המירוץ למיליון 707

707../images/Emo58.gif

היה פרק טוב. זה כיף לראות את המירוץ כשיש לך פייבוריטים
מאוד שמחתי שגרטשן ומרידית' נשארו. המקום קצת נמאס עלי - הכול שם אותו דבר. רון וקלי עצבנו בפרק הזה. חבל על האחים. רוב ואמבר היו פחות מעצבנים הפרק, ופשש סופסוף אמבר מצאה את יעודה, חוץ מלהיות הצל של רוב.
פרומו:
בעע מחר זה פרק הריקאפ, לא יודע אם אני אוריד אותו. האם ההצדעה למרידית וגרטשן בפרומו של הפרק בשבוע מעידה על כך שהם עומדים לעוף מהמירוץ?

../images/Emo58.gif

וואי עכשיו נזכרתי שבכלל שכחתי להגיב וראיתי את הפרק לפני 3 שעות אני לא זוכר ממש אבל יש כמה דברים : רון וקלי - הוא מניאק על כלום היא בכלל נחמדה. רוב ואמבר - אני עדיין שונא אותם. לין ואלכס - הם מצחיקים וחשבתי שהם באמת יעופו הפרק גרשטן ומירדי'ת - אותם אני אוהב שלא יעופו. בריאן וגרג - חבל לאללה הם היו אחלה והיה מצחיק עם הבגדי ים. יוצ'יאנה וג'ויס - הם חמודים לאללה באמת נהנים מהכל !

willo

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היה יפה מבחינת נופים וסביבה, אבל לא משהו מיוחד מבחינת משימות. המעקף היה נחמד והמחסום לא היה מאתגר (קצת מזכיר את המחסום בסידני בעונה 2). רוב ואמבר:- לא הפתיעו. רון וקלי:- הדבר הנחמד זה שראינו שיש להם אישיות, אם כי העובדה שהיא קראה לו "RED NECK" מעידה שאין עתיד. לוציאן וג'ויס:- הם בהחלט נהיים דומים לצ'יפ וקים, קולים, חייכנים אני מקווה שזה לא רמז לבאות כי יש זוגות שאני מעדיף על פניהם. אלכס ולין:- הם ניסו, באמת ניסו להרוס את כל המכוניות של התוכנית ולא הצליחו. מרדית' וגרטשן: הלוואי, באמת הלוואי שהם ינצחו, הזוג שהכי "מגיע" לו בעונה הזו, דבר לא שובר אותם, הם לא מוותרים, וזה באמת יהיה שינוי מרענן. בריאן וגרג:- הזוג הכי נחמד עד עכשי עף וחבל, הם שילמו על התאונה של הפרק הקודם (וההתברברות הקטנה במגדלי המים), אין ספק שסיימו את המרוץ בסטייל. הערה לסיום:- נראה לי שהמתינ ויותר מ 12 שעות לפני שהפרק התחיל, וגם ההפרשים לא היו הגיוניים, רובמבר ורון וקלי סיימו במרוץ לקו הסיום, אז איך נוצר הפרש של 14 דקות? לגבי הפרק הבא:- מהפרומו עולה שהם עוברים להודו, האם זה אומר שאין לנו אירופה העונה? אני לא זוכר עונה בלי אירופה.

../images/Emo58.gifאל!!!

תפתח פה לשטן! לא רוצה אירופהההההה ומאיפה אתה זוכר את ה"מחסום בסידני בעונה ה-2"??
חח

נצל"ש שאלה

הפרק שהיה אתמול זה סתם סוג של סיכום של כל מה שהיה עכשיו או שרק נדמה לי? קוראים לו "Recap Special"

קצת סידור של הפרקים

שבוע שעבר שודרו פרקים 5 ו6, שניהם שודרו באותו היום. הפרק ששודר ביום שלישי באמריקה, הוא פרק 7 - המשך העונה. הפרק ששודר אתמול באמריקה הוא הריקאפ.

