המכשפה

המכשפה

לפני שנתיים נכנסתי באמצע חלום שהיה לי הבנתי שזה חלום לפני שידעתי בכלל שקיימים חלומות צלולים. מאז אני ניסיתי הרבה פעמים לשחזר אך לא הצלחתי. פתאום מצאתי את האתר הזה ואני רוצה לנסות לשחזר את החלום אך נראה לי שאני הצליח רק עם אני אעשה את הדבר הזה שצריך להישאר ער שנרדמים וכתוצאה מכך יש את אפקט המכשפה. עכשיו אל תהיו מניאקים ותגידו לי את האמת... זה באמת כול כך מפחיד? מה אתם ראיתם שהאפקט הזה קרה לכם?

אלון ב

New member
תופעות ואפקטים בזמן שיתוק שינה

אין לי כוח להרחיב עכשיו כי ככבר תבתי על זה בצורה מפורטת בהודעה שאני לא מצליח למצוא כאן כרגע כי הסטוריית הדפים בפורום הזה מאד ( יותר מדיי ) קצרה והמון הודעות טובות הולכות פה לאיבוד ( לא כמו הפורומים של איי-או-אל ששם היו פורומים עם יותר מ 150 דפים של הסטוריה ! מרגיזים התפוז האלה ! ) בכל מקרה בפעם האחרונה שזה קרה לי התעוררתי מחלום רגיל ישר לתוך מצב של שיתוק שינה ( יכול להיות כי זה היה חלום מפחיד והתעוררתי ממנו בפתאומיות ) וכשפתחתי בכוח את העיניים אז על המיטה שלי מטר ממני, שכב הערס מהחלום ( זה שניסה לאיים עלי עם סכין )והסתכל עלי, זה נראה כל כך אמיתי ! כאילו הוא באמת שוכב מולי על המיטה במציאות ! היתה לו עין אחת במרכז המצח ומדיי פעם הוא מיצמץ, ידעתי שזו רק הזיה אבל מאד הפחיד אותי שהוא ינסה לדקור אותי עם הסכין שהיתה לו ביד כי פחדתי שאולי אני ארגיש את הכאב כמו שמרגישים כאבים בחלום, אבל הייתי ממש חסר אונים כי לא יכולתי לזוז, זה לקח דקה בערך, כל הזמן המשכתי להסתכל עליו וראיתי איך לאט לאט, בהדרגה, חלקים מהגוף שלו נעלמים והוא בעצם היה הסמיכה שהיתה מונחת מולי על המיטה, בסוף נשארה רק העין שלו וכשהיא גם נעלמה ראיתי שהיא בעצם היתה קפל קטן בשמיכה מולי. אבל זו היתה חוויה מדהימה למרות הפחד ! תופעות נוספות - אנשים שמדברים בקול רם ליד המיטה, דפיקות חזקות בדלת של הבית, ואנשים ודמויות שיושבים לי על המיטה או עומדים לידי. ביי ביי אלון

shabaz

New member
לאאאאא....זה לא כל כך מפחיד

אלא אם כן את מפחדת מזקנה עם אף עקום ריח רע מהפה עור מתקלף וכובע של מכשפות ששולחת את ידה אל מתחת למיטתך ומוציאה גרזן שהיא הכינותה מראש וחובטת לך במפתח הלב ואת חסרת אונים ולא יכולה לעשות כלום,אם זה נקרא מפחיד אז כן... שבז

UpTown~Girl

New member
לא לא לא!!!

