המירוץ למליון - הגמר

willo

New member
המירוץ למליון - הגמר

אישית לא עקבתי אחרי העונה הארוכה והמייגעת הזו אבל בזכות שתי בנות הטיפשעשרה שלי ראיתי קטעים לאורך העונה וכמובן את הגמר אתמול. העונה הראשונה בה התאהבתי במרוץ למליון הייתה עונה 2 בה כריס ואלכס עקפו את וייל (המעצבן) וטרה בקטע הריצה האחרון מהמונית עד לפיל ולמזרון, היהי מתח, הייתה דרמה והכל אל מול עיני המתמודדים (כאשר וייל רואה איך טרה לא מצליחה לרוץ לסוף). גם בעונה 9 ההיפים הצליחו במשימה האחרונה (של הדגלים) לעקוף ולנצח. אב סיום מצחיק מרוב טמטום כמו אתמול לא ראיתי... ברואינה מגיעות ראשונות למזרון ומסבירות לכולם למה הן מקום אחרון ורון שחר פשוט מתעלל בהן. אני התגלגלתי מצחוק

אורישקי

New member
בר ואינה
האחים

retard boi

New member
זה היה חמוד

מצחיק שלבחורות האלה יש כך הרבה תסביכי ביטחון שהן באמת קנו את זה. העונה הנוכחית סבלה מחוסר מקצועיות מחפיר מבחינת תכנון משימות, לגים וטוויסטים (הצבעות לפרסה???) והעורכים מתחו אותה כמו מסטיק אך ארבעת הלגים האחרונים, שצולמו בסרי לנקה וסינגפור, החזירו עטרה ליושנה ולדעתי לא ירדו מהמקבילה הגלותית. מאוד סימפטתי את הלג האחרון. אני חושב שהוא אפילו עלה על רוב הלגים האחרונים בגרסא האמריקאית שבדר"כ מוכנעים על בסיס מי קיבל את נהג המונית המוצלח יותר.

למעלה