המירוץ למיליון 511

הציניקן

New member
המירוץ למיליון 511

THIS IS A NON-ELIMINATION STAGE- כאילו דה?! הרי נאמר כבר שיש ארבעה כאלה, וזה השלב האחרון לפני הגמר. לכן, לא היה כאן מתח מהבחינה הזו. אני רק לא הבנתי אם האחרים גם ידעו את זה, ואם צ'יפ עשה את הYIELD שלו כשהוא יודע שקולין וכריסטי לא יעופו. קולין וכריסטי- החלטתי לאהוד אותם. למרות שקולין נע בין שמוקיות ל...משהו שהוא לא שמוקיות, הם עדיין הכי תחרותיים ואמיתיים. צ'יפ- מחבב גם אותו, אבל קצת פחות. מתייחס אליו מעכשיו כאדם בודד, הבחורה השחורה עם המטפחת לידו תקבל אמנם חצי מיליון אם הוא ינצח, אבל חוץ מזה היא לא ממש עושה משהו. האמהות- מרשימות מנקודת-מבט של אנדרדוגיות, אבל זה קצת נמאס. בהסתכלות אובייקטיבית, לינדה פשוט עולה על העצבים עם הפטפטנות שלה. ניקול וברנדון- משום מה טיפה יותר חביבים עליי מההתחלה. אני עדיין רוצה שהם יעופו לפני הגמר. אם הם זוכים אני שוקל התנצרות. YEALD- באמת דבר לא הוגן, אבל מצד ההפקה שקבעה את הכלל! מצד המשתתפים, לגיטימי לגמרי. מעבר לזה שאני לא מבין למה צ'יפ עשה כזה דבר אם הוא הבין שזה שלב בלי הדחה (והוא היה צריך להבין כמו שאני הבנתי), זכותו לנצל את החוקים כמו שהוא מעוניין. אני מניח שקולין וכריסטי היו עושים אותו דבר. בסה"כ, אין אף זוג שנראה לי בלתי-נסבל, כל הזוגות (וצ'יפ) חזקים בדרכם, וזה נראה כמו קרב שיהיה צמוד וחזק עד הסוף.

בוביץ

New member
לא זה לא היה ברור

כי לרו הנון אלמינישן הוא בפרק האחד לפני הסוף לרוב עף זוג ואז יש 3 קבוצות בגמר שנמשך בשני פרקים שהראשון בהםפ הוא נון אלמינישן

הציניקן

New member
אה, אוקיי. אז בעצם החמצתי את

ההתרגשות הגדולה שהייתי אמור לחוש, כשאני כבר בטוח שקולין וכריסטי עפים, ואז- הופ! הם נשארים! נחמד. שאלה לי אליך, כמי שכנראה ראה כמה עונות: הYEILD זה דבר שיש בכל עונה? אם כן, כמה פעמים ניצלו אותו בעבר?

מטר9

New member
זו העונה הראשונה שבה יש את ה"יילד"

ובהזדמנות זו, אני רוצה לציין שהיילד הזה הורס (לפי דעתי) את כל העניין של הסדרה. מה שאהבתי בסדרה היא ש(כמעט) תמיד הזוגות לא צריכים אף אחד חוץ מאת עצמם. הם יכולים להיות הכי מנוולים, הכי מרשעים, אבל אם הכי טובים הם ינצחו. היילד הופך את המשחק הזה למעין הישרדות שבו כל הזוגות צריכים להיות מאוד חביבים לשאר הזוגות כדי שאף אחד לא ייעשה להם יילד. חוץ מזה, קולין וכריסטי נענשו רק בגלל ששאר הזוגות ידעו שהם הכי טובים. קולין וכריסטי היו צריכים לקבל פרס על כך שהם הגיעו מקום ראשון 6 פעמים ולא להענש!

שאני שוב

אחזור ואומר שבעונה 5 לא היה בכל פרק "מקדם" ולכן לזוגות לא היה סיכוי להעיף את קולין וכריסטי? נכון. הם צמד חזק, מן הצמדים היותר טובים שהיו לסדרה, אבל לא צריך להכתיר אותם לזוג הכי טוב אי פעם רק כי בהפקה הורידו את ה"מקדם".

