המכשפה הגיעה!

המכשפה הגיעה!../images/Emo5.gif

אבל זה טוב, מאחר והחודש פספסנו בגלל צילום רחם שנקבע למועד לאחר הביוץ. אז זהו תחילת מחזור נסיונות חדש, והלוואי החודש זה יהיה החודש כי אני מתחילה גם בטיפולי שיאצו. אני יותר אופטימית. אך יש בעיה. אני מתחילה עבודה חדשה, ומה אם יפטרו אותי אם אכנס להריון? מה דעתכן????? אני קצת חוששת.

Galit29

New member
קודם כל אני תקווה

שאכן יקרה מה שצריך לקרות אחרי צילום רחם - לפי האגדה את יודעת......... דבר שני, עד חודש חמישי את יכולה לא לספר בעבודה שאת בהריון וזה עפ"י חוק, ודבר שלישי אם יש מקום שמפטרים אותך בגלל שנכנסת להריון אל תהיי שם בכלל. בכל מקרה הריון זה לא מחלה ופשוט אל תחסירי ימים אם קצת בא לך להתפנק בבוקר עוד שעה במיטה ועוד כל מיני כאלה פשוט לאורך התקופה תגיעי ותלכי כשצריך. מאחלת לך בהצלחה בעבודה החדשה והיקלטות מהירה.

yaf73

New member
קודם כל.... ../images/Emo142.gif

רציתי לומר שאני מכירה אגדה כזאת - שחובקת 2 בנות (טבעיות) אחרי צילום רחם. באשר לעבודה: היות ואני לא יודעת כמה את זקוקה לעבודה הזאת, אני לא יכולה לתת עצות. אבל היות ואני פולניה... אני אביע את דעתי.
א) "הכל לטובה" - אם (טפו טפו טפו) תכנסי להריון ותפוטרי זה כנראה לטובה. ב) אולי יקח לך עוד קצת זמן להכנס להריון (נגיד חודשיים) ואז הם לא יוכלו לפטר אותך - > את רשאית לספר רק מחודש רביעי ונדמה לי שאחרי חצי שנה אסור לפטר. ג) יכול להיות שתכנסי מייד להריון ולא יפטרו אותך -> כי את מאוד חשובה ו/או הם סתם נחמדים. את רואה 2 מתוך 3 הן אופציות מצוינות ואחת היא רק קצת פחות... כל מה שאני נמסה לומר בתגובה הארוכה הזאת זה: תפרידי ! גם ככה יש עליך לחץ. תחלטי מה הכי חשוב לך (נראה שזה ההריון) ותתרכזי הבזה. והדברים האחרים... או שהם יסתדרו מעליהם (אני בטוחה), או כשיגיע הזמן להתמודד איתם את תהיה מספיק חזקה (הם הרי מקום שני). צאי לדרך
בהצלחה.

missB

New member
לא לדחות

ביקור בפורום הזה ממחיש יותר טוב ממלים שלא תמיד ברגע שתחליטי שאת רוצה ילדים - הם יגיעו. זה יכול לקחת זמן. בכל אופן, אם כבר הגעת לשלב שהחלטת שאת רוצה ומוכנה להורות אז לא כדאי לשנות בגלל עבודה. יש כל כך הרבה תסריטים אפשריים שחבל לבנות על זה מגדלים. יכולים להשאיר אותך למרות ההריון ויכולים לפטר אותך בלי קשר להריון. אז תעשי מה שטוב בשבילך בלי להתחשב בגורמים חיצוניים כאלה.

בהתחשב בזה שאנו מנסים 9 חודשים

אז כמובן שקודם כל זה הריון ואחכ' עבודה! תודה רבה על התגובות. ושנה טובה.

c21

New member
מניסיון

אני נכנסתי להריון באופן טבעי אחרי צילום רחם ... אז היי אופטימית... המון הצלחה .. מחזיקה אצבעות..

ו שתי

New member
בהצלחה בעבודה החדשה (ובחודש החדש)

לגבי העבודה החדשה, ולמרות שרשמית ניתן לפטר אישה בהריון אם אין לה חמישה חודשי ותק בעבודה... אני מאמינה שיהיה טוב!

למעלה