הכאבים הם איומים ואני מרגישה כאילו אני הולכת להתעלף כל רגע.. .אבל החודש אני מתחילה IVF ואני מאוד מתרגשת ואופטימית, והלוואי שאת המחזור הבא אקבל עוד 9 חודשים. מה עוזר לכם לכאבים - בטן, טוסיק, מיגרנות?
ממגרנות תודה לאל אני לא סובלת, אבל כאבי בטן יש בשפע.... אני בעיקר משתמשת במשככי כאבים [נורופנים, אקמולים וכו'] יש לי גם כרית כזאת שמחממים במיקרו, ואני פשוט שמה אותה על הבטן או על הגב, איפה שכואב. מאוד מאוד מרגיע...
לכאבי המחזור תשתמשי במה שיש לך שעזר לך ... לכאבים ברעיון הכללי שלהם אנ משתמשת בכרית חימום של המיקרו מאוד מרגיע ומקלחת חמה....להשפריץ זרם חם לא פושר אבל גם לא רותח על האזור הכואב..........כמה דקות.....מאוד מרגיע למיגרנות - מאוד תלוי איזה סוג של מיגרנה יש לך..... אני בעבר השתמשתי במזלג.........מאוד מומלץ....סתם סתם ההמלצות הכי סבתא שעוזרות הן - מים קרים על הראש בזרם.....אחר כך לשכב במיטה עם מגבת רטובה לא לחה אבל גם לא ספוגה מידי......על הראש...כל הראש לא רק המצח כמו בכאב ראש רגיל......קפה שחור בוץ עוזר.....יש כאלה ששתית קולה עוזרת......... עכשיו אחרי שהתחלתי סט בדיקות למיגרנות שלי קיבלתי מהנוירולוג כדור למיגרנות שבהחלט מעלים את המגירנה..... שיהיה בהצלחה מחזיקה אצבעות.
שהמכשושה תעוף ומהר. רחוק רחוק... כדאי לך להתייעץ עם רופא בעניין משככי כאבים. יש לי ארסנל תרופות פרטי לימים קשים הכולל כדורים וזריקות, ומכתב מרופא המשפחה שלי
שהוא מודאג ורוצה לשוחח איתי על ההוולטרנים שאני מזריקה בזמן ווסת