המכם מ ט ו ר ף !

ברחובות התחיל גשם שוטף

מטורף, הזוי, מטורף ושוב הזוי.

חרטטנים בגרוש וחצי, וגם זה אם אני נותן לכם יותר מידי... סוער - כן ( הרוחות בהר ברכה, 870 מטרים מעפ"ה, עד השעה 11:00 היום 18 קשר ומשבים עד 31 קשר. חורף רגיל. גשום כבר כחצי שעה בגשם קל. 6.9 מעלות על 66% לחות יחסית, רוח דרומית-דרומית מערבית.

המכ"ם מטורף!! בנצרת מעונן, קר, רוחות חזקות אב

אבל גשם קל מאוד שעף עם הרוח, הייתי אומר טפטופים! ולא מדיד!!שהמכ"ם מראה כבר יותר משעה על גשם בינוני מעל נצרת!!

יו45

New member
זה שאצלך גשם קל לא אומר שבכל הארץ גשם קל

לא הבנתי איך המצב אצלך מלמד משהו על מה שקורה בכרמל , בתל אביב או בירושלים ... ולפי המכ"ם יש לא מעט מקומות שבהם יורדים גשמים חזקים כשמה שיוצא דופן זו התפרוסת .

אמרתי נצרת!!!! לא הזכרתי אף מקום אחר!! זי

זיוף במקם ממה שקורה בנצרת!! לא יודע מה קורה באמת במקומות אחרים!! אין לי מכ"ם משלי לצערי

בקיצור, לא סערה, ולא חזית אלימה! ושוב

אני מדבר על מה שמתרחש כאןן!! יום חורפי רגיל, ויותר רוחות מגשם!! השמ"ט שעדכן את התחזית אחרי שעה 9:00 בבוקר לגשם לפרקים צודק! יש הרבה אנשים שמנפחים! ויש אלו שרוצים להצדיק את התחזית שנתנו בכוח, אפילו הם מאמנים שזה קורה באמת שבמציאות לא קורה כלום! יש אנשים על קצת גשם חקלאי קוראים לזה מבול!! כנראה שהם עדיין לא יודעים מה זה מבול באמת!!

tamirzak1

New member
הוא לא דיבר עליך!!! תלמד לקרוא את השירשור טוב

יותר ותראה שהתגובה שלו היתה למישהו אחר........ מקווה שתהנה מהרבה גשם אצלך.

עכשיו כן אני יודע למי הוא ענה, אבל גם הוא צוד

צודק, זה לא מטורף, חורף רגיל, ואנחנו כמע"ט בסוף יאנואר! או ששכחנו מה זה יאנואר? והמכ"ם עדיין מזייף (לפחות כאן) אחרי שעבר הגוש הירוק מעל נצרת שהיה מלפני יותר משעה, דוקא עכשיו הגשם התחזק (מק"ם כחול) :)

חיפאי8

New member
כאן היה באמת גשם חזק מאוד.. עכשיו הוא נרגע.

בשעה האחרונה כאן 14.4 מ"מ.. תסכים איתי שכמות כזאת לשעה לא הולכת ברגל.. אגב, עונתי כבר 501.2 מ"מ

ודאי. הבעיה היא שאצל כל אחד הכל הופך

להיות הזוי ומטורף. נו, באמת.... אגב, הרוחות התחזקו משמעותית.

חיפאי8

New member
בד"כ אני לא אחד כזה שמגזים בתיאורים..

יכול להיות שהפעם קצת נסחפתי.

9matan

New member
גמב"ש בכפר עציון

נראה קצת פחות מ-4 מעלות, אבל היה שמש קודם במקום שהמדחום היה, אז בחצי שעה האחרונה הייתה ירידה של 4 מעלות... וזה עדיין יורד.

yudyud51

New member
עושה רושם של גשם עם משקעים נוספים צניחה ל3.6

אני לא מעיז להזכיר שלג אולי גראול אבל זה בהחלט לא רק גשם כמו"כ יש רוחות חזקות מה שיכול להביא לירידה בטמפ' ול****

למעלה