המכשפה הגיעה

לילךפ

New member
המכשפה הגיעה ../images/Emo58.gif

אז היום המכשפה הגיעה אז ככה: אני לא מתחילה טיפול חדש כי החלטתי שהפעם החיים שלי לא יסובבו סביב טיפולים אלא להיפך אני אעשה מה שבא לי לעשות ותוך כדי אעשה גם טיפולים למרות שהלילה חלמתי שכבר עשיתי טיפול אנחנו נוסעים לאילת עם הילדה ביוני בע"ה אז לא מסתדר לי לעשות טיפול עכשיו ואנחנו רוצים לנסוע לפראג קצת לאוורר את הראש אנחנו זקוקים לזה מאוד (במיוחד אני
) אז בין נופש לנופש נעשה את הטיפול ואני לא מתכוות לשמור כמו ששמרתי עד עכשיו שכיבה, מנוחה וכל זה הכל רגיל ודווקא אז אני אקלט אה כן והחלטתי ללכת לדיקור סיני וממישהיא שעושה את זה אשמח לשמוע תגובות ביי בנתיים אוהבת
לילך

לי חן

New member
טוב לנקות ראש...

אתם עושים טוב, שאתם נוסעים לחופש, הגוף והנפש זקוקים לזה... ואז אולי זה באמת יקרה, ככה בספונטניות... מחזיקה לך אצבעות... בהצלחה!!! לי חן

החלטות מצויינות ובעיקר

הגישה נפלאה בעיני. פרואקטיבית ואופטימית. תהנו מהחופשות, תנקו את הראש ותחזרי עם המון כוחות. בהצלחה.

לילך - ../images/Emo41.gif טוב מאוד ../images/Emo127.gif

אין כמו לקחת קצת חופש, את צודקת בהחלט שצריך להתאוורר, אז שיהיה לך כייף מאוד באילת ובפראג...
נעימה.. שיהיה לך חופש (תרתי משמע) נעים וטוב... ושיצליח לך הדיקור (אין לי תשובות לגבי זה) ובאמת הלוואי שיצליח לך ..... מכל הלב ד.

נועם@בת

New member
שתשרף המכשפה בכיכר העיר ../images/Emo58.gif

לדעתי עשית החלטה טובה. יש חיים גם מעבר לטיפולים. אני עשיתי דיקור סיני במסגרת הטיפול הסיני שקיבלתי. המורה של הרופאה שלי מגיע מהולנד כל חודשיים בערך ומטפל במטופלים "הרציניים" שלה. השיטה שלו זה שימוש ב3-4 מחטים בלבד בכל פעם. צריך להיות מאוד מודיק ובעל כושר אבחון גדול כי לטפל ככה. קשה לי לדעת מה זה עשה לגוף שלי, מה בטוח הגעתי אליו לדיקור ביום ששי האחרון. השיער שלי היה כבר שבועיים זוועתי. בשבת בבוקר קמתי עם שיער משיי ורך. אני נורא מקוה שגם הרחם שלי עברה כזה שינוי מהיר
יש כמה בנות שעברו טיפול דיקור במקביל טיפולים. חלקן ישבות כבר בפורום הריון, אז כנראה שיש בזה משהו. אם תרצי הסברים מקצועיים את יכולה לפנות בטלפון לאריק (הודעה בתחתית העמוד), הוא ישמח לתת לך הסברים מפורטים ללא כל התחייבות מצידך.
נועם

חושחש

New member
לא ממליצה על דיקור סיני

הי לילך חזק ואמץ אסור להתיאש יצא לך האויר עכשיו קחי נשימה ארוכה ותכניסי אויר חדש מלא כוחות ואנרגיה חדשה. הנסיעה לנופש תמלא את המצברים לפעם הבאה הצעתי לא להיות כל הזמן סביב הטיפולים בנופש תשתדלו לא לדבר על הטיפולים והאכזבה כך תגעי לטיפול הבאה חזקה יותר. אז בהצלחה בסוף זה יבוא בקשר לדיקור סיני אני עשיתי טיפולים סינים בשילוב רפלקסולוגיה הטיפולים היו מהנים ומפנקים תכלס בסוף בטיפולים (10 טיפולים) לא הרגשתי שמשהוא עזר הרגשתי שנשארתי רק עם חור בכיס כל טיפול עלה לי 150 ש"ח עשיתי את הטיפולים לפני שהגעתי ל IVF אחרי חמש הזרעות במטרה ותקוה שנוכל לדלג על שלב ההפריות אך לצערי כלום לא עזר והגענו להפריות הצעתי היחידה היא לא לערבב (עד כמה שאפשר) את הטיפולים עם חיי היום יום יש לך בעל וילדה שאני בטוחה שמקסימה תתרכזי יותר בהם יחד עם הכל ההצלחה תגיע. בהצלחה....

3אריק

New member
טיפולים אלטרנטיביים

חושחש שלום וגם לך לילך . אמנם נועם הפנת אותך לשמוע ממני פרטים ,אבל אני מקדים אתכן וכותב . דיקור סיני לא בהכרח מתאים לכל אחת ויכול להיות שלך אכן הוא לא היה אפקטיבי . מאד חשוב מה סוג הבעיה בכדי לדעת באיזה סוג של טיפול אלטרנטיבי לבחור וזאת בכדי להגיע להצלחה מקסימלית במינימום זמן ( ונכון..גם כסף) אם תפני אלי ,ולכל מי שתפנה אליי הסביר , אייעץ ואנסה לתת הכוונה לאיזה סוג טיפול כדאי והייתי ממליץ לקבל . אני יכול להבטיח לך שמטפל טוב יכול להביא את גופך למצב שיהיה לו הרבה יותר קל לקבל ולהצליח בתהליך טיפולי הפוריות . יש בידי ואופשר לי לתת למי שתרצה לקבל מספרי טלפון של מטופלות שעברו טיפולים אלו והן תשמחנה לספר לך באיזה מצב הן הגיעו ,ואיזה בטן (או תינוק )הן מגדלות היום תוכלי להגיע אליי עם הלינק שנועם השאירה לכן ,או בלוח . אריה רפלקסולוג ומטפל בכיר

לילך- מחזקת את ידיך בהחלטה שקיבלת.

אני גם מאמינה שיש לתת לנפש (ולא רק לגוף) חופש. תהנו לכם באילת ובפראג, ואינשאללה-אינשאללה ש...
בקרוב. סיגל

למעלה