המכשפה הגיעה

המכשפה הגיעה ../images/Emo7.gif

ואיתה הכאבים הנוראיים, בקושי יכולתי לקום מהמיטה בבוקר, בינתיים כדור טראמדקס 100 מ"ג לא הזיז לי והתתכווצויות ממשיכות ואיתן הגב התחתון ושאר תופעות... בקרוב אני יעבור לקוקטייל נקסין ואופטלגין ומקווה שזה ישפר את ההרגשה...
בינתיים אם למישהי יש תובנה מה לעשות עם הגלולות? עם הופעת הדימום אתמול (לא חזק בכלל אבל התחילו הקרישים הענקיים... סליחה על הגועל
) הפסקתי לקחת אותן (אחרי 5 חודשים ברצף), אז פשוט אחרי שבוע לחזור לקחת אותן רגיל? זה לא אומר שהגוף התרגל אליהן או משהו? יש צורך להתייעץ עם הרופא או שאפשר לוותר עליו? מה דעתכן?

קחי ביום השמיני כרגיל

לא רואה טעם להתייעץ עם רופא, אבל להזכירך איני רופאה אם את מעוניינת להתייעץ עם כזה
תחזיקי מעמד
אגב,טראמדקס זה הכדור היחיד שאין לי במלאי, ממי אני יכולה לקבל מרשם? מי שלא יודע מה זה כאבי אנדו לא יתן לי נכון?

תודה

זה מה שאני יעשה, ממש לא בא לי לבקר רופאים...
טראמדקס קיבלתי מרופא משפחה, כזה שאפילו לא מכיר אותי, שאל אותי למה? ואם אני יודעת איזה מינון לקחת והוציא לי מרשם לפי מה שאני אמרתי לו....אה והוא פרופ' בבלינסון באונקולוגיה וקרא בתיק שיש לי אנדו' אז לא היו ויכוחים... תודה על העזרה

../images/Emo201.gif

לדעתי בהחלט שווה להתייעץ עם הרופא
אולי הגלולות שאת לוקחת חלשות מידי, אולי כדאי להוסיף עוד משהו. לדעתי תמיד תמיד כדי להתייעץ עם הרופא. מקווה שהמכשפה תעבור מהר ותרגישי טוב

אבל לא בא לי שיחטטו בי ../images/Emo191.gif

או יתנו לי הרצאות... גם ככה אני אצל רופאים כל שני וחמישי בביקורות ובדיקות לגוף הקורס שלי... ת'אמת מייקי אני כבר לא יכולה לראות אותם
במקביל שלחתי שאלה בפורום גניקולוגיה של שיבא עם שאלת התייעצות בדיוק בנושא שהעלית אולי הגלולות כבר לא מספיקות?! נראה לי שבינתיים אני יסתפק בזה וב US שאני יקבע אצל הגניקולוג שלי כשהמכשפה תיעלם לה.... בינתיים
שולחת לך אלף

התכוונתי לייעוץ

טלפוני קודם כל האם בכלל להפסיק את הגלולות. אני לא אפסיק את הגלולות על דעת עצמי בלי להתייעץ קודם עם הגניקולוגית שלי. בהחלט תקבעי ישר אח"כ תור ל- US לבדוק שהכל בסדר.

מייקי

אני מבינה אותך, אבל כבר הרגשתי מזה מס' שבועות שהגוף שלי על סף פיצוץ והכל רגיש, פתאום התפתחה לי ציסטה בשד, החזה הכפיל את עצמו פי 3, כולי התנפחתי בבת-אחת וכנראה שהגוף צריך מנוחה מההורמונים קצת אז לא נורא אם שבוע אחד אני ישחרר אותו
ומזל שבכללית אפשר לקבוע את כל התורים באינטרנט ככה אני חוסכת את ההמתנה הארוכה ב-
וכבר קובעת לי תור... נשיקות ותודה

ואם כבר במשככי כאבים עסקינן

מה דעתכן על זה? |C:\Documents and Settings\ver\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OP2R49EN\pain pils 12.03.08.JPG|

אוף לא הצלחתי ../images/Emo122.gif

המדובר בכתבה על משככי כאבים ביניהם נקסין, נורופון ואופטלגין שע"פ מחקרים גורמים לאי ספיקת כליות חמורה. מישהי שמעה על זה?

אני חושבת שאני יודעת על איזו

כתבה את מדברת, קראתי אותה בעבר. מישהי פירסמה קישור שלה בפורום וכבר דנו בה אז.
טוב עשיתי חיפוש ארוך ומצאתי לך את השירשור המדובר. ואני עדיין חושבת כמו שכתבתי אז, כשכואב לי לוקחת מה שעוזר ולא חושבת על התוצאות שאח"כ. כל אחת צריכה לעשות את השיקולים שלה. תרגישי טוב

זואילי

New member
../images/Emo10.gif מתוקה שלי

ממשיכה לחבק אותך, גם מפה
אם טראמדקס לא מזיז לך - אז את שורדת את המכשושה הנבלה הזאת בכוחות על אנושיים. כנראה זה מחזור קשה במיוחד בגלל הדיכוי הארוך. לבי ובטני איתך. אוהבת אותך מאוד, סופר וומן, ומקווה שהזוועה הזאת תחלוף מהר.

שלגייייייייי ../images/Emo99.gif

את כבר יודעת שהכח סבל שלי אדיר לא? תאמיני לי זה פשוט נהיה יותר גרוע מאז שדיברתי איתך אבל.... לקחתי שני נקסין
ויש שיפור נקווה שהוא יחזיק מעמד ושהכבד גם יחזיק מעמד... חולה עלייך

לצערי לא אצלי..

עלי הם לא משפיעים בכלל.... שמחה לשמוע שאת מאוהבת
יקירתי שתישארי ככה תמיד שהכל יפרח וילבלב בשבילך בכל עונות השנה

למעלה