המכשפה הגיעה

rozi3

New member
המכשפה הגיעה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

היום בבוקר קמתי והמכשפה הגיעה , אני לא יודעת מה לעשות אני כל כך כואבת ובוכה אחריי 2 הפריות ו 7 הזרעות אני כבר לא יודעת מה לעשות אני לא מצליחה להתמודד עם המצב אני כל הזמן מחפשת אשמים .לבעלי יש בעית זרע האיכות של הזרע הוא לא כל כך טוב אבל הרופא אומר שזה לא גרוע.הוא עומד לעבור צינתור בקרוב ואני מקווה שזה יפתור את הבעיה אבל בינתיים אין לי כוחות יותר לא נפשיים , לא פיזיים ולא כלכליים.עוד לא עשיתי בדיקת דם האם כדאי בכלל לעשות? רציתי לשאול אתכן שאלה חשובה - אני מטופלת פרטי ורוצה לנסות לעבור לטיפול דרך קופ"ח מכבי- איך עושים את זה מה השלבים?האם יש רופא מומלץ?

טיפול פרטי מול קופ"ח

אסור לאבד תקווה !!! בסוף כל המאמצים משתלמים וחובקים תינוק נפלא. לפי נסיוני (כולל חברות מסביב) אין טעם לטפל באופן פרטי. הכל מזל. מנסיוני ברמת מרפא ובוולפסון יש צוות מלאכים בלבן. המון תודה

סביון1

New member
למיטב ידיעתי ברמת מרפא לא עושים

הפריות. רק הזרעות. בכל אופן יש שתי דרכים להיות מטופלים דרך מכבי: - להיות מטופלת ישירות בבית החולים. ואז כל פעם רופא אחר, התורן באותו יום, מטפל בך. זה לא בהכרח רע כי הרופאים הם רופאים מהשורה הראשונה, לפחות כך באסותא ונדמה לי שגם בתל השומר. - להיות מטופלת אצל רופא של מכבי שעושה הפריות. אני לא מכירה הרבה כאלה. רק את דר' ברקוביץ מגבעת שמואל ואת פרופסור בידר (שמקבל ברעננה או הוד השרון, לא זוכרת בדיוק). אני עברתי סבב טיפולים אחד אצל דר' ברקוביץ ויכולה להעיד שהוא רופא טוב, סימפטי ונראה מקצועי, אם כי אני חייבת לציין שחוויתי ידיים עדינות משלו באולטראסאונד. בכל אופן אני ממליצה עליו בלב שלם. אגב, הוא עובד גם בשיטת ברטוב. כתבת שיש לכם בעית זרע אז יתכן ששוה לך לבחון את האופציה הזאת. ועוד עצה קטנה לסיום - אנא אל תחפשי אשמים בסיפור הזה. זה לא רק מיותר, זה לא רק דרך גרועה לבזבז אנרגיה נפשית (שהיא משאב יקר בחיינו המטופלות), זה גם מזיק לך ולסביבה. מקוה שתתאוששי מהר מהשלילי ושיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחרי סביון

vif

New member
רוזי קבלי חיבוק

אין לי מושג על מכבי וגם לא על בעיות זרע אבל אני מכירה את ההרגשה של לחפש אשמית ובמקרה שלנו זאת אני אז יש מצב קשה וזה עובר רק ברכות.קבלי עוד חיבוק וערסול....

s h a a ron

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תהיי חזקה ואני בטוחה שהריון יגיע בקרוב קבלי המון חיבוקים
שרון

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif רוזי ../images/Emo24.gif

שתשרף המכשפה ותתלה בכיכר העיר. הנה מצאתי לך אשמה- המכשפה, כי כל נסיון לחפש אשמים יסתיים לא טוב. אם כבר "תמצאי" אשמים זה יהיה עוד פחות טוב. אז קבלי חיבוק ענק בנתיים, ובכל מקרה לכי מחר לעשות בדיקת דם. איכשהו כדאי תמיד להיות בטוחים שהכל גמור וסגור. חבקי חזק את האיש שלך, כי בטח שמסגרת חיפוש האשמים הוא מרגיש נורא עם כל הענין. חבקי אותו וקבלי ממנו חיבוק ואוהב ומגונן.
שבוע טוב נועם

