המכתב

המלאך28

New member
המכתב

היי,מה שלומך? אני מאוד מקווה שהכל בסדר אצלך. אצלי הכל בסדר,הכל כרגיל. החיים הפכו לשיגרתיים למדי ובלי זעזועים מיותרים. בארץ הכל רגיל,התרגלנו כבר לפיגועים היום יומיים, לתאונות הדרכים,לאבטלה שאיומה לא פוסח על אף בית אב בארץ, לעוני המחריד שזורק אנשים מהבתים שלהם. מה לעשות שאין לנו ארץ אחרת?, ובכל זאת כולנו מחכים לישועה. אני סה"כ מבין את החוסר רצון שלך להיות פה,קשה לחיות באווירה פסימית באופן קבוע. טוב,רציתי רק לומר לך שאני מתגעגע ........ ביי נ.ב: אגב אלוהים,אם יוצא לך לעשות משהו שישפר פה קצת את המצב, אני אהיה אסיר תודה. אתה בטח יודע מה עובר עלינו פה...........או שלא!!

קאט בלו

New member
המכתב שלא נשלח....

בזכותך המלאך נזכרתי במכתב שרציתי לשלוח, מכתב שהיה צפון אצלי עמוק בלב, מכתב אשר שמור ומוגן בכל משמר והיום פתאום הוא יצא החוצה, מכתב שהחליט שזמנו לפרוץ הגיע אז רגע לפני המעטפה והבול, החלטתי להנציח אותו גם פה, למשמרת עד. לך יקירי... מה שלומך? מקווה שהכל תקין שם במרחקים... פתאום מפרידים בינינו מאות קילומטרים שסחבו איתם התרחקות כללית. מדי פעם יוצא לי לשבת ולחשוב, לשבת ולהזכר באותה תקופה, באותם מספר ימים שנראו כשנה, אותם ימים של הרפתקאה ומרדף אחרי הזמן, נסיעה אחרי נסיעה ושוב קפיצה מבית לבית ושאין מה לאכול מסדרים בעזרת איזה קיוסק בקצה הרחוק והחיוך עולה על פני, הזכרונות מציפים..... עברו ימים, עברו אפילו כבר חודשים ודברים השתנו בקצב מסחרר, כן, גם אצלי כמו אצלך, אומנם אצלך התפנית חדה ומקווה שכך תמשיך להיות, אולי בזכות כל אותם ברכות שכל הזמן שלחתי עבורך וברכתי. בטח אתה שואל את עצמך מה הביא אותי לכתוב לך, הרי מזמן לא היתה לנו שיחה רצינית או שיחה בכלל, אז פשוט קראתי משהו שמישהו רשם וזה הציף אותי כפליים געגועים אליך.... טוב ידידי היקר מקווה לשמוע ממך בהקדם, למרות הניתוק שפתאום הופיע. שלך.....

למעלה