המכרז נפתח.... פעם ראשונה... פעם שניה... מי אומרררררררררררר אניייייייייייייייי מעוף...
M maof New member 21/4/06 #1 המכרז נפתח....../images/Emo124.gif פעם ראשונה... פעם שניה... מי אומרררררררררררר אניייייייייייייייי מעוף...
המכרז נפתח....../images/Emo124.gif פעם ראשונה... פעם שניה... מי אומרררררררררררר אניייייייייייייייי מעוף...
ב ב ה י ר New member 21/4/06 #3 אני אני אני אני אני אני אני מ ש ו ע מ מ ת.... יאלה, מעופי תחדש לנו...
M maof New member 21/4/06 #4 המבחר מאוד מגוון...../images/Emo13.gif לכל דבר מחיר לדל ולעשיר לפתוח ת'גרון זה שיר המחירון נה נה נה...
המבחר מאוד מגוון...../images/Emo13.gif לכל דבר מחיר לדל ולעשיר לפתוח ת'גרון זה שיר המחירון נה נה נה...
מ מצוטטת New member 21/4/06 #15 ../images/Emo6.gif אחחחחחחחחח ווורד צ'וכר את עשית לי ת'לילה ווווואלללה גיליוטינה חברה אזכור לך ת'זה מבטיחה!!!
../images/Emo6.gif אחחחחחחחחח ווורד צ'וכר את עשית לי ת'לילה ווווואלללה גיליוטינה חברה אזכור לך ת'זה מבטיחה!!!
ו ורד 3 New member 21/4/06 #19 מכל הלב......./images/Emo25.gif אם עשיתי לך תלילה אוכל ללכת לישון ברגוע.. השאלה מתי <? הילדים שלי עם עודף אדרנלין ... מחליפים כאן ערוצי T.V ואני מחכה שירדמו כבר אינעל אמא שלהם .. עכשיו זה הדרדסים ....
מכל הלב......./images/Emo25.gif אם עשיתי לך תלילה אוכל ללכת לישון ברגוע.. השאלה מתי <? הילדים שלי עם עודף אדרנלין ... מחליפים כאן ערוצי T.V ואני מחכה שירדמו כבר אינעל אמא שלהם .. עכשיו זה הדרדסים ....
ו ורד 3 New member 21/4/06 #29 ברור ! או נרדמו הדרדסים שלי ! ישתבח שמו ..... לילה טוב חלומות מתוקים ונעימים ... סופש נפלא !
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/4/06 #30 ../images/Emo25.gif סופ"ש רוטט לכולנו...אין ספק! לילטוב מותקקקקקקקקקקקקק