המכשפה

סוף סוף תגובה כמו שרציתי

אני לא יודע אם זה היה ווברציות אבל מדי פעם הרגל שלי או היד רעדה בפתאומיות לאיזה שניה אחת...... לפי מה שהבנתי אתה מתכוון שברגע שמתחילים אצלי הווברציות אז לדמיין את עצמי להסתובב מסביב לעצמי???? ושאני עושה את זה להמשיך להתרכז במה שהתרכזתי עד עכשיו כמו לספור מספרים או להתרכז בתחשוה של היד שלי או רק לדמיין את עצמי מסתובב. נ.ב. אחרי שאני אישן 5 שעות לשתות איזה קפה או משהו או בלי כי זה יקשה עליי?

שריר

New member
עוד משהו

יכול להיות שכן היית מספיק עייף אבל התרכזת חזק מדי במספרים אז תנסה את מה שאלון אמר ואם בכל זאת לא תרדם תנסה להקשיב לשעון בלי להתרכז יותר מדי אלא רק להקשיב

אלון ב

New member
בלי קפה, תקשיב

העיצה שרשומה באתר לגבי לשתות קפה זה טוב רק למי שנירדם מהר מדיי, אתה לא צריך לשתות קפה כי יש לך בעיה הפוכה שקשה לך להרדם ולכן קפה לא יעזור ורק יפריע לך להרדם כי יש בו חומר מעורר ( קפאין ). הוויברציות הקטנות שהרגשת ביד וברגל זה לא הוויברציות שדיברתי עליהן, כשתגיע לשלב של הוויברציות לא תוכל לטעות, ההרגשה היא של גלים חזקים של זרם חשמלי ששוטפים לך את כל הגוף מבפנים, מתי שזה יקרה לך לא תוכל להתבלבל ותבין מיד שזה זה, לא יהיו לך ספקות. בשלב של הוויברציות והשיתוק כבר ממש לא קשה לשמור על המודעות העצמית ולכן בשלב הזה אתה יכול להפסיק לספור ורק תדמיין את עצמך מסתחרר, הכי טוב לנסות את זה ( את הסיחרור ) בשלב של השיתוק והוויברציות, פשוט מאד תסתכל עם העיניים חזק הצידה ותדמיין את עצמך מסתחרר במהירות סביב עצמך, תמשיך כמה במשך כמה שניות בלי הפסקה עד שתהיה בתוך החלום הצלול, זה אמור לקחת לא יותר מכמה שניות. אתה יכול אפילו לנסות עכשיו, תעצום עיניים ותדמיין את עצמך מסתחרר, אתה יכול להתאמן גם בעזרת כיסא מסתובב אם יש לך כדי לקבל את התחושה, בכל מקרה בשלב של הוויברציות הרבה יותר קל לדמיין את זה. דבר נוסף שלא אמרתי קודם, מאד יכול להיות שהיה לך קשה להיכנס לחלום הצלול כי התאמצת יותר מדיי עם שיטת הספירה, אני ממש לא אוהב את שיטת הספירה כי קשה להרדם איתה ( יותר מדיי מאמץ למוח ) עדיף שתנסה בפעם הבאה בלי לספור, פשוט תנסה להקשיב לתיקתוקים של שעון שתשים ליד המיטה שלך או תתרכז בנשימות שלך. אלון

דבר אחרון...

מה זמן לוקח בדרך כלל עד שמגיעים לחלק של הווברציות? כי אני הייתי 4 שעות ככה ולא הגעתי לחלק של הווברציות. וגם בקושי שמעתי קולות ואני חושב שהקול היחדי ששמעתי היה הקול של הצחוק הזה.... וגם לא היו לי הזיות... חייבים לשמוע קולות והזיות או שאני יכול גם בלי?

שריר

New member
לא יודע עם חייבים או לא

אבל כמה שעושים את זה יותר אז הזמן מתקצר בהתחלה זה לקח לך 4 שעות כנראה כי לא היית מרוכז והמחשבות שלך ננדו אבל כמה שתעשה א תזה יותר אתה תהיה מרוכז יותר טוב אני מגיע בערך טוב רבע שעה לויברציות קלות אבל אני אל הצלחתי לעבור אתהחלק הזה וביינתים הפסקתי

אלון ב

New member
אם אתה עושה את זה כמו שצריך

אם אתה עושה את זה כמו שצריך אז זה לא אמור לקחת יותר מ - 20 דקות עד שלב הוויברציות, כמו כן דבר נוסף, ככל שפחות תזוז ככה זה יקח לך פחות זמן, תשתדל להתחיל בתנוחה נוחה במיטה ככה שכמה שפחות תצתרך לזוז, וכמו שאמרתי לך במקום לספור עדיף שתקשיב לתיקתוקים של שעון או לנשימות שלך כי אז פחות תאמץ את המוח. ( שריר - השיטה של להקשיב לתיקתוקים של השעון או לנשימות במקום לספור זו הברקה שלי, אני הראשון כאן שהתחיל לדבר על זה, אז אם מישהו גנב את זה זה אתה ממני ולא אני ) ב-ה-צ-ל-ח-ה ! אלון

desert water

New member
שיתוק שינה...

היה לי פעמיים מצב שכזה... אחד מהם הלילה...אבל לא ראיתי לא שמעתי דבר... הדבר היחיד שהיה מוזר הוא שבפעמיים האלה נוצר מצב כאילו אני תלויה באויר או חלקית באויר עד שאני נופלת או נשמטת לאט אל המיטה. וזה הכל... אין זקנות, אין שום דבר... אולי אני אינני מבינה בנושא כמוכם, אבל לדעתי כל האפקטים האלה מאוד תלויים במה שהאדם עובר בזמן הקרוב לזמן שבו הוא ביצע את הניסוי הזה.

שריר

New member
מכשפות פעם אחרונה וזהו!

אז כולם מפחדים מזה אין מה לעשות אני ומרעיד שאנחנו כבר נחשבים זקני הפורום, הוא כבר לא נכנס הנה, שהגענו הנה וסיפרו לנו על זה גם אנחנו פחדנו, כמובן שלא היו אנשים כמו שבז שניסו עוד יותר להפחיד אבל גם אנחנו פחדנו, אז אמרנו שנעשה את זה בצהריים או מוקדם שיש כבר אור, לא הגענו לחלק של מכשפה. הראיון זה אם לא תאמינו בזה כל כך חזק ותפחדו מזה כל כך זה לא יקרה וגם אם זה יקרה אל תפחדו מזה. למשל אני חוויתי שיתוק שינה לפני שהגעתי לפורום ומה זה התלהבתי מזה ופה ראיתי שהרוב פחדו מזה. אז זה פשוט הגישה תחשבו איזה מדהים זה שהדמיון שלכם יוץר כזה דבר מציאותי במקום לפחד מזה כי הרי אתם יודעים שזה לא אמיתי אז פשוט תהנו מהחוויה כמו שאתם נהנהים מהשיתוק או מהויברציות.

למעלה