תלוי אם יפצלו את פרק הסיום או לא
ה הציניקן New member 2/1/05 #21 באסה... אתה יודע אם ב"הישרדות" יפצלו את פרק הפיינל 4, או שיעשו לי טובה וישדרו אותו כפרק של שעה וחצי כמו שעשו עם הישרדות 5 ביס פלוס?
באסה... אתה יודע אם ב"הישרדות" יפצלו את פרק הפיינל 4, או שיעשו לי טובה וישדרו אותו כפרק של שעה וחצי כמו שעשו עם הישרדות 5 ביס פלוס?
ש שלומי והמצרייה New member 2/1/05 #22 ישדרו אותו כמו ששידרו כל השרדות ששודר בארץ.כל תכנית תיהיה 45 או 50 דקות לא יותר ולא פחות.זה מבאס כן אבל מה אפשר לעשות.
ישדרו אותו כמו ששידרו כל השרדות ששודר בארץ.כל תכנית תיהיה 45 או 50 דקות לא יותר ולא פחות.זה מבאס כן אבל מה אפשר לעשות.
ה הציניקן New member 2/1/05 #23 מה זאת אומרת מה אפשר לעשות? הרי יש את האפשרות לשדר פרק כמו בארה"ב, וכאמור גם עשו את זה עם הישרדות 5, ונדמה לי שגם הישרדות 1 בערוץ 2 שודרה בצורה הזו. אז מה שאפשר לעשות זה... לבקש.
מה זאת אומרת מה אפשר לעשות? הרי יש את האפשרות לשדר פרק כמו בארה"ב, וכאמור גם עשו את זה עם הישרדות 5, ונדמה לי שגם הישרדות 1 בערוץ 2 שודרה בצורה הזו. אז מה שאפשר לעשות זה... לבקש.
ה הציניקן New member 3/1/05 #29 שאלתי כאן, ואפילו אשאל כנושא חדש. לא בא לי לצלצל ל"יס", כי זה באמת לא יפתור כלום.
ב בוביץ New member 2/1/05 #17 לדעתי המהלך של ציפ וקים היה גאוני מבחינתם היילד הציל אותם בתחרות כי אם לא היו משתמשים ביילד קולין וכריסטי היו עוברים אותם וציפ וקים היו האחרונים והיו עפים.
לדעתי המהלך של ציפ וקים היה גאוני מבחינתם היילד הציל אותם בתחרות כי אם לא היו משתמשים ביילד קולין וכריסטי היו עוברים אותם וציפ וקים היו האחרונים והיו עפים.