המירוץ למיליון 706

אסל

New member
המירוץ למיליון 706

פרק רב-אירועים עם סיום דרמטי. הסיום עשה הרגשה טובה. ריי ודינה לא היו ראויים להמשיך, הם לא היו מתחרים טובים במיוחד, הם זכו בשתי מכוניות(!) בשבוע שעבר כשהם ניצלו את הפאסט-פורוורד כדי להגיע למקום שהוא לא אחד מהאחרונים בפעם הראשונה, וריי בחור מעצבן. אם הם היו מנצחים את בראיין וגרג, אחרי התאונה שלהם, זה היה ממש ממש מתסכל, וטוב שזה לא קרה. רובמבר שוב עשו כותרות; רואים שלרוב חשוב לטפח את תדמית החרא בכל ההתנהגות שלו. לעניין התאונה- אם אני הייתי במצב הזה ורואה תאונה, הייתי עוצר כמו ריי ודינה ומרדית' וגרטשן ושואל אם הכל בסדר, לראות שלא היה כאן משהו עם סכנת-חיים ושיש להם עזרה. אז הייתי ממשיך. בטח לא הייתי נשאר כמו לין ואלכס, ובגלל שאני לא רוצה להיות גועלי שלא לצורך אני אניח שהם עשו את זה מתוך טוב-לב אמיתי. רובמבר ראו שלין ואלכס כבר שם והמשיכו; אני הייתי עוצר לשנייה, אבל גם מה שהם עשו נראה לי בגדר החלטה לגיטימית. אם אני לא טועה (ואני לא בטוח), גם יוצ'נה וג'ויס עשו את אותו דבר, ובהתחשב בזה העובדה שפיל טרח לשאול דווקא את רובמבר על זה היא ניסיון לקבע את סטריאוטיפ החארות- ניסיון שרוב, כאמור, משתף איתו פעולה. לגבי התרומות למרדית' וגרטשן: אני לא מבין את זה; למה שמישהו מהמתחרים ייתן להם כסף? הם הגיעו מקום אחרון, לא עפו וקיבלו את העונש שמקבלים אז מה העניין כאן? רובמבר, אם הם היחידים שלא נתנו, עשו את הדבר האלמנטרי בתור מתחרים. ועוד הערה לגבי רובמבר: בשבוע שעבר היה הסימן הראשון של חיכוך ביניהם עם ההתפרצות של רוב על אמבר. וזה היה מרתק לראות את אמבר שותקת, כנראה חושבת על המצלמות ועל כמה חשוב להם להיראות כמו זוג מושלם. אחרי שראיתי את עונה 8, אמבר לא נראית לי הטיפוס ששותק. בכלל לא. בכל מקרה, רוב ואמבר מעירים את המירוץ, זה היה ברור גם לפני-כן ועוד יותר ברור היום. עם כל זה שהעונה הזו מנצחת את העונה הקודמת, בעיקר בכך שאין כאן שום זוג שהוא ממש בלתי-נסבל (למרדית' וגרטשן ולין ואלכס יש תכונות מכפרות), גם אין כאן צמד שאני ממש אוהב. כרגע האהדה שלי הולכת לגרג ובראיין, וזה היה גם לפני התאונה היום. אבל זה יכול להשתנות, אני מקווה שרון וקלי יראו קצת יותר דברים חיוביים מעצמם ויאפשרו לי לאהוד אותם יותר בהתלהבות, כי הם נראים לי המועמדים לנצח כרגע. הימור נוכחי לגבי הסוף: רובמבר יעופו ב"יילד" בפיינל 4, רון וקלי מקום ראשון, בראיין וגרג מקום שני, לין ואלכס מקום שלישי.

maya567

New member
בריאן וגרג רולז!

ואני לא מאמינה שכבר פעם שניה שאני שוכחת לראות

ofer2052

New member
מאיה

ראיתי כרגע ששינית חתימה, ואני חייב לשבח אותך על טעמך הטוב! גם הישרדות גם המירוץ וגם 24!!!

maya567

New member
יש עוד הרבה דברים ../images/Emo3.gif

אבל תודה
התחלתי לנהל את פורום 24, אז תרגיש חופשי לבקר (פורום 798).

ofer2052

New member
מזל טוב

באמת שווה לבקר שם!, במיוחד לרגל העונה החדשה. [מנדי שולטת!]

קקטוסץ

New member
706

אני מצפה בפרקים הבאים למשהו בסגנון של: רוב: "אי-ההחלטיות של אמבר משגעת אותי. אני רוצה שפעם אחת היא תחליט משהו! שתדבר!" אמבר: "התחרותיות של רוב משתלטת עליו. אולי אני נראית פוסטמה, אבל פעם היה לי אופי וכדאי לו להרגיע!". הפייבוריטים שלי הם בריאן וגרג והם הזוג היחיד שאני יכולה לומר שאני מחבבת. כל השאר מעצבנים נורא ולא מגיע להם לקחת את המיליון (כן, עד כדי כך עיצבנו אותי אמבר ורוב בפרק הזה).

706

למה שרומבר יעצרו בצד? הם רואים את לין ואלכס כבר שם. מה הם עוד יכולים לעשות כדי לעזור? למה סתם לבזבז זמן? מילא אם לין ואלכס לא היו שם...

קקטוסץ

New member
להאט קצת את האוטו, לשאול אם

הכל בסדר. לא צריך לצאת מהרכב אלא רק להפגין עניין ואכפתיות בסיסיים.

