המירוץ למליון 603

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 603

עצוב. כזה חוסר מזל עבור לנה וכריסטי. המשימות היו נחמדות והפרק היה בסך הכל טוב ומותח.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק. חבל על לנה וקריסטי שהיו כל כך חסרות מזל - מה הסיכוי להיות שם שמונה שעות ולא להצליח למצוא את הרמז?

willo

New member
../images/Emo58.gif

חבל הן היו זוג נחמד. המחסום הזכיר קצת את השוקולדים של עונה 5 (כשהאחים נתקעו שם עד אין קץ) רק שהפעם הם לא הצליחו לצאת מזה. הגיע הזמן שיעזבו קצת את סקנדינביה

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif603

אלחה פרק. המשימות היו טובות (איך בכלל הם חשבו על לספור את הדברים האלה? זה איקאה! זה הכי קל לבנות דברים שלהם!) וחבל שהן עפו. הן היו צוות טוב. וג'ונתן הזה סתם מעיק. הוא באמת צריך לעוף משם.

fsss

New member
../images/Emo58.gif 603

המשימה באיקאה הייתה מגניבה.. עלאק לספור את כל זה... יש שמה תרשימים כאלה שאפילו אנשים שלא יודעים לבנות יכולים לבנות את הספריה הזאת... קצת חבל על הבנות חוסר מזל ענק היה להן... ב8 שעות ואפילו יותר הן לא מצאו את זה... אהבתי שהן לא נכנעו בסוף! ג'ונתן מעצבן בטירוף... סה"כ פרק טוב... מחכה לפרק 4..

../images/Emo58.gif

התקוה שלי היא שג'ונתן יאבד לגמרי את הקול לפני שהוא יעוף. אני חושב שזה יהיה הקטע הגדול של הסדרה בכל הזמנים. תחשבו שהוא ינסה לצעוק עליה וייצא לו רק נשיפה בלי קול. הוא יהיה חסר ערך לגמרי ומתוסכל עוד יותר. זה יהיה גדול.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif603../images/Emo28.gif

חבל.. דווקא הצוות שבחרתי כפייבוריטיות עתידיות עפו. המשימה באיקאה היתה נחמדה, המחסום היה חרא
. עכשיו הפייבוריטים שלי הם גאס והארה.

בוביץ

New member
המירוץ 603../images/Emo58.gif

וואל פרק אחלה גאס וטרה נהיו הפביוריטים שלי למרות שעד עכשיו חשבתי שהם הולכים לעוף כל פעם הם תמיד מפתיעים אותי ומגיעים למקומות גבוהים. המתאבקים לורי ובולו די אכזבו אותי ולדעתי הם יעופו בפרקים הבאים. הם די טיפשים וחסרי סבלנות וחוץ ממשימות כח אין להם שום יתרון על גבי בינתים גאב וטארה הפיבוריטים שלי

pufpuf

New member
../images/Emo58.gif603

אחלה פרק בטוח ב 8 שעות הן עברו על חציר עם מעטפה ופשוט לא שמו לב. אין מצב שלא. לא ממש כואב לי עליהן, לא היו בטופ 3 שלי. אני מחבב יותר יותר את הצמד של הלבוי כל פרק שעובר, וג'ונתן הוא דמות שתזכר לנצח בהיסטוריה של המירוץ.

willo

New member
../images/Emo58.gifאנקדוטה מעניינת

לא הבנתי למה אהרון והיידן לא עלו על השטיח יחד עם כריס וג'ון. מסתבר (לפי קטע ראיון עם כריס וג'ון שמופיע באתר התוכנית) שהם עשו אבן ניר ומספריים כדי להחליט מי יסים ראשון ומי שני אהרון ניצח ולכן הם זכו בחופשה במקסיקו.

../images/Emo58.gif

ממש חבל לי על לינה וכריסטי! זה ממש לא היה פייר! הן היו הפייבוריטיות שלי. המשימות היו אחלה, חוץ מהאחרונה. עכשיו הפייבוריטים שלי הם גאס והרה, היידן ואהרון.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

וזה בניגוד למאות |הגזמהמכוונת| אתגרים אחרים במירוץ שלא התבססו על מזל בלבד ? כמו אתגר השוקולד מהמירוץ 5 ? כמו אתגר הגבינות במירוץ 3 ? אין כזה דבר אתגר לא הוגן וזה די מטופש להפוך אותו לכזה בגלל שצמד שאתה מסמפט עף בגללו. לכל הצמדים יש אותום סיכויים להצליח באתגר = אתגר סופר הוגן. אתגר לא הוגן יהיה נגיד לעשות אתגר בו הצמדים צריכים לבצע סופלקס גרמני מושלם, או אתגר בו צריך למשל להיות כל כך מבחיל עד שהבת זוג שלך מתחילה לבכות. אלא אתגרים לא הוגנים שנותנים יתרון ברור לאחד או יותר מהצמדים על פני האחרים. אם כבר אתגר שכולו מבוסס על מזל הוא האתגר הכי הוגן שאפשר לחשוב עליו ביחס למירוץ (לא שאני אוהב כאלה יותר מדי, אבל אין שום סיבה לקרוא לו לא הוגן).

../images/Emo58.gif

אני תמיד חשבתי שהאתגרים האלה לא הוגנים, אני תמיד בעד האתגרים האלה שתלוי במשתתף איך הוא יצליח. לא שאהבתי יותר מדי את מרשל ולאנס אבל חשבתי שהם נופו באכזריות בגלל שני(!) אתגרי מזל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

ההגדרה שלך ללא הוגנים היא מעוותת. תחשוב רגע - מזל זה משהו שלכולם (בלי להיכנס לפילוסופיה) יש באותה כמות. אם אתגר מבוסס מזל כל הצמדים אמורים להצליח בהם במידה שווה. קח אתגר סופר פיזי - האם זה לא נותן אוטומטית יתרון לצוותים שנמצאים בכושר ואוטומטית פוסל הצלחה של צוותים מבוגרים או של צמדים שלא נמצאים בכושר הכי טוב ? האם זה יותר "הוגן" ?

../images/Emo58.gif גם לעונה 5 וגם ל6

אני לא פוסל את כל אתגרי המזל. אני פוסל את אלו שאומרים: "הנה 100 כדורים מתוכם רק ב-20 יש רמזים", אתגרים כאלה אני מחשיב כלא פיירים. המשימה עם הצעצועים הייתה מעולה
ולגבי אתגרים פיזיים - אני לא אוהב אותם בכלל, כי זה מה שפסל את הבולינג מאמז.

למעלה