המירוץ למיליון 7X3

אסל

New member
המירוץ למיליון 7X3

אם הסיבה שאף אחד לא פותח כאן שרשורים על העונה הנוכחית בקצב הישראלי היא שכולם התייאשו אחרי עונה 6 המחורבנת למדי, אז עונה 7 נראית לי טובה יותר וראויה לצפייה. רוב עושה את העבודה בניעור הסדרה עם כל השטיקים שלו; ולמרות שאני באופן אישי מאוד לא אוהב אותו, הבנאדם מנצל בינתיים (כולה לג שני) את היכולות שלו. כמובן, המצב במירוץ בד"כ הוא שצוותים בצרה סומכים באיזושהי מידה על אחווה משותפת ועל זה שהאחרים לא ירצו לדפוק אותם באופן מיוחד; מה שרוב עושה עכשיו גורם לזה שהצוותים ירצו לדפוק אותו ואת זוגתו הדוממת באופן אישי, ואם הוא מתישהו יפשל הם יעוטו על הפאשלה. אם יהיה מצב של YEILD שבו הם לא יהיו ראשונים, הסיכויים שלהם לעוף באותו פרק יהיו גבוהים מאוד. אז אם זה יצליח להם, שייהנו; בכל מקרה, התוכנית זקוקה לניעור ואולי הם מספקים אותו. חוץ מהם בינתיים ריי ודינה עושים פוטנציאל של זוג מעניין עם מריבות אבל לא ברמה דרמטית מגוחכת כמו חלק מהזוגות בעונות הקודמות. דבי וביאנקה נראות לי כרגע הפייבוריטיות שלי מטעמים סקסיסטיים למדי, אבל קשה לי להאמין שהן יצליחו להגיע מאוד רחוק. הבן והאימא עם פוטנציאל לא רע, אבל הבן הזה- או שהעריכה מחבבת אותו יותר מדי, או שהוא אוהב את הפה שלו יותר מדי. והאמא, שמזכירה לי את רבקה דה-מורניי, לא ממש מדברת. מכל שאר הצמדים לא התרשמתי יותר מדי בינתיים, חוץ מזה שיש שם גבר בשם מרדית' וגם גבר בשם יוצ'נה(!) מוזר. או שלא. לסיום- כמובן, יש את הבעייה הקבועה: העובדה שענייני הטיסות והחלוקה לשתי קבוצות מביאים לכך שאחרי שדבי וביאנקה ושני הצמדים האחרים עמלו קשות כדי להגיע למקומות הראשונים, הפער נסגר בלג השני ומהר מאוד הם ניצבים באותה נקודת-זינוק כמו כולם, עם התחרות על מי לוקח ראשון את המזוודות וכאלה דברים. וזה הופך את המירוץ בכל פרק להיות כמעט ספרינט ולא ריצת מרתון, וחבל שכך.

maya567

New member
703

לא כל כך מגיבים כי הרוב כבר ראו. רומבר בהחלט מספקים את הסחורה. השקר של רוב, וההחלצות שלו ממנו ("את קוראת לי שקרן! אני לא שקרן!" - קריצה למצלמה) היו מעולים. והזכרתי כבר את העובדה שהייתי שם? זה הנוף שרואים מהפסל של הבתולה מריה. (וכשאני הייתי שם הרכבל לא עבד, אז עלינו בסתם מונית...).

O r a c l e

New member
אני אגיב

אני לא מבין למה אתם אומרים שעונה 6 לא הייתה טובה.. לדעתי היא הייתה טובה ככל העונות... אם כבר אז העונה הכי פחות טובה הייתה עונה 5 (לא כולל עונה 8 שלא ראיתי). אני דווקא ממש שמח שרוב ואמבע משתתפים.. מתי לאחרונה היה זוג כזה? טוב לא ממש זוג כי אמבע בקושי מדברת... לפחות כי צחצחה נעליים... אני האמת די בעדם בגלל הישרדות (לא ברור לי למה כי שנאתי אותם בהישרדות). מי שאני ממש נגדו אלו פטריק וסוזן (האמא והילד הדוחה)ף דבי וביאנקה (שהן שתי סנוביות מעצבנות שאני מקווה שיעופו מאוד מהר)ף יוצ'נה וג'ויס (מה לעזעזאל הולך פה עם השמות?- וחוץ מזה יוצ'נה מעצבן אותי נורא... that was fuuuuuuuuun... בעע...). האחים בריאן וגרג נראים בסדר- חבל שהם נתקעו בסוף (אבל גם דרק ודרו נתקעו בסוף בשני הלגים הראשונים בעונה ה-3 ובסוף הגיעו למקום 4). היה אפשר לראות שהם ממש הצטערו שהם עקפו את הבלונדיניות... ואני חשבתי שיהיה איזה סיפור אהבה בין שני הצוותים... ואין סיכוי שזה יקרה עם ביאנקה ודבי כי נראה לי שהן מעדיפות אחת את השניה.... |מרים גבה|. אהה גם רון וקלי נראים נחמדים... זהו אין לי יותר מה להגיב על הפרק.. אני מקווה שהם יגיעו לאירופה.

למעלה