המכשפה תקפה

המכשפה תקפה ../images/Emo7.gif

והפעם אפילו מוקדם מהרגיל ( הקדימה בשבוע) ונורא כואבת לי הבטן והגב יותר מכול פעם שאני זוכרת וגם הלב כואב לי נורא... כבר עשו היסטרו למינהם אפילו הרופא היה כול כך אופטימי ואמר שהפעם זה סופי אנחנו החודש בהריון ואני נדבקתי ממנו באופטימיות אפילו חזרתי לקחת את החומצה הפולית..... איך לעזזל יכול להיות שהבול כול כך בסדר וכלום אוףף למה לעזזל?????? אפילו לא היה לי זמן לקוות שיאחר לי המחזור כי הוא ממש הקדים והמפחיד הוא שחוץ מקצת תיסכול אני מתנהגת כאילו הכול בסדר ( פעם ראשונה שאפילו דמעה אחת שלא ירדה לי) אפילו האיש שלי חושב שזה נורא מוזר איך שאני מגיבה. לדעתי התרגלתי ללא ומרוב שהתרגלתי כבר בחיים לא יהיה כן ומה בסך הכול אני רוצה???? תינוק אחד קטן משלי זה הכול איך זה שזה פיתאום כול כך מסובך? רע לי עצוב לי ובעיקר מפחיד לי שלא יהיה לי בחיים בנימה אופטימית זו שבוע טוב לכולן מחבקת שחר

אולה *

New member
אז בנימה אופטימית זו, אני רק אחבק

אותך ולא אוסיף מילה.
אולה

דנית26

New member
../images/Emo24.gifממני ואני הייתי גם../images/Emo7.gif

היי שחר גם אצלי , לאחר איחור של שבועיים שבהם חשבתי שאני בהריון וממש הרגשתי את הבטן נפוחה, כמובן זה פסיכולוגי, ואף הפסקתי שבועיים לעשות כושר שחלילה לא יקרה לו משהו!!! בכל מקרה, החלטתי גם לא להיות עצובה כל הזמן, לכולנו מסע ארוך שבסופו מצפה לנו משהו טוב, לאחדות מאיתנו המסע ארוך, אך עם כל הכאב , כל אחת חווה משהו מכל העניין הזה ולומדת ממנו, כך אני רואה את הדברים, תמיד להיות חיוביים, בעלי בכלל , לקח את כל העניין לאחרונה די בהומור ואף צחק על כל העניין של ההזרעה...ואני צחקתי יחד איתו. הוא טוען שאנחנו רוצים לעשות משהו משמח (תינוק) , אז אם נתחיל לבכות על כל מחזור שמגיע עדיף לא לעשות את זה בכלל...חיים פעם אחת, נחיה אותם עד כמה שאפשר בצורה הטובה ביותר. נכון, חשבתי שבהתחלה זו חוזר רגישות, אך ככל שעבר הזמן, הבנתי, הוא צודק.

קייצית

New member
לשחר ודנית 26 - ../images/Emo24.gif גדול

אני גם יצאתי בהודעה לפורום לפני מספר ימים. אוף, זה באמת לא לעניין. קשה, גם אני הרגשתי שהנה אני בהריון, גם אני הפסקתי לעשות כושר (אני הולכת כמעט כל יום...) שחלילה... ועכשיו אני נפוחה מתמיד (ולא רק מנוזלים או מהורמונים), נפחיות שכמובן הייתה מתקבלת בהבנה טוטאלית אם.... ועוד משהו - יש כל מיני דברים שאני דוחה בגלל הטיפולים, למשל מאוד מאוד הייתי רוצה להחליף עבודה, לחזור ללימודים וכו´, ומכיוון שבעבודה הנוכחית מגלים הבנה היסטרית לטיפולים שלי ולהעדרויות שלי זה לא רעיון כל כל טוב, מצד שני אולי הכל לטובה, כולל דחיית תוכניות, מישהי מזדהה עם הקטע הזה ?

דנית26

New member
../images/Emo127.gifקייצית... בהתחלה כן..

בהתחלה כן חשבתי כך, לדחות תכניות, ז"א בחודשים הראשונים די "התמסרתי" לעניין של להיכנס להריון, הבנתי שזה ייקח זמן והרי יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לעשות וייקח לי המון זמן להגשים דברים, כמו להתחיל את התואר השני שלי , אפילו דברים שוליים כמו אימונים שהם היו חלק משגרת החיים שלי, ובכלל הזנחתי הכל בתקופה האחרונה וכשלא יצא הריון החלטתי זה הזמן לעשות כל מה שרציתי, בד בבד לנסות להיכנס להריון שכן אם לא איכנס להריון אפילו עוד שנה או שנתיים לפחות שלא אשב בחוסר מעש ואבכה על החוסר מזל...וכל מה שאנחנו אומרות לעצמנו כל הזמן, חשבתי לפחות ש"ייצא" מכל ההמתנה הזו משהו כל עוד אין ילדים, זה הזמן להגשים כל מה שאנחנו רוצות!! באמת שצריך לחשוב בצורה כזו ולנסות להפיק את המקסימום. מה עוד, שבחודשים האחרונים מרוב מתח ועצבים והמתנה שמנתי 3-4 קילו והרגשתי כ"כ רע עם עצמי, והנה , אני בגישה חיובית מתמיד, אכזבות רק מחזקות...מקווה שתרגישו כמוני...

