המכשף של הטימטום

sarah

New member
המכשף של הטימטום

מתי שהוא בסביבות לפני ל"ג בעומר,ליאת הפורומיסטית התחילה להקים אתר ,שגורלו עדיין לא ידוע לי על ה"פ,שאלתי אותה אם זה יעזור לה שנכתוב לה איזה פאנפיק עיברי,היא שמחה... אז מתי שהוא ביום רביעי קצת לפני ל"ג בעומר,כשבסלון שלי שהיו חתיכות עץ חשודות שנשרפו כמה ימים לאחר מכן,התחלנו לכתוב פאנפיק מאוד מאוד נחמד ששמו נקבע (לפני כחודש), המכשף של הטימטום -ע"פי סיפור קצר וקריפי שאף אחד כאן בטח לא קרא... בכל מקרה,עבדנו על הפאנפיקי קשה,כתבתנו פרק ראשון ושלחנו אי-מייל לה"פ co.il בקשר להקמת חלק של סיפורים באתר,שלחנו להם את הפרק,הם הסכימו לעשות חלק כזה באתר ולפרסם פרק כל שבועיים...אז,הם הלכו לשנת קיץ,ובנתיים זה לא התפרסם. בכל מקרה,הפרק השני כמעט חתום,אבל לא עבר כל מיני ריטושי בטאים ואת הריטוש הסופי של אורה. אז כאן נשאלת השאלה- האם מישהו רוצה לקרוא אותו? כי אני לא רוצה לפרסם אותו ולגלות ששונאים אותו (הממפ),ושלכולם נמאס מפאנפיקים או משהו... אז,כל מי שמעוניין שיכתוב כאן הודעה (מה לעזזל עובר עליי?) (האא,עוד כמה דברים שממש בא לי להגיד-יש עלילה! יש עלילה! יש עלילה! והיא מתכוננת הייטב מידי) שרה (&אורה) רוקדות סלסה

S.Riddle

New member
שרה, שרה, שרה!!!!

אני כבר קראתי את השניים הראשונים! ואני מחכה כבר לשלישי! ואני ממש ממש אוהבת את הסיפור הזה!!!! יחי הגרביל!!!!! *מתמוטטת*

sarah

New member
אוווו

תודה !!!:) אגב,לקח לנו את כל הזמן מל"ג בעומר עד עכשיו לכתוב את זה. (שזה יותר זמן ממה שחשחבתי) פרק 3 מתקדם בסדר...יש כבר 8 דפים ממנו,בערך הגרביל אכן שולט,אבל הוא נלקח מסיפור שנכתב ע"י אורה בחנוכה שעבר... יש לך אותו? (´יהודה והבטטה´ עוד לא הספקתי לתקן בו את שגיעות הלשון השטני...) שרה&העץ שמעל לקבר

S.Riddle

New member
בודאי!

כבר סיימתי את יהודה והבטטה, ואני חייבת לומר: וואו!!!!!! חולה עלייך שרה!!!!! חולה עלייך אורה!!!! אאאאאאהההההההה!!!!!!!!! *מסניפה קולה*

sarah

New member
האאא

:) יופי,אבל אחרי הכל,רוב הקרדיט מגיע לאורה,אני רק הייתי נודניקית... אני אפרסם אותו עוד רגע,קודם את הראשון,ואחר כך את השני, השלישי עדיין לא מוכן... (זה יקח עוד שבועיים או שלוש...) שרה.

אני קראתי את שני הפרקים הראשונים,

ואני רוצה לקרוא את השלישי! s@me @ne אתם יודעים שדפדפתי שלוש עמודים אחורה רק כדי לקרוא את כל ההודעות שהחמצתי ביומיים

o.h

New member
טוב, אני חייבת לשאול.

כי לא נראה לי שאמרת, ונראה לי שאתה רוצה שמישהו ישאל, אז: איפה היית? או<פ>יר

או!

אני מתה על הפאנפיק שלכם! וכבר קראתי...אני מניחה שסיימתם את פרק 3 כבר? נכון? בבקשה...? -ליאת-

MadonnaFan

New member
שרה&אורה רולז!

*שרה מחייכת חיוך מרוצה ומעיינת בעיתון על גידולי הקיווי* זה פאנפיק מקסים! אני כ"כ אוהבת אותו! אני ללא מפסיקה לצחוק כשאני קוראת אותו! @מעין@ אני! אני! אני המביט התיאורטי!

למעלה