המכרז

המכרז

זו פנטזיה, זה לא סיפור אמיתי, אבל אולי יום אחד... אלי יום אחד זה יקרה, משהו יקרה..... אני שומעת את הקריאה מבחוץ - תיכנסי. הדלת נפתחת לקראתי ואני נכנסת דרכה ברגליים רועדות. הם יושבים שם בחצי מעגל שלושה גברים, נינוחים, בטוחים בעצמם. רגליהם פשוטות לפנים. בפינת החדר יושבת בחורה ערומה מכף רגל ועד ראש. השלושה סוקרים אותי בעיניהם מלמטה ולמעלה. "כן, בבקשה" - אומר לי אחד מהם, "דברי!" אני כל כך נרגשת, מתקשה להוציא הגה מפי. "אנחנו ממתינים" - אומר לי מישהו אחר ואני מרגישה את קוצר הרוח בקולו. "אאאאא ננננייי ררווצצצצצה ..." המילים לא יוצאות לי מהפה. היה לי כל כך קשה להגיש את המועמדות בהתחלה, למלא את הטופס ולשלוח. גם כשמישהי התקשרה וביררה פרטים נוספים היה לי קשה לדבר. ועכשיו... הייתי צריכה להכין את עצמי לזה, עכשיו לבטח, מול השלושה, אני לא מוצאת בתוכי את המילים. אחרי גמגומים ושתיקות, אני רואה איך אחד מהגברים קם ממקומו, מתקרב אלי, נעמד לידי, מקיף אותי באיטיות. ניחוח האפטר שייב שלו נעים לי. הוא מניח את ידיו על כתפי. אני חשה את הלחץ.... תוך שניות מוצאת את עצמי שרועה על הרצפה. שכובה מול שלושת הגברים... באופן מפתיע הסיטואציה הזו נוסכת בי תחושה של נוחות. אולי ככה אני צריכה להיות? הגבר חוזר אל מושבו. "עכשיו תדברי" הוא נוהם אלי והמילים עכשיו זורמות מפי. אמנם איטיות, אבל לפחות ברורות ושלמות: "אני רוצה להיות שיפחה, אני רוצה שמישהו יקח אותי תחת חסותו, שיאלף אותי, שאהיה שלו." כתגובה אני שומעת אותם מגחכים ביניהם. "פגשנו היום עשר כמוך"- אומר לי אחד מהם בחיוך. אולי תספרי לנו "מה מיוחד בך? למה שניקח אותך דווקא?" אני מרגישה איך פני מאדימות. אין לי תשובה טובה. אני רוצה, תמיד רציתי, אבל למה דווקא אותי? "תתפשטי!"- אני שומעת את הציווי. אני מתיישבת ומורידה את בגדי מעלי באיטיות. לא קל לי עם זה. אף פעם לא היה לי קל. גם מול בעלי קשה לי להתפשט. אבל אני מורידה הכל, את החולצה והמכנסיים, החזייה והתחתונים וגם את הנעליים החדשות שקניתי במיוחד. "בואי הנה" מישהו פוקד עלי ואני מתלבטת אם להגיע בהליכה אך מחליטה ללכת על ארבע, אולי זה ישכנע אותם. אני מתקרבת אליו והוא תופס את סנטרי מרים את פני אליו. אחר כך טופח על ישבני. משיכה עזה בשיער אותי מביאה אותי אל חברו. הוא בוחן אותי ואת גופי. ממשמש את שדי, פוער את פי. גם השלישי בודק אותי, גם מאחור, מפסק את שפתי הקוס דוחף אצבעותיו לתוכי ורק אז אני מרגישה עד כמה אני מגורה. "תתלבשי ותצאי החוצה" מישהו פוקד עלי. אני אוספת את בגדי ויוצאת אל מחוץ לדלת. מתלבשת, חשה בתוך תוכי את האכזבה, את הכישלון. הייתי צריכה להכין את עצמי יותר טוב, הייתי צריכה להתכונן, הייתי צריכה אולי לבוא רזה יותר.... אני כבר מתכוננת לעזוב, אבל אז נפתחת הדלת ויוצאת מתוכה הבחורה הערומה. "זכית" היא אומרת לי, "זכית באדון..." היא מושיטה לי חוזה ואומרת לי לקרוא ולחתום. דמעות האושר המציפות את עיני מערפלות את המילים. אני לוקחת את העט וחותמת בסוף הדף. "את יכולה ללכת עכשיו, הוא כבר יצור איתך קשר בימים הקרובים". אמצע אוגוסט. האוויר החם והמהביל עוטף את גופי. אני מסתכלת בעוברים והשבים ורוצה לצעוק, רוצה לרקוד רוצה לספר. איזה כיףףףףףףףףףףףף

Master Stav

New member
ממש סאבנולד1 ברוכה הבאה לילך

מי יהיו השופטים ולמה ? מי יהיה מנחה התוכנית ? מה יהיו החוקים ? איך יתנהלו ההדחות .....? אכן מראות קשים ..............

Master Stav

New member
חלילה .....

לקחתי את הרעיון צעד קדימה .... הפנטזיה שלעצמה מדליקה ...אם כי עדיף לה להישאר בגדר שכזו את מוזמנת להתנחל אצלנו אם יאים השכנים בעיניך ללמוד להכיר ומי יודע .....אם באדון חשקה נפשך להכיר כאן מישהו סה"כ יש פה איזה ...אדם אחד או שניים שממש בסדר .....( אני אל אחד מהם אגב ) איך אומרים .....ברוכה הבאה בשערי ביתנו הלא צנוע בכלל

הרבה זמן אני קוראת

קוראת בהיחבא לקח לי הרבה זמן עד שאזרתי אומץ (וגם עד שמצאתי זמן פנוי מהבעל והילדים) כדי להרשם ולכתוב. אני מקווה שיום יבוא ואמצא מישהו או שאולי מישהו ימצא אותי.

Cגלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo48.gif

מחכה להמשך הפנטזיה.כן| אל תמתחי אותנו יותר מידי זמן

gidionline80

New member
יפה לך האומץ

כנראה שהגיע הזמן לצאת מהמחבוא ולנסות לממש פנטזיות תהני

למעלה