המירוץ למיליון 512

הציניקן

New member
המירוץ למיליון 512

אוקיי, פרק טוב היום. החמצתי את הדקות הראשונות אז לא ראיתי מה קרה עם המטוסים שהעלה את הדוגמנים והשחורים למקומות 1-2 ואת האמהות+קולין וכריסטי ל3-4. בסופו של דבר חוק הטבע גבר. טריוויאלי לומר, אבל בכל זה אני אומר: קולין יותר חזק מקארן. מה לעשות? ברנדון וניקול לא נפלו בפח של צ'יפ וקים, ושאפו להם על כך. ובכל זאת: בשלב הלפני-אחרון במירוץ אתם סומכים על המתחרים שלכם? עוד יותר מטופש מלסמוך על ג'יזס... ניקול אמרה שהיא חושבת על המיליון. כדאי להזכיר לה שישוע משיחנו אמר בברית החדשה ש"קל יותר לקוף להיכנס דרך מחט מאשר לעשיר להיכנס במלכות השמיים"(נדמה לי שזה הציטוט). שתדע. קולין וכריסטי תותחים. ורטיגו- היה על זה סרט סופר-מפורסם של היצ'קוק! איך זה שאף אחד, גם לא הזקנות, לא ידע את זה?? מוזר. שבוע הבא- מקווה שקולין וכריסטי לוקחים. אם לא- צ'יפ וקים. ברנדון וניקול-איכסה.

בוביץ

New member
פרק בסדר

חבל על האמהות פתאום נותנים כזאת משימה קשה להן בכל מקרה לדתעי המהלך ב]פרק הקודם של ציפ וקים עם היילד לקולין וכריסטי הציל להם את את המירוץ כי אם לא הם היו מגיעים אחרונים בפרק הקודם. וברנדון וניקול ממש מעצבנים עם ישו

לימלי

New member
חולה על ברנדון וניקול!

יום שישי לא ראיתי ולא נראה לי שאני אראה את השידור החוזר ביום חמישי כי יש לי מתכונת בספרות למחרת! אמאלה!!!!!!

למעלה