לדעתי למודעון מעריצים ויש לי איזה כתובת אחת אני לא יודעת אם זה המועדון מעריצים או הבית שלה...
D dashush New member 27/9/06 #33 לדעתי למודעון מעריצים ויש לי איזה כתובת אחת אני לא יודעת אם זה המועדון מעריצים או הבית שלה...
A A Riot Girl New member 27/9/06 #35 ../images/Emo4.gifבינה..אממ מקווה שלא תעלבי אבל... 1.את הילדה הכי מתוקה חמודה ויפה שקיימת 2.המכתב יצא מדהים!!! 3.ממש השקעת בו ותודה רבה על זה! 4.יש לך כתב מדהים הלוואי עלי.. 5.והכי חשוב...אני ראשונהההההההההההה!!
../images/Emo4.gifבינה..אממ מקווה שלא תעלבי אבל... 1.את הילדה הכי מתוקה חמודה ויפה שקיימת 2.המכתב יצא מדהים!!! 3.ממש השקעת בו ותודה רבה על זה! 4.יש לך כתב מדהים הלוואי עלי.. 5.והכי חשוב...אני ראשונהההההההההההה!!
U Unfabulous New member 28/9/06 #36 אויש תקישבו רגע. הלכתי היום לשלוח תמחכב אבל הייתי צריכה לקהות בול והודאר היה סגור היום אז אני שולחת מחר. סורי.
אויש תקישבו רגע. הלכתי היום לשלוח תמחכב אבל הייתי צריכה לקהות בול והודאר היה סגור היום אז אני שולחת מחר. סורי.
ל לוש Hilary duff New member 28/9/06 #39 ל Unfabulous וואי זה מדהים תודה מאמי!! אבל חבל שאני החרונה חחח זה לא משנה חח יצא לך ממש מדהים ומושקע=]]
ל Unfabulous וואי זה מדהים תודה מאמי!! אבל חבל שאני החרונה חחח זה לא משנה חח יצא לך ממש מדהים ומושקע=]]
ל לוש Hilary duff New member 1/10/06 #48 חח לא נורא גם ככה עם אינ לא הייתי יוצאת אחרונה מישהיא אחרת הייתה יוצאת חחחחח=]]]]]]
S shafiqa New member 4/12/06 #49 הילרי דאף להילרי המקסימה והפצצה את המלכה את יפה מאוד מימני באהבה ומיכל הלב ואוהבת אותך מאוד מור