המכונית שלי... :)

S2000

New member
מר סרדין, אני יפנה אליך שוב...

תראה סרדין יקר, אני מוכרח לציין שאחרי שאני קורא פה בפורום את התגובות שלך, נתקפת אותי המחשבה, שאתה באמת י-ל-ד - ק-ט-ן!! אתה מדבר שטויות לעתים קרובות מאוד! (למעשה כל הזמן
) אני בטוח שאין לך חצי מושג לגבי המפגשים האלו שאתה מתיימר לדעת אליהם! אני הולך למפגשים אלו באופן קבוע כבר הרבה זמן! ותאמין לי שלא הכל שם זה בדיקות יכולת! אנשים באים לדבר אם אנשים אחרים, לראות כל מיני מכוניות וכדומה. .....למעשה רוב הזמן אין בכלל בדיקות יכולת במפגשים בראשון!..... אני גם הייתי במפגשים שעד ממש לא ממזמן לא היו מדברים אליהם בכלל בשביל למנוע מילדים קטנים ומציקים כמוך מלמצוא דרך ולהגיע אליהם! ותאמין לי שמה שהיה הולך שם לא היית רואה בשום מקום אחר! לדעתי בדיקת יכולת זה דבר נחמד לראות אבל זאת לא נהיגה אמיתית בגרוש! והיא לא מוכיחה שום יכולת נהיגה! זה סה"כ העברת הילוכים מהירה, וזה ה כ ל! So Get Over It!! אני מאוד מקווה שאתה לא תהיה טיפש ולא תעשה "פתיחות" אם החברים שלך ואני אומר את זה מהרבה סיבות שכולם קשורות בסיבה מרכזית אחת...... טמטום! למה טמטום, בגלל: דבר ראשון - אין לך שום ידע ונסיון בנהיגה! (סיבה מכרעת, מרכזית וחשובה מאוד!!) דבר שני - בטחוניות! - אין הרבה מקומות כמו הכביש שליד קניון הזהב שבו אין כמעט בכלל מכוניות בזמנים של המפגשים, הוא כביש שבנוי טוב, ארוך וישר. מן טיפ מסויים, אבל אני פשוט פוחד שאתה תעשה שטויות כאלה אם חברים שלך בכביש ראשי אחר אם מכוניות מסביב, עלול להיגמר לא טוב! דבר שלישי - אנשים שעושים בדיקות יכולת, גורמים לבלאי מואץ במכוניות שלהם! (- הנזקים שזה גורם לאוטו: צמיגים, מנוע, קלאץ, תיבת ההילוכים וכו') בקיצור, סרדין על תהיה טיפש! אני ראיתי גם הרבה תאונות שקרו בזמן מפגשים גם בזהב וגם במקומות אחרים, מתוך שאיפה של איזה נהג חדש לתת קצת גז על האוטו ספורט של אבא ולהיכנס ללחץ ברגע שהתקרב למישהו יותר מידי!! דרך אגב אני לא מבין מה נותן לך את ההרגשה שאתה יודע יותר טוב מ"be_roo" לגבי מונחים אלו ובכלל משהו בעולם המכוניות!!!??? תום

למעלה