LOVEtheMcMAHONS

New member
מקדם = פאסט פורוורד

עד לעונה החמישית בכל "רגל" של המירוץ היה מקדם. כל קבוצה יכלה במקום לגשת לרוט-אינפו הראשון של הסיבוב ללכת למשימת ה"מקדם" שאם הם הראשונים שמגיעים אליה ומבצעים אותה הם יכולים לדלג על כל משימות הסיבוב ולגשת ישר לפיטסטופ. כמובן שלכל צמד יש אפשרות להשתמש ב"מקדם" רק פעם אחת בכל המירוץ לכן צמדים צריכים להחליט מתי הכי טוב להם להשתמש בזה. בעונה ה-5 ה"מקדם" הופיע רק ב-2 סיבובים ולכן לצמדים היו הרבה פחות אפשריות לבצע מהפכים ולצמצם פערים עם הקבוצה המובילה. זו אולי הסיבה שקולין וכריסטי הצליחו להגיע מקום 1 כל כך הרבה פעמים. כי ברוב המקרים צמד שלקח "מקדם" קפץ ישר למקום הראשון כאשר היו יוצאי דופן (מעטים מאוד - באחד מהם הצמד שלקח את ה"מקדם" עדיין סיים אחרון ועף מהמירוץ).

הציניקן

New member
אוקיי, תודה. אבל הFF, שאותו הכרתי,

הוא גם אמצעי "לא טבעי" להתקדם, ולא מבוסס על כישרון. לכן, ביטולו של האמצעי אמור להשתלב עם "גישת מטר" (וסליחה אם מישהו אחר בפורום ביטא את התפיסה לפניו). נכון שהוא פחות לא-הוגן מה"יילד". מצד שני, את ה"יילד" יכול ליישם רק מי שמקדים את הזוג הנעצר, בעוד שאת הFF יכול היה גם לקחת הזוג האחרון.

הציניקן

New member
כדי להבהיר את עמדתי,

אני חושב שהFF פחות גרוע מה"יילד". עדיף מבחינתי ששניהם לא יתקיימו. בהתחשב בכך שהקונספט הבסיסי של "המירוץ" פחות מעניין מהקונספט הבסיסי של "הישרדות", היתרון הגדול שלו הוא בהיותו STRAIGHT SHOOTER. האמצעים הנ"ל רק פוגמים ביתרון הזה, וחבל.

מטר9

New member
אם ככה...

זוגות חזקים כמו קולין וכריסטי היו צריך לפחות לשמור על מעמדם בטופ 3 לאורך כל הדרך, נכון? הרי אם זוג מסויים הגיע מקום ראשון, ובסיבוב הבא זוג אחר השתמש במקדם, אז מן הסתם הזוג צריך להגיע במקום השני, לא? תראה לי זוג אחד מכל החמש עונות האחרונות ששמר על מעמדו בטופ 3 בצורה כל כך מוצלחת כמו קולין וכריסטי, ואני אודה בטעות + התנצלותך אישית במסר.

יש בעיה בלוגיקה שלך ../images/Emo3.gif

לפי הלוגיקה שלך: אם קולין וכריסטי היו ראשונים והאמהות לקחו מקדם ועקפו אותם הרי ש: 1. האמהות 2. קולין וכריסטי אם בפרק הבא צ'יפ וקים לוקחים מקדם הרי ש: 1. צ'יפ וקים 2. האמהות 3. קולין וכריסטי אם בפרק שלאחריו ברנדון וניקול לוקחים מקדם הרי ש: 1. ברנדון וניקול 2. צ'יפ וקים 3. האמהות 4. קולין וכריסטי ואגב אין צורך להתנצלות אבל: צוות גווידו היה לאורך כל העונה הראשונה בצמרת ואם ממש נרחיק אז גם וויל טארה מעונה 2 היו שם, למרות שלא בצורה חזקה.

