המכרז-הישיר

• פותח הנושא adia
  • פורסם בתאריך

adia

New member
המכרז-הישיר../images/Emo31.gif

זכיתי במוצר באינטרנט,המוצר לא יסופק כי יש "טענת סירוב" מחב´ האשראי. להד"ם!!!בדקתי עמם,אינני מסורב,לא הייתי מסורב,ולא אהיה כזה! תקרת המשיכה מאפשרת לי "לזכות" בעוד שלושים מוצרים כאלה. נראה לי, שמכיוון שסכום הזכייה הוא כ-10% מערכו הנקוב,מצאו האנטיפטיים במכרז-הישיר "להמציא" "סירוב". שאלותי: 1.האם ניתן לחייבם לספק המוצר. 2.האם ניתן לחייב את חב´ האשראי לפקסס תשובתם.
רק בארצנו לתשובתכם המלומדת אודה.

תשובה

בדוק היטב את תקנון המכרז הישיר. אם עליהם לכבד את הזכיה גם במחיר נמוך, נראה לי שאתה יכול לתבוע אותם בבימ"ש. שם גם תוכל להזמין את חב´ האשראי לעדות. הם לא חייבים לפקסס אבל אם תסביר להם שלא שיתוף פעולה מצידם הם יוזמנו להעיד, קרוב לוודאי שישלחו את האישור.

lawyer

New member
אם הכרטיס אכן סורב ללא סיבה: ../images/Emo88.gif

ייתכן ותעמוד לך עילת לשון הרע נגד חברת האשראי (עד 100,000 ש"ח ללא הוכחת נזק מצדך). במקרה אחר ייתכן ותוכל לפעול כנגד המכרז הישיר. בהצלחה!

adia

New member
תודה על התשובה,אכן

בדקתי בתקנון.נו אז מה? לא חתמתי שקראתי והסכמתי. בכל אתר מכירה שהייתי יש הסכמה או אי הסכמה. חב´ האשראי אמרה במפורש שאין סירוב. אז חובת ההוכחה אם אני תובע חלה עלי? כלומר אני צריך לזמן להעיד את חב´ האשראי. ו"הם" יכולים להגיד שהיה סירוב אלקטרוני או חרטטה אחרת. מעבר לכל רצון טוב של עסק ו/או ספק שרותים יכול לחסוך עוגמת נפש מצרכן,ולחסוך הטרדה של ביה"מש.

jacobco

New member
תן להם מס כרטיס אשראי אחר !

גם לי קרה דבר כזה של סירוב ,נתתי מספר כרטיס אשראי אחר והם קיבלו אותו (בעצם הם חייבים לקבל אותו). קרא לי דבר מעניין בp1000 זכיתי במצלמה דיגיטלית במחיר נמוך מאוד והם אומרים לי שיש בעיה באספקת המוצר ולא מוכנים לאמר לי מתי יספקו לי את המוצר ,אך המוצר שלהם עדיין מופיע באתר במכרז כל יום . נראה לי שהם מצפים ממני שאני אוותר על הזכיה כדי שהם לא יפסידו. אל תוותר למכרז הכפול ,זכית במוצר ואתה זכאי לקבל את המוצר בהצעה שנתת.

adia

New member
אבל לא היה סירוב! זו הפואנטה

אין לי "בעיות" סירוב. המכרז-הישיר פשוט שקרנים! ומה איתך קיבלת בסוף את המוצר?

למעלה