אל תקשיב/י להם הם סתם רוצים להפחיד אותך, הם עשו את זה גם לי! והם הכניסו אותי לכזאת היסטריה, במיוחד אלון! אבל אל תקשיב/י להם!!! הנה העתק מהודעה שרשמתי לפני כמה ימים: טוב, אז הנה עוד אחת מהשיטות שלי... ושם השיטה הוא: איך לא להיכנס להיסטריה מאפקט המשפה, ובאנגלית LAUGHING ABOUT THE IMAGINATION LATI חחח... טוב אז השיטה הזאת הולכת ככה, קודם כל במשך יום שלם צריך להסתוב במחשבה של: "איזה טימטום זה אפקט המכשפה, איזה דברים מפגרים בנאדם יכול לדמיין..." בקיצר לצחוק כל היום על הטימטום, כאילו עד כמה בנאדם יכול להיות מפגר...??? ולהגיד כמה שזה טיפשי, וכמה שזה עוד יותר טיפשי אם מישהו יפחד מזה... פחחח... ואז ברגע שתראו את המכשפה אתם כביכול אמורים להתפוצץ מצחוק (בצורה דימיונית כמובן אחרת יהרס לכם כל הווילד...) ולצחוק ולצחוק ולצחוק (במקום לצרוח ולצרוח ולצרוח... ) זה פשוט שינוי גישה, וככה לא מפחדים... אז מה אתם אומרים עליי??? ושריר- אני שוב לא מצליחה לשלוח לך הודעות!!! זו הייתה ההודעה שלי! מקווה שעזרתי! את/ה בן או בת? ביי!!! עדי 1066355476

BladeRaider

New member
ובכן

אני בכלל לא חוויתי את אפקט המכשפה זה לא חובה שיהיה את זה. בכל אופן אלון נהנה להפחיד אנשים ואחר כך לרדת עליהם שהם פחדנים ואין להם אומץ לנסות. פשוט אל תקראו את התגובות שלו להודעות WILD.

shabaz

New member
זה לא יעבוד עגידיו...דיגידן דיגידן

סתאם.... טוב...את יודעת שזה לא יעזור....לפי דעתי... כי אנחנו לא שולטים על זה כל כך טוב...ושאת תהיי לבד בלילה ותרגישי את המכשפה מעלייך נוגעת לך במקומות מצונזרים... את תפחדי...זה נחקר מבדקית ע"י חלמן...הוא אמר לנו.. שהוא כמעט גמר אבל לא משנה...:) הקיצר...התת מודע שלך...לא משתכנע כל כך בקלות... את צריכה לומר את זה כמה שבועות ממש ברגש... ופלא אם זה בכלל ישפיע... כי זה הדמיון...לא התת מודע

UpTown~Girl

New member
נוגעת במקומות מצונזרים???!!!

איכס איכס איכס אהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!1 דיי! לא רוצה! אימאל´הההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! לא רוצה מכשפה לסבית שאונסת אותי! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תרחמו עליי! בבקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

???????

על מה אתם מדברים בכלל? מכשפה לסבית באה ואונסת אותי???? קצת יצאתם מהנושא....... אני רק רוצה לדעת אם זה באמת כול כך מפחיד...וכמה זמן בערך זה נמשך.... וכמה זמן בערך לוקח עד שהגוף שלך משתתק? זה לא משעמם עד עז להתרכז במשהו מסוים? או קשה? והפעם תגיבו ברצינות...

דנה^^

New member
איזה מצחיקים!

חח!! :)) אם עד עכשיו פחדתי מהאפקטים האלה אז ההודעות שלכם כל כך הצחיקו אותי שנראה לי שגם אם אני אראה את הדברים האלה לא יהיה אכפת לי.. ההודעה של אלון (שזה היה חלקים מהשמיכה) דווקא הרגיעה כי אז אני יכולה לחשוב שעוד כמה רגעים המכשפה המרושעת תיעלם.. אבל הקטע עם מכשפה לסבית? איזה מצחיקים! מה בדיוק קרה עם חלמן? דנה.

shabaz

New member
או קיי.....היא באה עם דילדו!!!

