המכור היחיד?!

oferlaor

New member
המכור היחיד?!

תגידו, אני המכור היחיד לימי ראשון ב YES+? ARRESTED DEVELOPMENT ו - GREEN WING (במיוחד השניה) מפילות אותי כל פעם מצחוק על הרצפה. אני מספר לכל מי שרק מקשיב לנסות לראות אותם. שתי הסידרות הקומדיה המוצלחות ביותר שהיו אי פעם ביס פלוס, לדעתי (ומי שלא יודע, אני צופה מאוד ותיק פה).

anazapela

New member
ממש לא היחיד ../images/Emo140.gif

ביום ראשון בערב אין טלפונים, אין יציאות, אין אף אחד - רק אני ויס+. לא רק שאלו שתי הקומדיות הטובות ביותר שהיו בערוץ (יחד עם המשרד המופתית והממלכה הקטנה ו ו ו - אוף, קשה לבחור רק שתיים
), אלא שהשיבוץ שלהן אחת אחרי השניה הוא לא פחות ממבריק ויוצר את אחד הערבים ההזויים והמצחיקים בשבוע. תענוג!

yesplus

New member
לא המכור היחיד,

דווקא הייתה התייחסות. אבל באמת מזניחים אותה בפורום. GREEN פשוט הורסת. קורעת. הזויה. מעולה. אנחנו לוחצים על channel 4 שיעשו עונה נוספת
הרופא המשופם לא דומה קצת יותר מדי לג'ון קליז?

anazapela

New member
דומה מאוד!

משום מה הרייטינג של 'מחלקה' דווקא ממש לא משהו בבריטניה
. אני מקווה שלמרות זאת הם ילכו על עונה שניה, כי גם העונה הראשונה של 'המשרד' בזמנו לא הביאה נתונים מרשימים בכלל ורק מאוחר יותר הפכה לקאלט. מתי נוסיף את nighty night לרשימת הקומדיות הטובות שהיו בערוץ?

yesplus

New member
ועשו לזה פרסום מאסיבי../images/Emo12.gif

אתמול, במין הפוך על הפוך, גילתי שהמופרעת עם הקוקו (סליחה, לא טובה בשמות) נשואה לג'ק דוונפורט! (את השם שלו אני דווקא זוכרת היטב).

yesplus

New member
ועליתי על זה

כשקראתי ראיון עם אנדרו לינקולן, שאמר שהוא נשאר בקשר עם חלק מצוות this life והיה השושבין בחתונה של דוונפורט.

anazapela

New member
אנדרו ../images/Emo99.gif

זהו? את כבר רשמית נשיאת מועדון המעריצים (מעריצות
) שלו בארץ?

yesplus

New member
בקטנה../images/Emo68.gif

סתם עוקבת אחריו (יש חוקים נגד זה?), לראות מה מעשיו. איפה, למה, כמה וכו'. בסוף זה משתלם. לכולנו.

anazapela

New member
../images/Emo45.gif אני מאוד בעד

בתור סטוקרית ידועה לשמצה אני מזדהה לחלוטין
ובכלל, כמה שיותר אנדרו יותר טוב!

yesplus

New member
יש לי "פנקס שחור"

עם רשימה הולכת ותופחת מיום ליום. אנשים מסומנים.

Zygon

New member
אתם יכולות להשמיע צופרי הרגעה

תהיה עונה שניה,ככה אמרו באינטרנט.

anazapela

New member
מעולה! ../images/Emo51.gif

מקווה שהיא תגיע מהר יותר מהעונה השלישית של קצוות

yesplus

New member
עד שאני לא שומעת הבטחה מהספק

אני לא נופלת בפח הזה שוב! אבל זה בהחלט מעודד, שיש דיבור על זה.

yesplus

New member
דוגמא עדכנית

State of Play. האינטרנט היה מלא בהבטחות לעונה שנייה. למרות שלא ממש הבנתי איך (ג'ון סים כננסי דרו?), מהרתי לשמוח. ולהבטיח. והספק אמר "אני? הבטחתי? מעולם לא אמרתי כזה דבר" (רק במבטא בריטי מהוגן ומנומס). אז ברגע שהספק יהיה על הקו, ונשמע את קריאות השמחה מאחוריו, נתחיל במסיבה.

למעלה