../images/Emo58.gif
הפרק היה יפה מבחינת נופים וסביבה, אבל לא משהו מיוחד מבחינת משימות. המעקף היה נחמד והמחסום לא היה מאתגר (קצת מזכיר את המחסום בסידני בעונה 2). רוב ואמבר:- לא הפתיעו. רון וקלי:- הדבר הנחמד זה שראינו שיש להם אישיות, אם כי העובדה שהיא קראה לו "RED NECK" מעידה שאין עתיד. לוציאן וג'ויס:- הם בהחלט נהיים דומים לצ'יפ וקים, קולים, חייכנים אני מקווה שזה לא רמז לבאות כי יש זוגות שאני מעדיף על פניהם. אלכס ולין:- הם ניסו, באמת ניסו להרוס את כל המכוניות של התוכנית ולא הצליחו. מרדית' וגרטשן: הלוואי, באמת הלוואי שהם ינצחו, הזוג שהכי "מגיע" לו בעונה הזו, דבר לא שובר אותם, הם לא מוותרים, וזה באמת יהיה שינוי מרענן. בריאן וגרג:- הזוג הכי נחמד עד עכשי עף וחבל, הם שילמו על התאונה של הפרק הקודם (וההתברברות הקטנה במגדלי המים), אין ספק שסיימו את המרוץ בסטייל. הערה לסיום:- נראה לי שהמתינ ויותר מ 12 שעות לפני שהפרק התחיל, וגם ההפרשים לא היו הגיוניים, רובמבר ורון וקלי סיימו במרוץ לקו הסיום, אז איך נוצר הפרש של 14 דקות? לגבי הפרק הבא:- מהפרומו עולה שהם עוברים להודו, האם זה אומר שאין לנו אירופה העונה? אני לא זוכר עונה בלי אירופה.