אז היא יכולה לזיין אותך...או שהיא תתן לך סטירות ותגיד: "או בומבל´ה...אתה טוב בומבל´ה...תמשיך ככה..או או או" שיתוק שינה...זה משתנה מאדם לאדם וגם ברמת הנסיון שיש לו! לך...אם את מתחילה...זה יכול לקחת שעות... אבל מצד שני...אולי את לא עילגת...אז זה יקח לך רק חצתי שעה..

dhp7

New member
חחח... זה אחד השירשורים הכי מצחיקים

שקראתי פה בזמן האחרון

שריר

New member
שבז ואלון אני רואה שאתם מחליפים

אותז זה מביא גאווה אבל אתם עדין לא מספיק טובים קודם כל שבז ההתחלה ההיתה טובה עם המקומות אבל משם התדרדרת פעם הבאה אני אנסה לעזור לפני

desert water

New member
אפקט המכשפה המדובר...

אפקט המכשפה שעולה פה בפורום לאחרונה מאוד מזכיר לי אמונה עתיקה שבעצם ממנה נגזר הביטוי nightmare לא יודעת אם ידוע לכם, אבל בימי הביניים ככל הניראה לי היתה אמונה על שדה נוראית בשם mare שהיתה מופיעה תוך כדי חלום והאדם היה רואה אותה יושבת על מפתח ליבו, חלק מהאמונה היתה שזה מביא למוות, לפי מחקרים חדשים תאור המוות מפי אנשים היה כמו מוות מהתקף לב. זה מאוד דומה למה שאתם מכנים "אפקט המכשפה" אינני זוכרת את הפולקלור הספציפי כל כך בבהירות אז אם למישהו יש תיקונים אני אשמח לשמוע!

אלון ב

New member
אפקט המכשפה

התופעה הזאת ידועה כבר שנים רבות והיא תופעה אחת מבין רבות אחרות שאפשר לחוות במצב של שיתוק שינה, אנשים רבים חווים את החוויה הזאת כשהם איכשהו מגיעים למצב של שיתוק שינה ( בגלל התעוררות פתאומית מחלום בלהות לדוגמה או בגלל קשיי הרדמות ) ובגלל חוסר ידע ובורות בנושא הם מאמינים שזה באמת קרה להם, מצב של שיתוק שינה הוא מצב ביניים שבו המוח כבר במצב מודע אבל עדיין חלקו עוסק בחלימה ולכן יש שילוב של חלימה ועירות וזה יוצר את האפקטים האלה. העניין הוא שבדרך כלל כשאדם נמצא במצב של שיתוק שינה הוא נמצא במצב של חוסר אונים ואי יכולת לזוז והדבר יוצר המון פחד וחרדה ( כי הוא עוד לא שמע על חלומות צלולים ... ) הפחד הזה יוצר/גורר הרבה פעמים אפקטים מפחידים כמו "הזקנה" או חייזרים שנמצאים לידך בחדר ורוצים "לחטוף" אותך ... היתה לא מזמן תוכנית טלוויזיה שבה דיברו והראו גם על נושא "המכשפה" ( "הזקנה" ) , ראיינו שם כמה אנשים שזה קרה להם והם דיברו על זה כאילו שזה קרה באמת וכאילו שהיא באמת היתה מעליהם וניסתה לחנוק אותם ... חשבתי לעצמי אז "כמה הם מגוכחים האנשים האלה, עושים צחוק מעצמם בגלל בורות וחוסר ידע". אלון

BladeRaider

New member
דרך אגב

אני חושב שגם האגדות על הגובלינים ושאר הhumanoinds שבאים בלילה לבית שלך ועושים שם טרור מקורן בחויות של שיתוק שינה

בסדר החלטתי לנסות

אני עכשיו נמצא בחדר שלי ועוד כרבע שעה אני הולך לעשות ווילד, ולא איכפת לי מה אתם אומרים!! מסתבר שנזכרתי שזה קרה לי כבר בכיתה ד או משהוכזה שאני חושב על זה: איזה מפלצת רדפה אחרי ואנילא יכולתי לזוז והרגשתי את הגוף שלי שוכב ומשותק וידעתי שזה חלום, אז זה לא היה כול כך מפחיד(זה כנראה נוצר כי היה לי איזה כאב ביד שהתרכזתי בו). אולי עכשיוזה יהיה מפחיד בגלל שהדמיון שלי יתפתח, אבל זה חוויה.

