המירוץ 3

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך
../images/Emo41.gifמדהייייים../images/Emo41.gif

כל הצוותים ממש תחרותיים, אבל אני ורוני (חברה שלי) הכי אוהבות את: אהרון ואריאן, פלו וזאק, וגם קצת את הת'ר ואיב! הן חמודות כאלה... ואיזה מופרעת אריאן! בפרק הבא היא מורידה את החולצה ורואים לה את ה---צינזור--- (וכמובן זה מצונזר!!) איזה מופרעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבות אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו..מוווו!! ו.......... עונה מדהימה כבר מהפרק הראשון!!

cornflake girl1

New member
רק אני מתגעגעת לעונה הקודמת?

לא יודעת למה אבל לא הרגשתי שום קליק לשום צוות.... התאומים חתיכים
וזהו בגדול...אולי המצב ישתפר בהמשך זה רק פרק ראשון...

gah

New member
תמיד זה ככה

אבל אל תדאגי, מנסיון, העונה הזאת עולה על הקודמות בהרבה.

gilben

New member
הצוותים חמודים כולם חוץ

משני הבנות ההן לא אלה שעפו ההן שאחת פחדה לצנוח כל הגישה הזאת של לחפש גברים בשביל שיעזרו להם בגלל שהן כאלה חמודות (והן ממש לא) ממש מרגיזה אני מקווה שהן יעופו מהר.

אסלנדי17

New member
שטויות את ועוד איך

תתחברי. כמו כולם שאמרו פעם שעברה שהם לא אוהבים ולא מתחברים לזוגות ואז פתאום נוצרה אהדה לצוותים. גם את גברת תאהדי צוות!

Mister Pinto

New member
ראיתםםםםםםםםםםםם????

איזה יפה עונה 3 של המירוץ למליוןןןןן חחחח ואיזה משוגעים התאומים האלה (לא הצעירים, המבוגרים)!!! וואי איזה מגניב היה חחחחחחח אהבתי ותמיד האחרונים בשלב הראשון אלה בנות, שמתם לב?

../images/Emo121.gif

יש את התאומים, ויש את האחים. התאומים זה הצעירים, והאחים אלו המבוגרים. והמבוגרים כאלה מצחיקים!!!!!!!

danazi

New member
יש לי שאלה או שתיים או 800

אמ....... בקטע הזה שהיא החליפה תבגדים בבגד ים באוטו זה שהייתה איתה הוא חבר שלה? אח שלה? בעלה? סתם מענין והיוצרם של המירוץ למליון ושל הישרדות אלה אותו יוצרים נכון?

אסלנדי17

New member
הלוואי והם ינצחו

לפי דעתי הם יגיעו מאוד רחוק... ודווקא האיסתית והחבר שלה לא יגיעו ככ רחוק

למעלה