אונה

New member
חדשה וכבר יש לה מה להגיד

קייצית יקרה לדעתי זו טעות לדחות כל מיני דברים. גם אני חשבתי ברגע שהתחלנו לדבר על ילדים לא לעשות כלום כי תיכף אני בהריון ובעבודה כבר מכירים אותי ונוח וכו´ ואחרי שאצא לחופשת לידה אתפטר ואמצא עבודה אחרת אולי יותר קרובה /מעניינת/עוד כסף/פחות שעות (מחקי המיותר) אבל אז המציאות טפחה על פני ולא רק שלא נכנסתי להריון גם סבלתי מהעבודה. מאז לפחות דבר אחד עשיתי אמנם ההריון המיוחל טרם הגיע אבל לפחות מצאתי עבודה יותר מעניינת. לדעתי את צריכה לעשות מה שמעניין אותך ואת רוצה כי אחרת את יכולה לחכות גם עוד שנה (חלילה!!)וחבל על הזמן שלך.אולי גם אם תסיחי קצת את דעתך מכל המתח והלחץ זה רק יועיל

קייצית

New member
יש יותר ממשהו ...../images/Emo45.gif

זה נכון מה שאתן אומרות... יכול להיות שהטיפולים זה יותר תירוץ מאשר סיבה... משהו לחשוב עליו

אושרתת

New member
../images/Emo25.gif שחריקו מתוקה../images/Emo23.gif

תשארי עם האופטימיות שהיתה לך, זה חשוב לתפקוד בריא
אל תתרגלי למצב ואל תחשבי כך! תינוק יהיה לך,,יש פשוט עיכוב קטנטן בדרך - בסוף הוא יבוא
שולחת לך מליון חיבוקים בנסיון לעודד,,ולהעלים את תחושת הרע. זה עוזר,,,לפעמים. אז הנה,,,,,,,,,
* 1,000,000 ונה עוד,,,,,,,,
* 1,000,000 מכל ה
אושרת

מיכל ק-ש

New member
שחר

בטח שיהיה לך!!! אחרי שתתאוששי מהאכזבה על הטיפול האחרון שנכשל, חזרי לטיפולים ולאמונה שיהיה לך תינוק ושמרי עליה חזק חזק. אני בטוחה שעם עוד קצת סבלנות יהיה לך. מיכל

רומי 007

New member
שחר´קה

הרופא שלי כל כך אופטימי גם ואני נדבקת ממנו פעם אחר פעם. מספיק לי החיוך הטוב שלו כדי לדעת שבטוח שאני אצליח. בואי תראי את חצי הכוס המלאה: מה עדיף, רופא נבזי ורשע? (את יודעת הרי שיש גם מספיק גניקולוגים שבעיניהם האשה משולה לבהמה קטנה). אני יודעת שיהיה לך תינוק.

תודה רבה וחיבוק ענק לכולכן../images/Emo24.gif

אז קמתי היום בבוקר והלכתי לעבודה שאני כול כך אוהבת והשמש זרחה ועוד קצת ומתחיל החודש הבא הפעם זה מצליח לי.... אז הלכתי לסטימצקי וקניתי לי ספרים ולסופר פארם וקניתי קרמים מפנקים במיוחד וכשחזרתי הבייתה האיש המושלם שלי הכין לי אוכל. אתן יודעות בסוף יהיה לנו בסדר אני יודעת שכן אתן נותנות לי כוח אוהבת המון שחר

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שחר ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

תגורש המכשפה לאלתר ממחוזותיך
איך היא מגיעה ללא התראה המכשפה הזאת, מנפצת במכה אחת את כל התוכניות היפות והמרגשות שלנו. תוכניות שטווינו בחוט ליבנו ורקמנו בחוטים של תקוה וחששות. והנה באה לה המציאות על מטאטא אדום וטורפת את כל הקלפים. "מה בסך הכל אני רוצה" משפט אחד קטן במבטא את כל הכאב העצום הזה שאנחנו מחזיקות בתוכנו. אבל את יודעת מה? יהיה לך יותר מתינוק אחד קטן. יהיו שנים שלושה אולי גם ארבעה. והם לא ישארו קטנים. הם יגדלו ויהפכו לך את הבית וישרטו לך את האוטו, ויעשו אותך ואת בעלך לאבא ואמא מאושרים. ובנימה אופטמית זאת P-; אשלח עוד כמה חיבוקים
נועם

אופה1

New member
לשחר המתוקה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תתיאשי חמודה גם לך יהיה וגם לך יקרה, אל תחשבי שאף פעם זה לא יבוא או לי זה לא יקרה , ההפך תהיי רגועה יותר ותשנני לעצמך כל הזמן לא חשוב איך לא חשוב כיצד גם לי יהיו ילדים, תחשבי לעצמך שלא הכל כל כך רע בחיים תנסי לקוות שיהיה בסדר. הכי הכי חשוב חמודה לא לשכוח לקוות להאמין, ולהיות בטוחים בהצלחה, כל הזמן לשננן לעצמך זה יקרה לי זה יבוא לא החודש עוד חודש, אבל זה יגיע לי מגיע כמו לרוב האנשים אני אקבל את זה.
, ושתרגישי ממש רע אנחנו פה בשבילך ואם לא בא לך לכתוב בפורום ואת מחפשת להתפרק בזמן אמת תתצטרפי אלינו לצ´ט אנחנו כמעט כל ערב שם אחריי 20:00 21:00ביי הרבה הרבה חום ואהבה ואנא אל תאבדי את התקווה והאמונה

למעלה