המכרז שלי

המכרז שלי

שמי הוא שמיל. אבל רובכם מכירים אותי בתור מנשה(האמת היא שרובכם בכלל לא מכירים אותי). אני אעשה כאן משהו שלעולם לא נעשה מקודם!!! אני אעשה מכרז על עצמי! פרטי הסחורה(שזה אני, איזה כיף אני סחורה!): 1.80 שריר איטילידנט, אתלט, אוהב מוזיקה רוק שקטה וקלאסי. תכונה רעה: פרפקציוניזם. בנוסף אני כוסון לא נורמלי. כל אחת תציע את עצמה . עם הזוכה אני אקיים יחסי מין. ואם הזוכה תאפשר לי אז גם עם כל השאר. let the bidding begin!! הייתי מצרף תמונה אבל אני בעד אנונימיות מאז שנכנסתי לכלא על פדופלייה, התכוונתי עזרה לעניים( היון ידם של החזחרחם הקפיטליסטים בכל!). וואצ`קה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמיל.

Black Star

New member
אה-ה...

אם היית כל כך כוסון, האם באמת היית מחפש זיונים באינטרנט? אהממממ, לא נראה לי. בכל מקרה בדיחה טובה :)

e-shfiyut

New member
יש לי רעיון....

מכיוון שאת הכל-כך מושלם שאי אפשר לתאר ואני יתן כל דבר כדי לשכב איתך וגם כל נקבה ואפילו זכר אחרים שנמצאים פה.... אני מוכנה להתאבד בשבילך... אני מניחה שאף אחד לא יציע ויותר מהחיים שלו אז.... שנייה אחת... אני כבר מתאבדת... וגם כל שאר הפורום... תשאר כאן לבד... אתה מוכר לי מאיפהשהו... אממ... נראה שאני לא מצליחה להזכר מאיפה... אוי לא מה לעשות?? בעצם אני מתאבדת אז לא משנה מה אני יעשה... לירן

חחחחח...

אהבתי את זה שאתה ``אינטילידנט``... חוצמזה, לא יזיק קצת הומור מתחכם בפורום הרגיש שלנו...

שמיל

New member
הסתה לרצח! הסתה לרצח!!

הנני להודיעך כי נפגעתי עד עמקי נשמתי מהשימוש הציני בשמי, ובשם כל השמיל-ים בעולם (להלן: ``הם``, כלומר, גם ``אנחנו``, לפעמים, ואולי גם ``נם``. עניין של קונטקסט). אנו, כלומר, ``אנחנו``, חשים כי הומור נמוך ופוגעני המבוסס על אפליה סטיגמטית טהורה שכזו גורמת ל``הם`` עוול חמור מאוד, ועליך לשלם על הסתה זו את המחיר הראוי. מלבד זאת, התנצלות רשמית תונח על שולח``נם`` בטווח השבוע הקרוב. התנצלות זו, מן הראוי שתכלול חזרה מלאה מהדברים הנלוזים אשר רמזת עליהם בהצהרתך התמימה-לכאורה על טיבם של``הם``, הכביכול מוכנים למכור את עצמם לכל, חסרי צלם האנוש והרגשות הבסיסיים. אם תתעסקו עמ``הם``, ``אנחנו`` נצטרך לתבוע את כספכם! ועכשיו לעסקים... בקוראי מדברי חכמתך שמתי לב לאי אלו קוים דומים בדמותנו: גובהי 1.76, או 1.67 - אינני בטוח. מבנה גופי רזה וארוך. שיערי מסורק למשעי באמצעות הפרשות טבעיות, ואורכו 4.33 ס``מ בכל נקודה. עיני השמאלית ירוקה, וגם הימנית, בעצם, אבל המספר של המשקפיים בה יותר גדול ויש לך השפעה ניכרת על צורתה בעיני המתבונן. אני מעריץ את יצירתיהם הענקיות של טום ג`ונס, מוצרט ושידרין. מגרעות: הנני חסר לב ורגשות. לאור הדמיון הברור הצעתי במכרז זה היא פשוט לבצע החלפה ביננו. מה אומר אתה? באהבה והוקרה, שמיל

e-shfiyut

New member
ומי אתה???

איזה חבר פורום החליף שוב שם או שמע אתה חרא? נראה לי האמת

שמיל

New member
האמת? את לא מסוגלת להתמודד עם האמת

אני בין הקוראים הותיקים של הפורום. פשוט קורא, מעיין, מגיב מתוך הקופסא הקטנה שלי שאני קורא לה ``המציאות שלי`` (עוד מעט יש לה יומולדת ואני שוקל לקנות לה מציאות משל עצמה, אבל אני לא בטוח שהיא תאהב את זה. ואז היא עלולה לעזוב אותי, הקופסה שלי. טוב, היא כבר גדולה. מה קורה כשבנאדם מאבד את המציאות שלו? אני מקווה שזה לא עצוב. אני אוהב לשמוח. מה איתך? משפט פתיחה לא רע זה יכול להיות, אתם לא חושבים? טוב, אולי לא. אבל זה לא משפט פתיחה, בכל מקרה). בכל מקרה, השם נתפס על ידי כבר מזמן, ואם תעשי חיפוש תוכלי למצוא אותי בדיון או שניים, הרחק בדפים עתיקים (אם הם עדיין קיימים ולא מחקו אותם). באהבה ובהוקרה, שמיל

יא חתיכת נעל (נו אופנס נעל)

ככה אתה בוגד בי ומציע את עצמך כאילו היית בשר? בוש לך!

MajoR_ToM

New member
5000 דולר מהאיש עם ה*** ביד

אני אקשור אותך ואקח אותך הביתה ואז אתן אותך לגורילה המבוייתת שלי

e-shfiyut

New member
חח (-;

אבל אז לא הבנתי למה יש לך *** ביד... מה השאלת את של הגורילה?

guess who

New member
not!!!!!!!!!!!!

NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישהו פה אוהב את עצמו קצת יותר מידי... לא נורא זה יעבור (או שלא...) אז, עד אז, תשתמש ביידים... have fun (מקווה שהציעו יותר מחצי שקל) עדי

למעלה