אין ספק!, ה רוטט לך גם?
ו ורד 3 New member 21/4/06 #28 באמת תודה ...... פעם אחת מספיקה לי בהחלט ! פשוט יפיוף ....! אין ספק שעכשיו אני אשן טוב בלילה ..... אולי נשלח אותו ל- HAIRCLINIC ?
באמת תודה ...... פעם אחת מספיקה לי בהחלט ! פשוט יפיוף ....! אין ספק שעכשיו אני אשן טוב בלילה ..... אולי נשלח אותו ל- HAIRCLINIC ?
מ מצוטטת New member 21/4/06 #40 ../images/Emo35.gif אמצעי חבישה........ בלון חמצן..... ניידת למקרה חרום..... גם לעיתים המציאות עולה על הדימיון.... תמיד רצוי להיות ערוך....
../images/Emo35.gif אמצעי חבישה........ בלון חמצן..... ניידת למקרה חרום..... גם לעיתים המציאות עולה על הדימיון.... תמיד רצוי להיות ערוך....
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/4/06 #6 תדיג לי... אני אחכה עוד הרבה זמן עד ש... תשפריץ ת'פם השלישית ...
ו ורד 3 New member 21/4/06 #9 אני מחכה ומחכה שהבן של יירדם כבר.... כדי שאוכל ללכת לישוןןןןןןןןן אוףףף החופש הזה ... מחכה לסופ"ש בקוצר רוח ! בעיקר לחכמת הבייגלה -ולא הסרט.
אני מחכה ומחכה שהבן של יירדם כבר.... כדי שאוכל ללכת לישוןןןןןןןןן אוףףף החופש הזה ... מחכה לסופ"ש בקוצר רוח ! בעיקר לחכמת הבייגלה -ולא הסרט.
ו ורד 3 New member 21/4/06 #21 לא קונה חתול בשק.... נו מעוף תרגש אותנו מה יש במכרז ? ולא קפה של עלית ....!
M maof New member 21/4/06 #23 נו באמת...... מה לא קראת ת'תוכניה ארגזי מצעים...ארנבונים...שומרי ראש את יכולה לבחור מעוף