המכירה הראשונה שלי....

המכירה הראשונה שלי....

אתמול העליתי את המכירה הראשונה שלי,אשמח לתגובות המומחים פה,להערות או הארות בקשר להצגה שלה או לפרטייה. http://cgi.ebay.com/Wonderful-Royal-Horse-Figurine_W0QQitemZ150197167638QQihZ005QQcategoryZ41169QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ועוד שאלה לסיום למרות שאני כמעט בטוח בתשובתה: האם אני יכול להקדים סיום מכירה שלי או לאחר אותה בכמה שעות (כשנשארו לה עוד כמה ימים ולא 2 ד' לפני מועד הסיום) ואני לא מתכוון לסיום מכרז או שינוי משך המכרז מ 5 ימים ל 7 ימים או ל 3 שאת זה אני יודע שאפשר. בתודה מראש!

למוכר המתמיד

עדיף להתחיל את המכירה ב 19.99 - גם זול לך יותר מבחינת עמלה וגם נראה זול יותר ללקוח לגבי הכריסמס ומה שרשמת שם - זה הרי לא יגיע לחג אז למה להסתבך? הכותרת קצרה - יש לך עוד מילים להשתמש בהם - חבל. Wonderful זו מילה מיותרת לדעתי בכותרת יש שם נסוחים צולעים.:( שגיאות כתיב binding אתה יכול לסיים מכירה מוקדם יותר

תודה על ההתייחסות וההערות קונדי....

בקשר לכריסמס התכוונתי לחג המולג אבל לא משנה ,הורדתי.. לסיים את המכירה מוקדם יותר ,שמתי את זה ל 5 ימים ,3 ימים נראה לי מעט מדיי.מה גם שאם אני אשים את המכירה ל 3 ימים היא תסתיים בשבת בצהריים שעון ישראל ואני שומר שבת,הייתי מעדיף לעקוב אחרי המכירה. לשגיאת כתיב אני לא יודע איך לא שמתי לך אבל תוקן ואם אמרת שיכולתי להשתמש בעוד מילים אז אולי תאמרי לי אילו מילים ואני לא רוצה לכתוב מילים מיותרות בכותרת. wonderful לא נראה לי שזה יזיק:)

roeeya

New member
לא ראיתי את המכירה\

אני בעבודה, אני אסתכל עליה אח"כ, אבל וינטג' זה למוצרים ישנים

למעלה