המכשפה הגיעה לביקור

המכשפה הגיעה לביקור

למה? למה? למה? למה זה לא הצליח? בא לי לבכות והבכי לא יוצא באמת שהייתה לי הרגשה שזה יצליח ואני לא מבינה מה הסיבה. זה מוריד את כל הבטחון העצמי שאם כבר היה, כי אם זה לא הצליח עכשיו (הזרעה ראשונה ) מדוע זה יצליח בפעם הבאה? אני יושבת לי פה לבד בבית במצב רוח מחורבן זקוקה לעידוד מכן!!!!!!!!!

אופה3

New member
רוני היקרה, מה אוכל להגיד לך, רק

שתוציאי את הדמעות בכוח, תתפרקי, תבכי, תשחררי את כל הלחץ, לא נורא, בפעם הבאה ,יהיה יותר טוב, לא מחייב שבפעם הראשונה יש הצלחה, אולי בפעם הבאה חמודה, יהיה טוב, תתעודדי, תאספי את כל השברים, כנסי לצ´ט, ותדברי איתנו א את רוצה, תראי עוד יומיים שבועות, תחגגי את החג הזה, תאספי כוחות, ותקווי, ותאמיני אל תאבדי את זה, בפעם הבאה זה יצליח בעזרת השם, אין כזה דבר שלא יצליח , בסוף זה חייב להצליח, אז אל תדאגי, אנחנו פה, נעזור לך לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה, אז עכשיו המכשפה תנקה את הגוף, ובפעם הבאה, תהיי יותר חזקה, ותצליחי, וביינתים תעשי לה טקס פרידה, תיפרדי ממנה לתשעה חודשים, תגידי לה שלום ולהתראות יפה, ואולי היא לא תרצה לחזור יותר שיהיה לך כל טוב, ולהתראות האופה

kalm

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי רוני, אני מכירה את השאלה שלך, "למה זה יצליח פעם הבאה?", יותר מדי טוב. הסיבה היא שיש המון בנות פה בפורום שניסו הרבה פעמים ובסוף זה הצליח. זה גם יכול להצליח על הפעם השניה!!! תשאלי את עצמך, "למה לא?". לא יודעת אם זה יעזור לך, אבל אני על סף שלילי גם (פרוגסטרון היה מאד נמוך שלשום). ביום ה´, אעשה בדיקה ביתית וביום א´ בדיקת דם. ככה לא אקבל את השלילי במכה אחת. אז נבכה ביחד? כבר התחלתי! תדעי שאת לא לבד. קרן

anatc

New member
הזרעה ראשונה היא תחילת דרך שלפעמים

קצרה היא, ולפעמים ארוכה. אצל זוגות בלי בעיות פוריות, מכל מפגש טבעי בין זרע לביצית - נולד תינוק אחרי 9 חודשים ב 25%. הזרעה משפרת את הסיכויים ל 30%. יש עוד כל כך הרבה נתונים, כמו, גיל ואיכות הביציות, איכות הזרע, אי-חסימות מכניות, פרופיל הורמונלי ועוד. בקיצור, אל תתייאשי אחרי ההזרעה הראשונה. אני בטוחה שהרופא שלך יענה לך בשמחה על כל השאלות ויפיג חששות, או לפחות יתן נתונים. בכל מקרה, את במקום הנכון. יש כאן נשים תומכות ומנוסות, שיתנו לך עצה כתף וצהלול, כל דבר בעיתו. מאחלת לך את הצהלול בקרוב מאד. ענת

זוליק

New member
את לא לבד../images/Emo24.gif

רוני חמודה אל תתייאשי אחרי נסיון אחד. אני כל כך מבינה אותך, אני עברתי 4 הזרעות שנכשלו ואת ה-5 עברתי לפני כשבוע ועדיין אני ממתינה בתקווה שהפעם, זה הפעם... בכל פעם הייתי בוכה מחדש, למרות כל ההבטחות (לעצמי כמובן) שהפעם אני אהיה חזקה. רוני, הלוואי וכולנו היינו נקלטות בנסיון אחד, כי אז הכל היה פשוט ולא היה קיים הפורום הזה. אבל, מה לעשות החיים לא כל כך פשוטים ואלוהים כנראה רוצה שנעבוד קשה ונסבול כדי לקבל את המתנה הנכספת - בייבי. אולי ככה נעריך יותר ונאהב יותר את הילדים שלנו, שבדם ויזע הבאנו לעולם. אל תדאגי, כולנו נהיה אימהות מאושרות וזה כולל אותך. חברה שלי נקלטה בהפריה ראשונה ואילו חברה אחרת, עשתה שתי הפריות שלא הצליחו ובסוף נקלטה בהזרעה. כך, שלא כולם דומים ומה שעוזר לאחת, לא בהכרח טוב לשניה. צריך לבדוק ולנסות עד שתצליחי, העיקר לא להרים ידיים. שיהיה בצלחה ומחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה.

