המכתבים ללילי-רוז

nitzan s

New member
המכתבים ללילי-רוז

טוב אז הציעו כאן הצעה ממש טובה לשלוח לך ברכות החלמה ובדרך אפשר לשלוח ככה מכתבים לג'וני וזה אפילו התפרסם בתפוז והכל וגם הצלחנו להשיג את הכתובת של הבית חולים אבל אני רואה שאנחנו לא עושות כלום כאילו השגנו הכל ועכשיו לא עושים עם זה כלום... לפי דעתי צריך לארגן מי שולח לה את המכתבים או שנפגשים ושולחים ביחד ואם זה מישהו ששולח אז איך מביאים לו את הכסף כי זה מסוכן לשלוח כסף בדואר ותעלו גם הצעות מה לכתוב ללילי איזה ברכות ודברים כאלה שבאמת לא נרגיש כאילו עשינו את כל זה סתם וסתם דיברנו על זה בגדר של חלום ועכשיו אנחנו נוטשות את זה... אז יאללה להעלות הצעות! =]

Titush Black

New member
יש לי רעיון

עשינו את זה בפורוני לכבוד היומולדת שלה. פשוט אחד האנשים פירסם בפרטי את הכתובת שלו לאנשים שהוא יכול לסמוך עליהם וביקש מהם סכום כסף מסויים אבל לא גדול מידי. במקביל נפתח שרשור ברכות לרוני בפורום וכל אחד כתב את הברכה שלו. אחת המנהלות עיצבה את הברכות והכניסה אותן לאלבום. זה רעיון טוב לא? נפרסם את הברכות כולן פה, ונשתדל לשלוח כולנו את סכום הכסף הדרוש לשליחה. מישהו יעצב או סתם ידפיס את המכתבים ויסדר אותן יפה וישלח. זה הרעיון שלי

nitzan s

New member
כן זה רעיון נחמד!

אבל הבעיה היא שלא כל כך בטוח לשלוח כסף בדואר... ואם כבר שולחים את הכסף אז אפשר גם לשלוח איתו את הברכות כדי שזה יהיה בכתב יד כי ככה זה יותר אישי כזה...

Adi 7

New member
נכון...

בעיקרון אלו הרעיונות היחדים שיש... והם נשמעים אחלה. ומי שישמע מסוכן לשלוח כסף בדואר..., אנחנו לא הולכים לשלוח כל אחד צ'ק בסך 50,00000 דולר. זה לא יעלה כל כך הרבה.

nitzan s

New member
כן אבל עדיין

זה יכול לא להגיע לזה שיאסוף את הכסף בגלל זה אני אומרת שזה לא בטוח

cowgirl Ms

New member
זה רעיון טוב.

אין לי בעיה לעצב את הברכות, אני עובדת לא מעט עם פוטושופ. אבל המדפסת שלי שבקה חיים, אז את החלק הזה לא אוכל לעשות... :\

Titush Black

New member
אמ...

גם שלי די שבקה חיים... מתוכנן מפגש לחופש? כל עוד זה לא ב10.4 אני לא רואה סיבה למה אני לא אגיע. ננסה להסדיר סכום כסף לפני המפגש ושכל אחד יביא אותו איתו. שמה אפשר להחליט עם המכתביפם יהיו מעוצבים או בכתב יד, ולסדר את מה שצריך. יש מצב לארגן מפגש ליום שני למשל, למרכז?

LizStar

New member
אממ אוקי..

סבבה..אבל כמו שהבנתי..חייבים לזרז את כל העניין.. אממ ת'אמת רציתי להחיל לרשום משו אבל אני לא יודעת איך להתחיל
..מה לרשום בהתחלה?ללהציד את עצמי קודם?או שבסוף?
ובאמת אולי כדאי שכבר נתחיל את המכתבים,או לפחות נתכנן אותם :/ ואולי יהיה יותר טוב אם כל אחת תקליט קטע וידיאו קצר..? -_-"

Rotem fa

New member
זה ממש מגעיל שאתן מנצלות את זה שהיא

חולה כדי לשלוח גם על הדרך מכתבים לג'וני

nitzan s

New member
אנחנו לא מנצלות את זה

זה קודם כל לשלוח מכתבים ללילי זה היה הרעיון לשמח אותה והכל

פאני14

New member
ותאמיני לי שאם היינו רוצות לשלוח

לג'וני מכתבים, אז לא היינו מחכות שהיא תהיה חולה ועושות את זה כבר הרבה מזמן.

למעלה