../images/Emo58.gifAR707

פרק ענקקקק חחחח אהבתי!! חח פיל:"Lynn & Alex, you're teem #4" לין ואלכס: "What?!?!?!?!"
פיל: "Yesss!!" לין ואלכס: "Yeahhhh!!!!!!!" חחחחחח זה היה קורעעעעעעעע האחים קרעו אותי עם הבגדי ים שלהם חח והכובעים עם הפונפון וכל זה חח זה היה גדול הם גנובים!! כל הכבוד ליוצ'נה וג'וייס שהצליחו היחידים לסחוב את כל הפריטים על הראש! ממש כל הכבוד למרידית' וגרצ'ן שעדיין שורדים ושורדים זה מגניב
חח מסכנים לין ואלכס כמה מזל רעעע! מה הסיכוי שלצוות יהיו 2 תקלות באוטו באותו פרק?
רוב ואמבר מתחילים לעצבן עם המזל הטוב שלהם! כבר לא כ"כ בא לי שהם ינצחו... אני מעדיף את יוצ'נה וג'וייס הם הכי חמודים
אוףף למה בראיין וגראג עפווו
יאללה שבוע הבא זו הודו בטחחח
הכי צחוקים בהודו עם המוניות וכל זה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 707

פרק חביב. הדומיננטיות של רוב ואמבר מתחילה לנטוע בי את הספק שמישהו יצליח למנוע מהם את הנצחון במירוץ. לא שממש אכפת לי אבל אני חושב שיהיה יותר מהנה ומעניין לראות אותם מפסידים לזוג שהם ממש לא מחזיקים ממנו כמו לין ואלכס או מרדית' וגרטשן. האחים היו מצחיקים לכל אורך הדרך והיה טיפה עצוב לראות אותם הולכים הביתה. לא ממש אכפת לי לראות את המריבות בין רון וקלי כי בכל מירוץ יש תמיד את הזוג שלא הכי מסתדר יחד - זה חלק מהמירוץ.

Gal isr

New member
../images/Emo58.gif AR 7X07

היה פרק מגניב ביותר. הוא עבר די מהר.. הרוד-בלוק היה מגניב, ואיך שכולם שכחו להוריד פתק/לקחת רמז ובפוקס הגיעו לסיום.. וכו' וכו'.. הרעיון של בראיין וגרג להתלבש מוזר היה מגניב ביותר, והוא עלה על הרעיון של החברים ההומואים שהתחילו ללבוש הכל כדי שאם זו תהיה לא נק' הדחה...שבכל זאת יהיה להם משהו. הפרק הבא נראה חביב, הם בהודו? שוב..? הריקאפ לא יורד לי
גל

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif707../images/Emo28.gif

ראיתי די מזמן אבל שכחתי לכתוב.. פרק נחמד. ממש שמחתי שמרידית וגרטשן נשארו כי ממש מגיע להם, מצד שני לאחים לא הגיע לעוף בכלל. אהבתי את המקום, חח ואיך כל שניה הם התפעלו מחיה אחרת.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.giftar0707

פרק נחמד...רק חבל שהפייבוריטים שלי עפו...בנתיים כל אלו שעשו את הווי המרוץ עפו.... אני מעדיפה שמרדית וגרטשן או ג'ויס ויחאנה יגעו לסוף..כי הכי מגיע להם גם לי ואלכס בסדר... העיקר שקודם אמבר ורוב יעופו....זה ניראה שרק כאשר אמבר ורוב מקבלים מתנות כשהם מגיעים למקום ראשון..כאילו שההפקה תתן להם לנצח בגלל הרייטינג... הסיום הזכיר את עונה 4 כמו שהתאומים הגיעו לפיטסטופ בלי לעבור את הרמז... ניראה שהתאונה של האחים היא שגרמה לסילוק...למרות שבפרק הקודם הם גברו בריצה על ריי ודינה

למעלה