגרתיים, בין היתר באמצעות מרחב אסוציאציות רחב, אבל מפריע לה לנהל חשיבה ליניארית מובנית והמשכית. גבריאל, שמנסה לפצח אותה בימים האחרונים...או סתם מבלבל בשכל.

ד ו ל ה

New member
חומד...תנסה להשתמש

במפצח האגוזים שלך... אולי זה יעזור אחרי הכל, מדובר באגוז קשה לפיצוח

מיKה

New member
אולי במקום

לעשות לי MRI וירטואלי...ולנסות לפצח אותי... תפצח באיזו הליכה למעשה ותמצא לך מישהי שתמרח אותך לאורך ולרוחב באיזה קרמבו בטעם מוקה! איך זה בשבילך בתור חשיבה ליניארית-לוגית?

G a v ® i e L

New member
לא הייתי צריך לספר פה על הסטיות שלי

ידעתי שישתמשו בזה כנגדי. אבל זהו ! לא עוד !!! טוב, אלך ללבוש בגדי נשים ולהתבונן בעצמי במראה. לילה טוב

יערית

New member
הכועסת עונה לך

מכל מה שכתבת פיספסת משהו מאד חשוב יקירתי תרבות דיבור,גם אם נקלעתי בשיחה ממתינה,הוא יכל לומר לי בפשטות "אני אחזור אליך תוך שניה", היא לעומת זה יכלה להבין שמדובר בילדים שנמצאים מפוזרים וזה עיניין של דקה ותו לא. לא מעניין אותי על מה היא כועסת ובטח לא נכנסת לעינינים שלהם,לי מאד מפריע הטונים והצעקות שבאו מכיוונה על לא כלום!!! חושבת שלהבין את שעברתי זה רק אם תהיי בנעליי. כאחת שפירגנה לכל אורך הדרך,כאחת שלא מתערבת בחייו, תופסת מהם מרחק ענק בכדי שינהלו את חייהם בשקט,גם לא מעמיסה עליו את עול הילדים,חושבת שמשם צריכה לבוא יותר התחשבות וגישה של נימוס אלמנטרי-לא יותר מזה. וממש לא מעניין אותי הורמונים,ממש לא!זו הסיבה הכי מטומטמת להשתמש בה בכדי להצדיק התפרצויות שכאלו.{הרי אנחנו נשים מכירות את זה מקרוב}. מקווה שהבנת שהם לא האישו,הנימוס שהיא היתה צריכה להפעיל מול בעלה ומול צד שלישי.

G a v ® i e L

New member
../images/Emo45.gif תרבות דיבור...

ללא ספק מצרך נדיר במחוזותינו. מישהו צריך לרסן שמה את חרצובות לשונה של הצד השני, הורמונים-לא הורמונים, אין נסיבות מקילות. יחס שכזה (אם ליד הילדים) ממוטט לך את הסמכות ההורית, אז קצת כבוד לילדים לך ולאקס. ויפה שעה אחת קודם. (וגם את, די יפה בעצמך !)

למעלה