המירות למיליון!!!

לימלי

New member
המירות למיליון!!!

חה חה חה ידעתי ששרלה ומירנדה יעזבו! אבל בסוף מזה היתי עצובה כמעט בכיתי ממה ששרלה אמרה! כמעט ירדו לי דמעות, אבל הזכרתי לעצמי שאני שונאת אותן...למרות שרציתי שהם ישארו כי הם היו מצחיקות...בקיצור חבל שהן עזבו, כן כן נזכרתי שאני אוהבת אותן... אבל הזוג הכי אהוב עלי הם....ברנדון (החתיך וההורס) וניקול! חולה עליהם!! טוב, חולה על ברנדון! טוב, תשרשרו פה דברים...לא יודעת מה..

דעתי על שרלה ומירנה ועל הפרק...

נתחיל מזה שאני מת על המירוץ למיליון.והפרק היה סבבה. לא האמנתי שרוב הצוותים שילמו לאוטובוס בין 5-3 דולר ואילו התאומות הבלונדי ועוד כמה שילמו 120 דולר! שרלה ומירנה תותחיות ומצחיקות בטירוף מת עליהן!

Aviad1987

New member
ברנדון וניקול מוזרים בטירוף.

לא יודע בדיוק להצביע על המוזרות שלהם אבל הם מוזרים

TheCharm

New member
גאד ניקול כ"כ עיצבנה אותי

איך היא צועקת עליו. זה תמיד ככה. מה הקטע שלהם לצעוק על השני? שיעצרו שניה, יחשבו איך זה להיות במקומו. שתתאר את עצמה אוכלת את זה, ונראה אם היא תמשיך לצעוק. זה גם מלחיץ

לימלי

New member
לא נכון הם מזה חמודים

הם אוהבים אחג את השני. מי שהכי מעצבנים אותי הם אלה שתמיד מגיעים ראשונים איך קוראים להם...כריסטי ומישהו.. הם הכי מגעילים

SweetRevenge

New member
איזה פרק זה בכלל??

טוב, קשה להאמין, אבל נראה לי שאני אתגעגע למירנה ושמירנה. קולין הזה יותר נקבה מכריסטי. "אמרתי לך שהייתי צריך לטגן את זה עוד", "יש לי קיבה רגישה". תינוק. כשכריסטי אכלה את הקוויאר הוא לחץ עליה בטירוף. שני דבילים. ברנדון גם הוא לא מר אינטליגנציה, אבל לפחות מתחשב בניקי, והיה לו שכל כשהעדיף להיפרד מעשרה דולר ולא מאחד האיברים שלו. את צ'יפ וקים ממש לא אהבתי בהתחלה ובמפתיע הם מתחילים להסתמן כפייבוריטים שלי ולו רק בגלל שהם לא מתבכיינים על כל דבר וגם עוצרים להנות מהסביבה, שזה נחמד. לא ראיתי עוד צמד פוסטמות שמגיע לרמתן של התאומות. שתי אהבלות. כן, תסגרי את האף, לפה תכניסי כף מלאה בבייצים ואח"כ תתפלאי למה את נחנקת.

מטר9

New member
ייייייששששש!!!!!!!

כל כך כל כך כל כך שמחתי ששרלה ומירנה עפו!! איזה כיף! בקטע ששרלה ומירנה אמרו למוכר כרטיסים לא למכור לקולין וכריסטי כרטיסים כי הם "אלימים" היה פשוט מבחיל! זה שיא הגועל, וזה דבר שלא עושים. אני גם לא מבין למה הן חשבו שהוא באמת יסכים... למה לו להפסיד כסף של 8 כרטיסים (!) רק בגלל שהן ביקשו ממנו?? מפגרות... חוץ מזה, כשפיל אמר לשרלה שהיא רצתה להוכיח משהו על גמדים והיא נתנה את כל הנאום המרגש הזה רציתי להקיא... את לא הוכחת כלום!!!! כל הגמדים ברחבי העולם צריכים להתבייש בה כי היא ניצלת את המגבלה הזאת לטובתה, ועוד טענה אחרי זה שהיא כמו כולם. אפילו פיל כמעט בכה... |מקיא|

willo

New member
לכל הנאצות למעלה אז ככה

אני אשתדל לא להרוס יותר מדי אבל שרלה ומירנה היו הזוג שהכי אהבתי בעונה הזו (עד עכשיו) הן מצחיקות בטירוף וכן הן משתמשות במגבלה הפיזית אז מה (למה לבחורות יפות מותר ולגמדות לא) הסיבה היחידה שהן עפו היתה שהן לא יכלו לרוץ מהר כמו שאר הצוותים בין שני הכפרים ולכן הן התחילו אחרונות וחבל. על האחרים אני אכתוב בסוף, כדי לא לגלות אבל, למה זה בסדר לחסום את הכניסה לטרמינל, להתגאות בכך, לנסות ולהסית את כולם וילצור ברית שהכלל היחיד שלה הוא לא לגלות לשרלה ומירנה כולם אבל זה לא בסדר לעשות ההפך? בסוף חבל שהן עפו, אבל זה רק משחק וכל הכבוד להן על מה שהן כן עשו.