יעליק27

New member
רוזי שולחת לך אלפי ../images/Emo24.gifים

כואבת יחד איתך
, מקווה שהצינתור היה התשובה ומייד אחר כך יגיע גם ההריון המיוחל
שבוע טוב ועוד קצת
ים

rozi3

New member
מחפשת רופא מומלץ דרך מכבי

האם אתן יכולות להמליץ לי על רופא לטיפולי IVF דרך מכבי? שמעתי על דר' בידר אבל לא כולם שיבחו אותו ולכן חשוב לי לשמוע על רופאים נוספים .

גולה1

New member
גם אני יכולה להמליץ על ד"ר ברקוביץ

הוא רופא חמוד ויש לו הצלחות (לא איתי). צריך להיות סובלני איתו כי הוא קצת ממהר...ובקליניקה שלו יש תור של שעות, אבל הוא חמוד ואנושי, חובש כיפה. לפני שאת עוברת אולי תנסי לפחות פעם נוספת עם הרופא שלך, אומרים שכדאי להחליף רופא אחרי 3 או 4 פעמים. תני לזה עוד צ'אנס אחרי הכל הוא רופא מעולה, נכון שהוא יקר וזו המגרעה היחידה שלו, אבל לפחות פעם אחת נוספת שתדעי שניסית לפחות 3 פעמים ותעברי הלאה, ואולי לא תצטרכי לעבור הלאה, כי תהיי כבר בהריון, אמן אמן אמן בהצלחה.

מצטרפת להמלצה על ד"ר ברקוביץ

והמלצה חמה עד מאוד - אם תחפשי את שמי בארכיון האתר תראי מספר פעמים שהמלצתי עליו ומה כתבתי עליו. בהצלחה בכל דרך שתבחרי

rozi3

New member
את צודקת זה מה שאני יעשה..

אתמול הייתי אצל הרופא הנוכחי שלי והחלטתי לתת עוד צאנס הפעם נעשה את ההפריה באסותא ולא במדיקל סנטר (משנה מקום משנה מזל) אני לא מכירה את אסותא בכלל וגם לא את הצוות אני אשמח לשמוע קצת פרטים אם מישהי מכם עברה שם הפריה.ומבחינת מכבי זה אותו התהליך? אני במקביל אבדוק אופציה של מעבר לטיפול דרך הקופה כי כלכלית אנחנו כבר לא עומדים בטיפול פרטי.

זקיקית

New member
אומרים ש: פעם שלישית גלידה

אז יש סיכוי טוב שהפעם הבאה תצליח. חוץ מזה, אמר כבר מישהו פעם "יום שלישי, פעמיים כי טוב", אולי גם זה סימן. אני שולחת לך כוח ואנרגיות להחיל סיבוב שלישי מנצח!

אפרסקה

New member
שולחת לך חיבוק לעידוד, כ"כ מרגיז!!

מצטערת שאין לי עצות מעשיות יותר כי אני עוד לא כ"כ מנוסה, אבל אני רואה שכבר ענו לך. תרגישי טוב.

גולה1

New member
עכשיו ראיתי את ההודעה שלך

ואני ע צ ו ב ה !!!!! איזה מעצבן!! ולא הגיוני!! אבל ויש פה אבל גדול אל תתייאשי זה יגיע בקרוב, רק להמשיך לנסות ולהיות אופטימים!! לא משנה אם את מטופלת פרטי או לא, תעשי 3 ניסיונות ותעברי הלאה, זה טוב להחליף רופא, לכל רופא יש נקודת מבט שונה וזה באמת עניין של מזל, אז לדעתי תנסי שוב ובעזרת השם לא תצטרכי שום רופא אחר. אני מחזיקה לך אצבעות להמשך ומקווה שתתעודדי מהר. אני השבוע מתחילה להזריק...

למעלה