המישהי מג'רוזלם!

המישהי מג'רוזלם!

שאאלום. קודם כל, זה לא עובד ככה, כתבת הודעה אחת ונטשת? מקווה שתחזרי. אז עכשיו החברה שלי שגנבה לך את הסווטשירט איתי, והיא אומרת שעוד לא קנית לה בייגלה. אז תקני לה בייגלה. 3 ב-10. שבת שלום!

me15

New member
חביבתי טליה....

אני פה... פשוט לא הייתי כ"כ בבית לאחרונה...... אז לא היתה לי הזדמנות.... וחוץ מזה, אני מרוששת, אז תצטרכי להגיד לחברתך שתחפש לה מישו אחר לשנורר ממנו ביגלה... אה, ויש לי שם..... קוראים לי נעמה... נעים להכיר......

נעים מאוד.

אני טליה. נראה לי שהיוזרניים מסגיר את זה. ותפסיקי להיות קמצנית. זה עולה 10 שקלים! חוצמזה את גרה בירושלים, וירושלים מפוצצצצצצצצצת בייגלה.

me15

New member
אבל אייין לי!!!!!

באמת!!! ביזבזתי הכל על מתנות יומולדת לחברים שלי (למה כל הימיולדת יוצאים בסביבות אוגוסט?? ככה אני אפילו לא יכולה לטעון שאין לי כסף למתנות, כי הרי הייתי חייבת ליידע את כולם שעבדתי בקיץ....איזה טיפשת אני....)..... וחוץ מזה, רק ערבים מוכרים בייגלה בירושלים (וגם מאלה אין הרבה...)ואני קונה רק מיהודים.... (שיתגיירו אם הם רוצים ממני כסף...) וחוץ מזה, כבר אמרתי שנעים לי להכיר אותך?... אולי כל השאר יגידו מיהם סתם כדי שאני אהיה בעניינים? או שטליה תעשה לי הכרות כי היא זאת שגררה אותי לכאן.... אז יאללה.......

למעלה