המכתב שלא נכתב

המכתב שלא נכתב

רציתי לשתף אותכם ולכתוב מכתב לילדי שעשו לי כל כך הרבה בחיי אני גרושה ומגדלת שני ילדים כאשר אחד מהם חריג רציתי לומר לכם ילדי היקרים שחר ואור אור אתה האור של חיים אתה קרן האור שגרמה לי לצמוח ולהתרומם למעלה מאז שנולדת עשית לי מהפך בחיים מימשתי איתך את האמהות האמיתית לימדת אותי מה זאת אהבה כנות נתינה ורגש מילאת את כולי בעושר עילאי ואני נהנית מכל רגע להיות אמא שלך גאה אני שאתה בני וחושבת עליך בכל רגע משעות היממה חיה אותך 24 שעות ומיחלת שרק תמשיך ותצמח ושאני אעלה אותך על דרך המלך ולך שחר ילדי המיוחד שאותך לא אחליף באף אחד באת לעולם ללמד אותי שיעור ולימדת אבא שלך לא עמד במבחן והלך אך אני עמדתי לצידך ואמשיך לעמוד כי אנחנו מחוברים בנשמה מרגישה אותך מבפנים גם עם אתה לא מדבר המבט שלך אומר הכל אני מרגישה שאתה מרגיש אותי ואני מרגישה אותך גאה בך ילדי היקר לאן הגעת ובטוחה אני שתמשיך לצמוח ולגדול כי אני מאמינה בך בכל מאודי ולשניכם ילדי היקרים אוהבת אותכם עד לב השמים הכי הכי בעולם שמחה שאני אמא שלכם ואתם ילדי שבת שלום

loveu30

New member
בר מאוד מרגש

לקרא, חברתי הטובה ביותר ילדה תינוק עם תסמונת דאוון מאוד היה לה קשה להשלים עם זה בהתחלה היום אחרי חודשיים וחצי היא מתחילה להתרגל ולהקשר לילד החיים שלה השתנו לגמרי, ואני מה יש לי להגיד לה ? לי יש ילדים בריאים אין לי את התמודדות הזו, כשאני קוראת מכתב כמו שלך זה מחזק אני יעביר לה את המסר שלך.

למעלה