המכונית שלי... :)

sardin

New member
המכונית שלי... :)

אותה מכונית כמו שבתמונה.. רק בצבע לבן.. ספויילר , אגזוז לחץ, אולטרה בגלגלים, מערכת חזקה סאב 1000 w .. ועוד 6 של 400 .. יש לי שלט של נהג חדש :)... אם תיראו אחת כזאת על הכביש תידעו שזה אני... אני גר באיזור השפלה... בהצלחה לכולם ... :) אמן תעברו כבר..

Superdror

New member
וואו , אתה ממש גאוות הפורום...

לקחת אוטו יפה וסולידי ועשית ממנו ערסמוביל עם "שיפורים" אקזוטיים לדוגמת האולטרא בגלגלים. R-E-S-P-E-C-T

mc bige

New member
גועל נפש של מכונית

לא סובל וולבו וכמו שאמרו הפכת את האוטו לערס מוביל אחושרמוטה תשים מזרחית וראפ ואתה תתקבל לחבורה

עו מר 5

New member
אני לא הבנתי מה הקשר בין וולוו

לבין אולטרה בגלגלים, זה כמו שראש הממשלה יסע בכזה רכב. ותהיה בטוח שלשים ספויילר על מכונית מנהלים זה הדבר הכי מצחיק שיכול להיות.

idandi

New member
עזוב ספויילר הוא שם אגזוז זרימה

חופשית למה?! חחחחח

sardin

New member
הלו הלו... קנאים תיחיו ותסבלו..

מה אתם משחקים לי אותה ערסמוביל שמערסמוביל.. אוטו מנהלים... אל תבלבלו לי תמוח אני בטוח.. שאתם לא ראיתם מכונית כמו שלי בשום מקום... כול תוסף ששמתי .. הוא רק מוסיף ליופי שלה... ראש ממשלה.. ? עובדה שלא רק ראש ממשלה נוסע בוולוו.. גם אני.. :)

עו מר 5

New member
רק שהרכב שראש הממשלה

שווה מיליון וחצי שקל ושלך עם כל התוספות שאתה שם לו יגיע אולי ל700 אלף... ולמה אתה חושב שאנחנו מקנאים בך?

idandi

New member
איזה 700 אלף איפה אתה חיי

ואוטו מנהלים זה הוולבו שיש ברשותך אמור להיות אוטו שקט שכיף לנהיגה לא אוטו רועש ועצבני כמו שאתה חושב שעשית אותו

sardin

New member
זה המכונית שלי.. ואני עושה בה מה

שאני רוצה...כמה כסף היא עולה??? הרבה... :)) הרבה מאוד כסף... אבל היא לא למכירה... אפילו שאני בטוח שיש פה כמה מליינים שיצליחו לקנות אותה.. :) לא היה אחד שאמר לי שהמכונית מכוערת... או לא שווה...

idandi

New member
בכל מקרה לא הייתי משקיע אפילו שקל

על המכונית הזאת מראה מרובע!!!! ולא יפה בכלל

Ibiza1800

New member
*/*;/*/*/;*//9/6*/;/*;/6.3;*-

תשמעו להגיד האוטו לא יפה האוטו פה האוטו שם סבבה, אבל בסה"כ האוטו שייך לו ולא לכם אז שיעשה מה שבא לו מי אנחנו שנקבע מה יפה ומה לא?! אני בטוח שגם לכם יהיה אוטו משלכם ותרצו לשפר אותו אז יהיו דברים שיראו לאחרים משונים אבל אתם תאהבו את זה כי השקעתם בזה.

be_roo

New member
אז זהו שלא, רוב התוספות הללו

לא חוקיות (אגזוזים ואורות). מעבר לכך שאפילו אין לך מושג מהוא המונח הנכון לחלק מהן, כך שזה בכלל נשמע מצחיק.

sardin

New member
מזה משנה אם אין לו מושג??

למה לך יש מושג?? אני לא מבין למה אתם משחקים אותה איזה זיקני העם... יופי... כמו תמיד זה עיניין אישי... אם אתם לא חושבים ככה ... אז באמת....

sattla

New member
../images/Emo46.gif תלמד לשרשר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

sardin

New member
אני לא ללמוד לשרשר...

הגורמט שלי משורשר ... הכול בסדר דוד.. :)

sattla

New member
לא!!

מלבד זה שאתה מעצבן אותי אתה גם לא לומד לשרשר אז אני יעביר לך שיעור מזורז כשאתה רוצה לענות למישהו אתה פותח את ההודעה שלו ולמטה כמו שכאן למטה יש [URL='target=_blank']+הוסף תגובה[/URL] אז אתה לוחץ על זה וזה מגיב למי שאתה רוצה אל תלך לתגובה האחרונה בשרשור ותגיב לה כמו שעשית לי עכשיו ובכלל הגבת להודעה של be_roo עכשיו אתה מבין את עניין השרשור ולא לא שרשר של ערסים שאני בטוח שיש עלייך עכשיו
זה בכיוון הזה || /||\ /\

למעלה