המכור היחיד?!

Aviad1987

New member
אני מקווה שכן הובטחה עונה שניה ל...

"משפחה בהפרעה"! זה יהיה רע מאוד אם לא =\

yesplus

New member
עונה שנייה יש.

עכשיו מחכים לראות את פסק הדין על עונה שלישית.

Zygon

New member
ציטוט

Channel 4 comedy series Green Wing has been commissioned for a second series.

gadgad0

New member
מישל גומז קוראים למופרעת עם הקוקו

אשתו של ג'ק דוונפורט.

anazapela

New member
לדמות קוראים סו ווייט

לשחקנית שמגלמת אותה קוראים מישל גומז.

h y d r a

New member
אהה..

חשבתי שהיא לא זכרה את שמה של הדמות...כי דובר על ה"מופרעת עם הקוקו", שזהו תאורה של הדמות, לא השחקנית. בכל אופן,הסדרה מצחיקה עד דמעות, הומור משובח, סדרה משובחת- כיאה לחומר שבו מתעסק הערוץ. ישר כח להפקה.

גלוי אריות

קוראים ל"זאתי עם הקוקו" מישל גומז, ובנוסף ל"מחלקה אלטרנטיבית", היא גם מופיעה ב"מועדון הקריאה". אם בחיים האמיתיים היא נשואה לג'ק דוונפורט, אז יש מצב קצת מוזר, הגובל בגלוי אריות. ג'ק משחק ב"זיווגים", משודר בארוץ 1 בתפקיד "סטיב", והחברה שלו בסדרה זו, "סוזן", מגולמת ע"י שרה אלכסנדר, אשר במקרה מגלמת את התפקיד דר' אנג'לה הנטר ב"מחלקה אלטרנטיבית". עולם קטן. אגב, היה מצב מוזר מאד לפני כמה שבועות: צפיתי ב"מחלקה" בשבת אחה"צ, ומיד לאחר מכן שודר "אנשים כמונו", כאשר בתפקיד הראשי היתה השחקנית אשר מגלמת את דר' קרולין טוד.

Aviad1987

New member
ממש לא היחיד ../images/Emo45.gif ולמנהלות..

אני כבר במתח, אפשר לדעת מה עולה בנובמבר?

oferlaor

New member
מי הדמות הכי מוזרה ואהובה בתוכנית?

בכל תוכנית יש תמיד איזה שחקן שלוקח את כל הקופה בעיני (JACK למשל ב WILL & GRACE). ב-GREEN WING יש כ"כ הרבה שחקנים שובי לב שפשוט אי אפשר לבחור... אני דווקא לא אוהב את הרופא המגמגם עם השפם (הדמות היחידה שאני לא כ"כ סובל). הוא אמור להיות רופא בכיר והוא פשוט פתטי... ניתן לדמיין את כל האחרים במקום ששמו אותם.

anazapela

New member
המופרעת עם הקוקו ../images/Emo13.gif

היא לגמרי גונבת את ההצגה מכולם. אני חושבת שהיא הדמות הכי הזויה ומצחיקה שראיתי בטלוויזיה אי פעם.

yesplus

New member
"ג'ון קליז"?../images/Emo151.gif

המשופם דומה לג'ון קליז, לא? גם אני לא יכולה לסבול אותו (בעיקר כי הוא דוחה ברמות על), אבל הפתטיות שלו כל כך מתאימה! ודווקא בגלל שהוא אמור להיות רופא בכיר. כמה מאיתנו כבר נתקלו בתופעה הזו, אנשי סמכות בלי סמכות? סה"כ רובנו היינו בצבא... ולמרות אהבתי למופרעת עם הקוקו, הג'ינג'י/בלונדיני לוקח. תעבתי אותו בכל מקום שהוא הופיע, עד עכשיו. הנונשלנט שלו הוא מושא קנאתי. אבל מישהו יכול להסביר לי למה הבלונדינית מזיווגים/הצלף בפוני מבזבזת את הזמן שלה שם? אין לה לא תפקיד ולא דמות. למה?

למעלה