המכשפה הגיעה

Yada2

New member
המכשפה הגיעה ../images/Emo7.gif

הכאבים הם איומים ואני מרגישה כאילו אני הולכת להתעלף כל רגע.. .אבל החודש אני מתחילה IVF ואני מאוד מתרגשת ואופטימית, והלוואי שאת המחזור הבא אקבל עוד 9 חודשים. מה עוזר לכם לכאבים - בטן, טוסיק, מיגרנות?

lilo4

New member
../images/Emo24.gif

נשמע שאת בהחלט מבלה
ממגרנות תודה לאל אני לא סובלת, אבל כאבי בטן יש בשפע.... אני בעיקר משתמשת במשככי כאבים [נורופנים, אקמולים וכו'] יש לי גם כרית כזאת שמחממים במיקרו, ואני פשוט שמה אותה על הבטן או על הגב, איפה שכואב. מאוד מאוד מרגיע...

תרגישי טוב

לכאבי המחזור תשתמשי במה שיש לך שעזר לך ... לכאבים ברעיון הכללי שלהם אנ משתמשת בכרית חימום של המיקרו מאוד מרגיע ומקלחת חמה....להשפריץ זרם חם לא פושר אבל גם לא רותח על האזור הכואב..........כמה דקות.....מאוד מרגיע למיגרנות - מאוד תלוי איזה סוג של מיגרנה יש לך..... אני בעבר השתמשתי במזלג.........מאוד מומלץ....סתם סתם ההמלצות הכי סבתא שעוזרות הן - מים קרים על הראש בזרם.....אחר כך לשכב במיטה עם מגבת רטובה לא לחה אבל גם לא ספוגה מידי......על הראש...כל הראש לא רק המצח כמו בכאב ראש רגיל......קפה שחור בוץ עוזר.....יש כאלה ששתית קולה עוזרת......... עכשיו אחרי שהתחלתי סט בדיקות למיגרנות שלי קיבלתי מהנוירולוג כדור למיגרנות שבהחלט מעלים את המגירנה..... שיהיה בהצלחה מחזיקה אצבעות.

זואילי

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

שהמכשושה תעוף ומהר. רחוק רחוק... כדאי לך להתייעץ עם רופא בעניין משככי כאבים. יש לי ארסנל תרופות פרטי לימים קשים הכולל כדורים וזריקות, ומכתב מרופא המשפחה שלי
שהוא מודאג ורוצה לשוחח איתי על ההוולטרנים שאני מזריקה בזמן ווסת
ושכרגע הוא אוסר עלי להמשיך איתם
.... טרם ישבתי איתו על הנושא...

Yada2

New member
תודה מקסימות

אחרי כל הקוקטליים
של אתמול, היום יש הקלה מסוימת.

למעלה