אסל

New member
../images/Emo45.gif תאונה יכולה להיות גם קטלנית,

עלולים להיות אנשים בסכנת מוות, יכול להיות אפילו (למרות שלא סביר) שאין לפצועים אפשרות להזעיק עזרה. לפחות שיבדקו את המינימום הזה; שלא תהיה טעות- אני לא חושב שהם צריכים להיענש על זה או משהו כזה, אני מאמין שזו זכותם המלאה להחליט להיות מניאקים מוחלטים, וכאמור לא הייתי מתנהג כמו לין ואלכס שעומדים שם רק בשביל להפגין סולידאריות. אבל אותי האדישות המוחלטת מגעילה.

ofer2052

New member
ראיתי את הפרק מזמן אבל לפי מה

שאני זוכר כשרוב ואמבר הגיעו כבר ראו שבריאן וגרג בסדר, לרוב ולאמבר אין מה לעשות עם בריאן וגרג חוץ מלעמוד לידם כמו זוג בוקים, אני אישית אהבתי את שיטת המשחק האגרסיבית של רוב, אחרי הכל בסוף יש רק זוכה אחד. ובקשר לאפשרות להזעיק עזרה, לין ואלכס כבר עצרו שם, יכול להיות שאם רוב ואמבר היו עוברים שם לפני לין ואלכס אז עוזר הבמאי שנמצא איתם ברכב היה מבקש לעצור ולוודא שהכל טוב.

אסל

New member
לא ככה הראו את זה.

בניגוד לזוגות האחרים אחרי לין ואלכס, שעצרו לשנייה ושאלו אם הכל בסדר (כאמור, אולי חוץ מיוצ'נה וג'ויס), רובמבר הסתכלו והמשיכו הלאה תוך שהם מציינים עם חיוך (של רוב) שאין סיכוי שהם יעצרו. כאמור, את שיטת המשחק האגרסיבית אני מכבד; הניסיון להצטייר כמו חרא באופן מיוחד נראה לי די אידיוטי אבל שיהיה; המקרה הזה עבר מבחינתי את הגבול. (אגב, נפצע שם צלם; אני מניח שהצלמים ועוזרי הבמאים שהיו עם הזוגות באוטו היו יותר מודאגים כי אחד מחבריהם נפצע שם, ואני מניח שהבחירה אם לעצור או לא היא של הזוגות בלבד)

אויש באמת

אולי הם גם היו צריכים להניח תפילין? ברגע שהם ראו שזוג אחר עצר לעזרה, ההתערבות שלהם מיותרת. נקודה, סוף פסוק. הייתה תאונה לזוג, גם אם היא הייתה קטלנית ולאחד האחים הייתה נכרתת הברך, הם לא יכלו לעשות כלום ולהפגין סולידריות ממש לא היה עוזר להם כי שני המטומטמים (ע"ע לין ואלכס) היו בטח פולטים משהו בסגנון "הם סתם מנסים להתחבב עלינו ואז לדפוק אותנו. זה כל כך טיפוסי להם"

אסל

New member
מצטער לעשות לך את החיים קשים

התגובה שלך מכוונת למישהו שטוען טיעון יפה-נפש לחלוטין כמו לין ואלכס, אבל התגובה שלי הייתה קצת פחות "שחור ולבן" מזה. אני מתכוון לפעולה הבסיסית של עצירה וראייה אם הזעיקו עזרה. זה שלין ואלכס שם לא אומר שום דבר- לין ואלכס הם לא רופאים, וחוץ מלעמוד שם כמו שני אידיוטים הם לא עזרו. אני מדבר על האפשרות (הקלושה) שלא הייתה אפשרות להזעיק עזרה רפואית; לפחות את זה הם היו יכולים לבדוק על חשבון עוד כמה שניות. עוד שתי הערות: "תאונה קטלנית" זה לא שנכרתת הברך, זה שמישהו נהרג. "להפגין סולידריות לא ממש היה עוזר להם..."- הם לא היו צריכים "להפגין סולידריות" כדי שלין ואלכס יחבבו אותם, הם היו צריכים לבדוק אם צריך להזעיק עזרה סתם כי מדובר בכמה בני-אדם שנפגעו שם ואי-אפשר לדעת מה מצבם. (ולמקרה שלא היה ברור, איזכור "הסולידריות" של לין ואלכס בהודעה קודמת היה יותר שלילי מחיובי)

אני גם מצטער

אבל אני לא מבין למה הם היו צריכים ךעצור ולשאול אם הכל בסדר. גם מרדית' וגרטשן לא עצרו לשאול ואף אחד לא עשה כזה סימפוזיון. האנשים שם לא מפגרים - אין שום סיבה שגם ללין ולאלכס לא תהיה יכולת להזעיק עזרה ולכן ברגע שהם היו שם - אף זוג לא צריך לעצור. אם הם רוצים, שיבושם להם, אבל לא צריך.

אסל

New member
שאלה עובדתית

את הנקודה שלי הבהרתי, לדעתי. בכל מקרה, אתה בטוח שמרדית' וגרטשן לא עצרו לשנייה? כי נדמה היה לי שאלה היו יוצ'נה וג'ויס שלא עצרו. אבל בכל מקרה, ברור שאם עוד זוג לא עצר ורק את רובמבר פיל טרח לשאול בסוף זה לא בסדר. אבל רוב די מבקש את זה; אפשר אפילו להניח שהוא ממש חיפש בכוח משהו שיוכל להציג אותו כמרושע.

למעלה