המירוץ למיליון 706

לא. העריכה מחפשת בכוח.

לא רוב. וזה היה ברור שזה מה שיהיה עוד לפני ששודר הפרק הראשון בעונה. העריכה כאן מאכילה בכפית את הצופים, והשרשור הזה הוא דוגמה נהדרת לזה שזה עובד

אסל

New member
רק העריכה? לא רוב?

כשהוא מחייך את החיוך שלו (והבנאדם יודע להעמיד פנים, כמו שראינו באולסטאר), ואומר שהוא "לא יהיה יותר בחור נחמד", הוא לא מחפש בכוח איך להפוך לרשע? כשהוא עונה לפיל על התאונה בחיוך, הוא לא מחפש בכוח איך להיות רשע?

אסל

New member
I call them like see them

אני מביע את הדעות שלי בלי להתייחס להשפעה שלהם על מכלול הציבור; אני לא אהפוך את רופרט ליצור העלוב ביותר עלי אדמות רק כי רוב הקהל חושב שהוא האליל עלי אדמות, ולהיפך לגבי רובמבר. אגב, לתגובה שלך לא היה שום קשר לתגובה שלי שלה הגבת. שום קשר.

De fire

New member
הייתי צריך להוציא טריידמארק על זה

maya567

New member
ורומבר רופאים?

הטיעון שלך ממש לא מובן לי. מילא מבחינת עניין הסולידריות בין צוותים במירוץ - אבל לבדוק אם הזעיקו עזרה? סליחה? זה מתחיל להשמע כמו כמה אנשים צריך בשביל להחליף נורה... יש לך צוות שלם (לין ואלכס) שעצרו לבדוק שהכל בסדר - וחוץ מזה, בשביל דברים כאלה יש צוותים של ההפקה שנמצאים שם - ועם כל הכבוד ללין ואלכס, זה התפקיד של ההפקה לדאוג לבריאן וגרג. לא לין ואלכס, ובטח ובטח לא רוב ואמבר. ושוב, אם אלו לא היו רומבר - לא היית נטפל לזה כל כך. גם גרטשן יללה כמו חתול עזוב כשהיא ראתה שבריאן וגרג נפגעו, אבל לא עשתה עם זה כלום. אז אמנם זה לא החיוך (שד"א תמיד קיים אצל רוב. בלי קשר למה שהוא אומר) - אבל זה כן היה עם הקול המנסר של גרטשן.

אסל

New member
להעמיד דברים על דיוקם

מתוך דבריי בתגובה שפותחת את השרשור- "אם אני הייתי במצב הזה ורואה תאונה, הייתי עוצר כמו ריי ודינה ומרדית' וגרטשן ושואל אם הכל בסדר, לראות שלא היה כאן משהו עם סכנת-חיים ושיש להם עזרה. אז הייתי ממשיך. בטח לא הייתי נשאר כמו לין ואלכס, ובגלל שאני לא רוצה להיות גועלי שלא לצורך אני אניח שהם עשו את זה מתוך טוב-לב אמיתי. רובמבר ראו שלין ואלכס כבר שם והמשיכו; אני הייתי עוצר לשנייה, אבל גם מה שהם עשו נראה לי בגדר החלטה לגיטימית. אם אני לא טועה (ואני לא בטוח), גם יוצ'נה וג'ויס עשו את אותו דבר, ובהתחשב בזה העובדה שפיל טרח לשאול דווקא את רובמבר על זה היא ניסיון לקבע את סטריאוטיפ החארות- ניסיון שרוב, כאמור, משתף איתו פעולה" מכיוון שהגבת גם לתגובה הזאת, אני מניח שקראת אותה, ולכן אני לא מבין על מה את מדברת ונגד מה את טוענת: אני הגנתי על לין ואלכס? לא רק שלא עשיתי את זה, אלא התייחסתי אליהם בצורה שלילית ביותר. אני התעלמתי מהצביעות העריכתית? ממש לא. אמנם חשבתי שהזוג האחר היה יוצ'נה וג'ויס, אבל מרדית' וגרטשן עובד בדיוק באותה צורה, ואף טרחתי להתייחס לזה שפיל (אהוב הפורום שמשום-מה לא מוזכר כאן כאשם, רק "ההפקה" מוזכרת) התנהג בצביעות כששאל רק את רובמבר בסוף. ולשאלתך הפותחת- אמנם היא מנוסחת בשנינות רבה, ולמרות זאת: אם הם רואים צוות שעבר תאונת דרכים באמצע המדבר ואין לידם שום רופאים, מן הראוי לבדוק לפחות אם הזעיקו עזרה. נניח שלסלולרים של הצוותים האחרים נגמרה הסוללה? את טוענת שזה לא סביר? את מדברת כאן על חיי אדם! ובמצב כזה ראוי לבצע את הבדיקה הבסיסית! זה הכל. זה לא טיעון תוקפני במיוחד ומרשיע במיוחד כלפי רובמבר, ואם לא צפניה- שכנראה הריח כאן עוד יפה נפש שלא מוכן לצאת מייד במחולות הנון-קונפורמיזם הקונפורמיסטי- הטיעון היה נמוג לו לאיטו, כי אני באמת רחוק מלהביע כאן עמדה מתחסדת. אני מדבר על המינימום ההתנהגותי. אגב, אם יורשה לי לשאול שאלה ולבקש שתעני עליה במנותק מהוויכוח הכללי- את מסכימה עם זה שרוב מנסה להציג את עצמו כרשע?