רומי 007

New member
עידוד בדרך אליך

רוני פעם היה לנו כאן דיון איזה כשלון יותר כואב, הראשון, השני, השלישי, האחרון וכן הלאה. התשובות לא היו חד משמעיות אבל הגענו למסקנה שבעצם כל כשלון צורב וזה לא מתכהה עם הזמן. אבל יש משהו בהזרעה ראשונה כושלת או ב IVF כושל ראשון שמאוד מערערים את הבטחון כי הרגשנו שכבר עלינו מדרגה ו...ומה עכשיו? אז אומר לך: עכשיו תבוא עוד הזרעה ואולי היא תצליח - נקווה שכן ואולי לא ואחרי כמה הזרעות שנקווה שלא תגיעי לשם יגיע הIVF שזה גם לא נורא ושם שוב מתחילים מכיתה א´ אפילו שזה כבר "בתיכון" ובסוף? בסוף כולן מצליחות. אז מקווה שדרכך תהא מהירה ושלא תצטרכי לעלות בכל שלבי הסולם ובכלל, אם כבר מברכים, אז שתהא דרכך סוגה בשושנים (התחשק לי)

הרמוניה

New member
צר לי ../images/Emo14.gif

מקווה שהדמעות יצליחו לצאת-זה מקל (לי הדברים שכותבים כאן עוזרים הרבה פעמים.....) ואחרי שיצא הצער והכאב יתפנה מקום להצלחה שתבוא הרמוניה

mala

New member
רוני - קבלי כח

זה מעגל שנכנסים לתוכו : מצד אחד זאת רק "תחילת הדרך" כמו שיגידו לך הותיקות - מצד שני כל פעם את לא מאמינה שגם זה לא הצליח . התחושה הראשונית שהייתה לך אי שם אחרי עשרה , אחד עשר , שניים עשר חודשים שכלום לא קרה פתאום מקבלת ממשות - מה , באמת יש לי בעיה ? אני לא יודעת למה בפעם הבאה זה יצליח ( לי זה לא הצליח גם בשנייה לצערי ) אבל אני יודעת שאתה מקבל "חיסון" - הפעם הראשונה היא הכי כואבת אולי כי אתה כל כך בטוח ב"כן" ואז אתה לומד לא לצפות - שקר - תמיד יש ציפייה ותמיד מסתכלים בלוח לראות מתי הוא יוולד ותמיד רוצים תאומים אבל - מתחזקים מפעם לפעם - יש שבירות ובשביל זה יש את הפורום וחבר או שניים ולבעלות המזל מביננו יש גם בעל תומך ומאזין - למה זה לא הצליח - אלוהים יודע . אני מחזיקה לך אצבעות שזאת תיהיה האכזבה האחרונה שלך במסלול המייגע והכואב הזה . קבלי כח , תנסי לחייך - אני .

רוני ../images/Emo10.gif

מי כמונו יודעות כמה כואב כשזה לא מצליח.... אבל בשביל זה אנחנו כאן, לתת לך עידוד קל כדי שתמשיכי את החתירה ובסוף זה יצליח... מאחלת לך מכל ה-
בפעם הבאה.. (ושתהייה האחרונה) ולעידוד עוד
ממני ד.

רוני יקרה

למה זו השאלה הכי קשה... מצטערת שאין לי תשובות... תנסי בכל זאת לבכות, תני לדמעות לשטוף הכל החוצה ואחר-כך תוכלי "להסתער" על הטיפול הבא בכוח ותקווה ! מדוע זה יצליח בפעם הבאה ? פשוט ככה ! אל תחפשי סיבות והסברים כי אני לא יודעת אם הם קיימים בכלל. שיהיה בהצלחה בהמשך !

shirly5

New member
רוני חמודה

אני מה זה מבינה אותך בקטע של אם הפעם זה לא הצליח אז מה ההבדל בפעם הבאה ,אבל מסתבר שיש הבדל כי אחרת איך אנשים נקלטים אחרי כמה הזרעות או אחרי כמה הפריות. אז אל תדאגי כי את תיהי בהריון ואפילו יותר מהר ממה שאת חושבת. אז תני חיוך גדול , כי זה יגיע.

shirly5

New member
רוני חמודה

אני מה זה מבינה אותך בקטע של אם הפעם זה לא הצליח אז מה ההבדל בפעם הבאה ,אבל מסתבר שיש הבדל כי אחרת איך אנשים נקלטים אחרי כמה הזרעות או אחרי כמה הפריות. אז אל תדאגי כי את תיהי בהריון ואפילו יותר מהר ממה שאת חושבת. אז תני חיוך גדול , כי זה יגיע.

פפושקי

New member
גם אצלי היא הגיע אתמול אבל -

ישר חשבתי, לא נורא - כנראה שמישהו שם למעלה לא רוצה שאני אלד בחורף... אלא רק בסופו על מנת שאוכל לטייל בנחת עם העגלה מבלי לחשוש שירד גשם על הפפושקון שלי. אני בואי נחליט שאתמול זה היה היום הראשון של הווסת האחרונה... נתעדכן! חג שמח חמודה!

זוליק

New member
פפושקי מחזקת אותך../images/Emo24.gif

הצטערתי לשמוע ואני שולחת לך חיבוק ונשיקה. כל הכבוד על האופטימיות ומאחלת לך רק טוב.

תוליק

New member
זה היה רק נסיון.

הפעם הבאה היא על אמת - וזה יצליח. אל תאבדי את התקווה (אוך זה נשמע כל כך באנלי - אבל אני באמת מאמינה בזה...) תחזיקי מעמד

לי חן

New member
אוי רוני ../images/Emo7.gif

למה? שאלה טובה! בטח בפעם הבאה-זה כבר יצליח
ואם בא לך לבכות, תיבכי, זה עוזר... קבלי
וזל של
לי חן

למעלה