אוקי זה מה שקרה

הלכתי לישון, התעוררתי אחרי 6 שעות עשיתי את כול מה שצריך אחרי זה חזרתי לשכב במיטה והתחלת לספור מספרים ולשמור על עירנות. כעבור כמה דקות הרגשתי שהגוף שלי מתחיל להשתתק, נשארתי ככה הרבה זמן ואחרי איזה חצי שעה שמעתי קול שמורידים את המים, לא חשבתי שזה חלום או משהו אבל אז ששמעתי את זה הייתי יותר משותק אז חשבתי שאולי כן. שמעתי עוד איזה קול של עורב ואחרי זה לא שמעתי כלום. לא ידעתי מה לעשות כי הייתי ככה כבר שעתיים אז פתחתי את העינים לראות אם אני רואה מישהו בחדר....לא ראיתי אבל גם לא הצלחתי לזוז, אחרי כמה נסיונות הצלחתי לזוז. בהתחלה חשבתי שזה חלום חוזב או משהו אבל בסוף זה לא היה כך. חזרתי לשכב ולספור מספרים, עד מהרה עוד פעם כבר הייתי משותק, לא שמעתי כלום אחרי כמה זמן שמעתי קול של צחוק ממש אבל ממש מפחיד...וזהו לא שמעתי כלום יותר, אחרי שעתיים של הניסיון השני קמתי שכול הגוף שלי כואב לי ורועד. למה לא הצלחתי להיכנס לחלום? מה הייתה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהטלויזיה הייתה דולקת או משהו(בקושי שמעו אותה)? תנו עצות..... נ.ב. הצחוק היה ממש מפחיד

אלון ב

New member
כמה עיצות + טיפים

הבעיה היתה כנראה שלא היית מספיק עייף כדי להצליח להרדם ולהכנס לחלום הצלול, יכול להיות גם שישנת קודם הרבה בצהריים או משהו. כדי שבפעם הבאה תצליח להרדם אז נסה לישון רק 5 שעות לפני שאתה מנסה במקום 6 שעות כמו שנסית עכשיו, נסה גם להתעורר ( אחרי 5 שעות ) וישר לנסות אפילו בלי לקום לשניה אחת מהמיטה ( או שתקום רק ל 5-2 דקות ) , ככה תהיה יותר עייף ויהיה לך יותר קל להרדם. וכמו שעשית עכשיו גם בפעם הבאה תשתדל לחזור לישון כשעוד חשוך בחוץ ( לפני 5:00 בבוקר ) כי אז יהיה לך הרבה יותר קל להרדם. נ.ב - לא הגעת לשלב של הרעידות והזרמים החזקים בכל הגוף ??? דבר שמאד יעזור לך להכנס לחלום צלול בשלב הזה של השיתוק ( ועדיף במיוחד גם בשלב של הוויברציות בגוף ! ) זה אם אתה מדמיין את עצמך מסתחרר סביב עצמך במהירות, זו שיטה מאד טובה והיית יכול תוך כמה שניות להכנס לחלום צלול ! בפעם הבאה שתגיע למצב של השיתוק ( ועדיף גם הוויברציות ! ) ישר תסתכל עם העיניים שלך חזק הצידה או למעלה ותדמיין את עצמך מסתובב ממש ממש מהר סביב עצמך ( מסתחרר ) תנסה את זה ! ( אני ועוד כמה כאן ניסינו את זה וזה עבד לנו על המכה הראשונה ! זה טיפ שקיבלתי ממישהו שיש לו המון חלומות צלולים עם השיטה הזאת, הוא מנסה אותה כל שבת ותמיד הוא מצליח איתה ויש לו חלומות צלולים מאד צלולים וארוכים איתה ! ). ביי אלון

למעלה