maya567

New member
הגבתי אך ורק להודעה שמעלי.

על-כן שרשרתי אותה לאותו מקום. באמת שאני כבר לא זוכרת מה כתבת בהתחלה
בכל מקרה, פיל = ההפקה. וחוץ מזה, שמין הסתם פיל שאל את כל אחד ואחד מהצוותים מה הוא חושב על התאונה של בריאן וגרג, ופשוט התמקדו ברומבר. ובקשר לרוב - מין הסתם שרוב יודע איך לתמרן את המצלמות ואת הסיטואציה כך שהם יעבדו לטובתו. הוא כבר היה ב-2 תוכניות ריאליטי לפני זה... זה לאו דווקא אומר שהוא מציג עצמו כרשע. זה כן אומר שהוא פונה ומדבר למצלמה הרבה יותר ממה שצוותים אחרים היו עושים.

אסל

New member
טוב, בשביל זה עשיתי copy&paste

לחלק הרלוונטי בהודעת הפתיחה שלי, ועכשיו את שמה לב שלא התרגשתי במיוחד רק כי אלה היו רובמבר, וגם הערתי על הצביעות. לגבי רוב- מה אני אגיד לך, נראה לי שהוא מנסה להציג את עצמו כרשע כל הזמן, ובגלל זה כל החיוכים בזמנים הכי מתאימים ליצירת התדמית. וזה בסדר גמור- רק שלא יהפכו אותו לקורבן של עריכה. הוא ממש ממש לא.

|מביט בשרשור ולא מאמין|

אני באמת לא יודע אם זו בדיחה עצובה או שרשור תמוה. כמו שמאיה כתבה, אני מבטיח לך שפיל שאל כל אחד מהצוותים את השאלה לגבי התאונה ואני יכול להבטיח לך שהוא שאל אותם עוד הרבה דברים. העריכה חתכה את זה, בדיוק כמו שבהישרדות הטרייבל הקאנסל נמשך כמה שעות ואנחנו מקבלים 4 דקות. העריכה תמרנה את זה כדי לספר את הסיפור של רומבר הרשעים. פיל לא אשם, רומבר לא אשמים, ישו לא אשם (אולי בובי ג'ון). לעניין הדיון עצמו - תסמוך עליי שאם לצוותים האחרים הסלולארי היה מתרוקן או הם היו צריכים עזרה - הם היו רצים לעבר הרכב של רומבר וקוראים לעזרה ולא עומדים בצד ובוהים ברכב הפגום.

אסל

New member
לעניין רוב

מבחינתי "עניין הדיון עצמו" מיצה את עצמו. אני עדיין חושב שהדבר הנכון הוא להאט ולבדוק, למרות מה שכתבת עכשיו. עניין העריכה המגמתית ברור לי (אבל ב"הישרדות"- טרייבל נמשך כמה שעות?? אתה בטוח?) והיה ברור לי מההתחלה כמובן. כמו שכבר שאלתי למעלה (וקיבלתי תגובה לא רלוונטית במיוחד אם להיות מנומס), אתה לא חושב שרוב מחפש את זה? בכלל לא? (אני אשמח אם תסתכל על השאלה כשאלה עובדתית ולא ככלי בוויכוח)

maya567

New member
אני עניתי לך על זה

שברור שרוב יודע איך לתמרן את המצלמות. מבחינת איך הוא יצא אח"כ? זה באמת לא מעניין אותו - כל עוד יוצא שרוב (וגם אמבר, ובייחוד רומבר כזוג) הוא דמות מרכזית בתוכנית. ובאמת יצא להם מזה חתונה מושקעת על חשבון CBS. וד"א - כן. טרייבל בהישרדות נמשך כמה וכמה שעות.

Ulong

New member
היום יש שידור חוזר בשעה 22:18!

...ביס וויקנד כמובן. צפייה מהנה.

למעלה