מטר9

New member
לפי הטענה שלך

כל פעם שצוות עף, הצוות שמגיע אחד לפני האחרון אמור לעוף בפרק הבא לא? מעט מאוד פעמים זה קרה... חוץ מזה, היו הרבה מאוד סיבובים בהיסטוריה של המירוץ שבו אף צוות לא לקח את המקדם ועדיין המקום הראשון לא נשאר כמו שהוא. חוץ מזה 2, כמעט בכל סיבוב יש מקום שבו כל הקבוצות (חוץ מאלה שלוקחים את המקדם) מצליחים להשוות, וככה למעשה אין משמעות לאיזה מקום הצוותים הגיעו בסיבוב הקודם, אבל למרות הכל, קולין וכריסטי הגיעו ראשונים. חוץ מזה 3, מתוך 9 סיבובים (מהסיבוב השלישי עד לסיבוב שהיה בפרק שעבר) קולין וכריסטי הגיעו מקום ראשון 6 פעמים. פעם אחת הם הגיעו מקום אחרון בגלל שצ'יפ וקים |נבלות| שמו להם את היילד. ובפעמיים האחרות הם הגיעו מקום שני בעוד שקים וצ'יפ הגיעו מקום ראשון (ואם תשים לב, בפעמיים האלה הרוד-בלוק היה משהו עם אוכל, שכפי שכולם הבינו זה הדבר היחיד שבו צ'יפ מצטיין). קולין וכריסטי הם הזוג הכי טוב המירוץ אי פעם. נקודה.

בבקשה אל תכניס לי טענות להודעות

לא אמרתי שהזוג שמגיע לפני אחרון עף. פשוט הדגמתי לך כיצד ה"מקדם" יכול להשפיע. לגבי שאר הטענות שלך, באמת שקטונתי - אני יכול רק לשער שאם היה "מקדם" בכל פרק קולין וכריסטי לא היו מגיעים שניים או ראשונים בכל הלג'ס. אבל שוב, אני יכול רק לשער לאור 4 העונות הקודמות ולאור (לפחות) 40 הצוותים שהשתתפו בהן. לגבי הקביעה שלך בסוף ההודעה שהם הזוג הכי טוב אי פעם בכל הגלקסיות, תסלח לי אם אימנע מלהגיב.

willo

New member
היו כמה זוגות שהיו חזקים

נתחיל בכריס ואלכס, עונה שתיי0. בששת הקטעים הראשונים הם סיימו פעמיים בשלישיה. אח"כ במשך שבעה קטעים (מקטע שבע) הם לא יצאו מהשלישיה. ויל וטרה יצאו לאורך כל התוכנית רק פעם אחת מהשלישיה. בעונה ארבע, ת'יפ וקים סיימו רק ארבע פעמים מחוץ לשלישייה, הם התחילו במקום השמיני, היו פעמיים בחמישי ופעם ברביעי, מהמקטע השמיני לא ירדו מהשלשייה.

willo

New member
511 ושאלות ליקי

נתחיל בוידוי, את הפרק ששודר אתמול ופרק הסיום ראיתי בארה"ב כשהייתי שםפ בספטמבר, עד אז לא הייתי מוריד פרים אלא ממתין לשידור בישראל, מאז (וגם בגלל שאת השרדות 9 התחלתי לראות שם) כבר הצטרפתי לקהילת המכורים שמורידים. הסיכום הוא מה שחשבתי אז, בלי לראות שום פרק קודם (ולהכיר את העבר) ובהתעלם ממה שהולך לקרות. הYIELD הוא אסון, נכון שבפועל הפגיעה בקולין וכריסטי היתה קטנה (זה רק עלה להם בכסף) אבל הרעיון שכל שלושת הזוגות יכלו לעצור את קולין וכריסטי הוא לא טוב לתוכנית. המחסום היה מצויין, זה מחסום כמו שצריך (אם כי הוא נותן יתרון למי שיותר חזק מצד אחד ורזה מצד שני ע"ע ברנדון וקולין), האמהות התגלו כגדולות מהחיים. קולין פשוט שחקן גדול, הוא אמיתי ולא מתחזה, הוא לא מוותר, אני עד עכשיו לא מבין מדוע כריסטי לא עזרה לו לנווט את השור, כמו שכולם עשו. בדיעבד, ישנה חזרה מסויימת על חולק מהמשימות, הרכבים, פעם אחת להרכיב פעם אחת לדחוף, בעבר שתי משימות אוכל, שתי משימות בוץ - חסר איזשהו גיוון. אבל, השאלות שלי ליקי הן:- פרק הסיום (הפרק הבא) היה בן שעתים, האם אנחנו נראה אותו בשבוע הבא (כל השעתיים) או שיחלקו את זה כמו שעשו בYES REAL בהישרדות? האם יש סיכוי שתראו את הקטעים של ה EARLY SHOW כאשר נתנו לזוג המנצח את ההמחאה (וראיינו את הזוגות האחרים) בבוקר לאחר השידור בארה"ב?

למעלה