מטר9

New member
כמה תיקונים:

"וכן הן משתמשות במגבלה הפיזית, אז מה (למה לבחורות יפות מותר ולגמדות לא)" אין לי בעיה ששרלה משתמשת במגבלה שלה, יש לי בעיה שאחרי זה היא טוענת שהיא באה להוכיח שגמדות הן כמו כולם. אני בשום מקום עוד לא ראיתי בחורה שמשתמשת במיניות שלה ואומרת אחרי זה שהיא באה להוכיח לגברים שהיא יכולה לעשות דברים בדיוק כמוהם. "הסיבה היחידה שהן עפו היתה שהן לא יכלו לרוץ מהר כמו שאר הצוותים בין שני הכפרים ולכן הן התחיו אחרונות וחבל." זה פשוט לא נכון. הסיבה שהן התחילו אחרונות זה בגלל שהן, יחד עם קארן ולינדה, היו בטיסת הצ'ארטר האחרונה, והגיעו אחרונות למעקף. הסיבה שגם קארן ולינדה עקפו אותן היא בגלל ששרלה טענה שהעגלה שלהן תתקע בבוץ ולכן הן עקפו את השלולית והאריכו את הדרך. |טיפשות| דווקא עכשיו הסיבה לכך שהן עפו לא קשורה בכלל להיות גמדה... "למה זה בסדר לחסום את הכניסה וליצור ברית שהכלל היחיד שלה הוא לא לגלות לשרלה ומירנה, אבל זה לא בסדר לעשות להפך?" אני לרגע לא אמרתי שיש לי בעיה עם בריתות, למרות שתוכנית מסוג המירוץ זה קצת מיותר, בריתות זה חלק מהמשחק וזה זכותם המלאה של קולין וכריסטי לעשות זאת. אני אישית חושב שזה בזבז להם המון אנרגיות, ויש סיכוי לא רע שהם היו מגיעים ראשונים בלי הברית, אבל שוב זה לא מה שמפריע לי. נכון, זה שכריסטי חסמה את השער לשרלה ומירנה זה באמת משהו שאני לא חושב שהוא בסדר, אבל אני זוכר שבזמן שהפרק הזה שודר בארה"ב אני קראתי ראיון עם כריסטי וקולין שבו הם טוענים ששרלה ומירנה עקפו אותם איכשהו בדרך לשדה תעופה (אני לא ממש זוכר, זה היה לפני הרבה זמן) אני לא ממש יודע כמה זה קרוב למציאות, אבל שוב, אצלהם זה הכל עין תחת עין. חוץ מזה, יש הבדל "קטן" בין לחסום את השער לבין לבקש ממישהו לא למכור כרטיסים (ואני שוב לא מבין כמה טיפשות הן צריכות להיות כדי לחשוב שהמוכר באמת יסכים).

willo

New member
אז זהו שלא

לגבי א' - זה העולם, שרלה באה להראות שגם גמדים יכולים, ולהשתמש בזה זה לא בושה, מדוע היא צריכה להיכנע למגבלה שלה, היא פשוט הפכה אותה ליתרון וכל הכבוד לה. לגבי ב' - נכון שהן היו על הטיסה האחרונה, אבל הן היום עם האמהות שעקפו בכפרים את ברנדון וניקול ואת קמי וקרלי, הן עפו רק בגלל שבכל אתגר פיזי מירנה עשתה אותו לבד, וכן בגלל שלרוץ בין הכפרים היה יותר ארוך. לגבי ג' - אז הן עקפו אותם במוניות אז מה, קולין (שהוא שחקן מעולה) וכריסטי התנהגו אליהן באופן מגעיל, צ'יפ וקים אמרו לגבי זה משהו נכון - ניתן להם להקיז את הדם אחד לשני ובסוף נראה מה יקרה, התוצאה הסופית היא אותה תוצאה, הכל מותר באהבה ובמלחמה ובמירוץ וגם לבקש לא למכור זה לגיטימי לחלוטין. בסוף הויכוח הוא מיותר, אני אהבתי אותם ואחרים לא, זו זכות לגיטימית לחלוטין. שבת שלום

מטר9

New member
אוף

לגבי א'- שוב, אין לי בעיה שתנצל את העובדה שהיא גמדה. יש לי בעיה שהיא אומרת שהיא באה להוכיח שהיא כמו כולם. אם היא הייתה כמו כולם היא לא הייתה מנצלת את המגבלה שלה. לגבי ב'- לא הבנתי שום דבר ממה שאמרת אז קצת קשה לי להגיב לגבי ג'- נכון, זה לגיטי. אבל זה משהו דוחה שאני בחיים לא הייתי עושה. אבל אתה צודק. אתה אוהב אותן, אני לא.

אוףףףףףףףףף

למה הן עזבו!!!!!!!!!! כ"כ אהבתי את שניהן!! הם כאלה מצחיקות וחמודות!! סעמקקק אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני שונאת את כל השאר חוץ משני הכושים (שכחתי איך קוראים להם) אם הם לא מנצחים אני יבכה

galush4

New member
מההההה?!

זה היה כ"כ שוק כשהן עזבו! הייתי בטוחה שהן מגיעות לסוף.. =\ ברנדון וניקי
קולין וכריסטי
התאומות כ"כ טיפשות. פשוט פוסטמות. האמהות והכושים אני לא אוהבת לא שונאת, הם פשוט שם :]

אני עדיין לא מבין איך אפשר לאהוב

מישהו כמו קולין! הבן אדם פשוט נבלה, הוא טוב בתחרויות אבל ע"פ מה שראיתי הוא חרא בן אדם.

galush4

New member
נכון

אבל בתור צוות הם הכי טובים וגם כריסטי מתוקה :]

galush4

New member
התאומות חמודות,

אהבתי אותן בהתחלה אבל אז גיליתי שהן כ"כ טיפשווווות אין, פשוט פוסטמות =\

למעלה