המירוץ למיליון 4

שוש אור

New member
המירוץ למיליון 4

העונה הרביעית יוצאת לדרך וכאמור, אתמול שודרה תכנית 'הכנה'
למירוץ.
14 זוגות מתמודדים נחשפו בפני הצופים ועושה רושם שכמעט כל אחד כבר מרגיש את החיבור לחלקם ולחלקם האחר פחות או בכלל לא.

האמור בפוסט הזה הוא דעה אישית שלי וכמובן שאשמח אם גם אתם תכתבו את דעתכם ונוכל לפתח את השרשור לכדי דיון מענין, מצחיק, רציני, חכם ובעיקר - תרבותי.

להלן הזוגות המשתתפים
ומתחתם הזוגות שלגביהם כבר יש לי מה להגיד

אז- רוני סופרסטאטר ואחותה ... בשמחה הייתי מוותר על שתיהן.
כי הן פשוט לא מענינות אותי ולא ברור לי מה תהיה תרומתן למירוץ
[ואם אתבדה, אהיה ראשונה להוריד בפניהן הכובע]

החברים וובה ואלנה, או אנה?
מבטע רוסי כבד מעולם לא עשה לי את זה, נהפוף הוא, עצבן לי את 'מיתרי השמיעה.
נראה לי כבר בשלב הזה שלא אצטער אם יודחו ראשונים או בין הראשונים

פנינה וחן - כבר נכתב ודובר ועכשיו זה רק יחזור על עצמו, אז אין צורך להרחיב

ןהחביבים עלי ביותר בשלב הזה
מזרחי וטילטיל - לא יודעת, יש הנם משהו שמשך את עיני ואת לבי אליהם.
מקוה של איאכזבו

ויש כמובן את יפה ובועז שנראים לי מרתקים, מצחיקים ובעיקר - מאוחדים מאד למרות שלגעתי נכונו לנו כמה סצינות לא פשןוןת בחנחהם.

וכל השאר? פשוט לא ענינו אותי, בשלב הזה
וימים יגידו אם התחשות ישתנו.
יהיה לי מענין לקרוא אותי ככל שהעונה תתקדם

ועד כאן סקירה ראשונה למירוץ למיליון שיחל במוצ"ש בשעה 21:00 בערוץ 2

רון שחר - בנות ישראל מחכות לך

תודה שוש על הסקירה

לא ידעתי שרוני סופרסטאר משתתפת. נראה לי מענײַן...
בכלל יש לי תחושה טובה לגבי המשתתפים העונה. נקווה לא להתאכזב. אני אחפש את׳ השידור ברשת ונראה מי ימצא חן בעיניי.,.

Aronsona

New member
ובכן גם את עיני צדו הזוג מזרחי וטילטול

אני מאד אוהב את האחיות לבית דואני, יותר פיקחיות ממה שנדמה וסימפטיות, נראה לי שגם זוג ההומואים יהווה זוג מצחיק ומעניין.

poseidon111

Active member
יחפה, אתמול כתבת שהיית רוצה ששני הבנים שלך ישתתפו, ומיד

רציתי להגיב לך ולשאול אותך אם את רוצה שהם יופיעו בתור ה"פריקים" בתכנית.
במחשבה שניה אמרתי לעצמי שאולי אני מגזים ואין הדברים כך, וההומוסקסואליות
כבר אינה ביג דיל.
אבל שימי לב לתגובה הזו, שבעיני מסמלת את כל מה שחשבתי שיקרה.
הזוגות האחרים מכונים בשמותיהם הנכונים ואילו הזוג הזה הוא "זוג ההומואים".
לא שמות ולא שום דבר אחר.
"זוג הומואים". זה מה שמגדיר אותם, זה מה שהאנשים רואים בהם.

"זוג הומואים". בעיני זו חשכת ימי מקארתי.

Aronsona

New member
לשמחתי הרבה, הם עצמם הציגו את עצמם כך

ומאחר והם נראים סופר סימפטיים, וצוחקים על עצמם בנושא, הרשיתי לעצמי לכנות אותם כך כדי להבדיל אותם מאחרים.
בצורה הזו זה לא נראה לי בעייתי, אם את עדיין חושבת שזה בעייתי אני מתנצל כי לא הייתה לי שום כוונה לפגוע בהם או בך.

אביעד זה בסדר גמור

אני הגבתי לפוסידון לפני שקראתי את התגובה שלך ומאחר ולא ראיתי את השידור ולא ראיתי אפילו איך הם הציגו את עצמם, חשבתי שפוסידון מתאר מצב שככה כינו אותם בכל מקום
ובטוקבקים. אין לי ספק שלא התכוונת אפילו בבדל מחשבה לפגוע. הלוואי וכולם היו מתייחסים לנושא הזה כמוך, הייתי המאושרת באדם.

poseidon111

Active member
אל תביני לא נכון. לא היתה כוונה לומר שאביעד הוא הומופוב

או קרוב לזה, אלא שתגובתו מראה עד להיכן חדרה הזהות המינית כמגדירה.
אז הוא כמובן לא התכוון למשהו רע (אין לי ספק בזה), אבל השורשים
המבדילים בין אחד לשני על בסיס לא ענייני, טמונים בכל אחד מאיתנו.
בי, בך ובכל אחד.
כל העניין של "כולנו שווים", היא סיסמא שאולי נחמדה בתיאוריה,
אך רחוקה מאוד מהפרקטיקה היומית.

תתפלא אבל

אני מסכימה. כמו שכתבתי לשוש, גם אני חוטאת בזה ומן הסתם ייקח עוד שנות דור עד שזה ישתנה אם דעאש לא יחסלו אותנו קודם

עכשיו אני רואה את התגובה של אביעד

ואני קולטת שאתה מתייחס לתגובה שלו ולא לתגובות של הטוקבקים. במקרה של אביעד אני בטוחה שהוא לא התכוון לפגוע אלא באמת חוסר תשומת לב,
אבל אין מה לעשות. באמת ככה הם נתפסים אצל רוב הציבור. מן הסתם אף אחד לא יקרא להם בשמם הפרטי אלא רק "זוג הומואים". עוד לא הגענו למנוחה ולנחלה בקטע הזה

מעניין אבל שדווקא באח הגדול, מיקיאגי נקרא בשמו הפרטי כל הזמן גם אצל הטוקבקים ובדרך כלל גם לא כל כך הוזכר שהוא הומוסקסואל.

שוש אור

New member
הלכתי וחיפשתי

ובאמת שלא ברור לי מאין המסקנה שאוריאל וטום ייקראו מעתה ואילך 'ההומואים'

בבלוג של עומרי שחשף את מתמודדי ה VIP שיקחו חלק במירוץ הוא כותב:
"מתמודדי "המירוץ למיליון" יצאו לצילומים לעונה החדשה ערב לפני יום הזיכרון העונה ישתתפו גם מני סלבס כמו אוריאל יקותיאל וחברו טום באום מ-MTV [ולמי שלא מכיר אותם, הוא מוסיף] "נציגות גאה לקהילה: הרקדן וכוכב הלילה של "האריסה" והתכנית "אמא ואבאז" אוריאל יקותיאל שגם מככב עם עברי לידר בקליפים של ה-TYP ישתתף בתכנית יחד עם חברו הטוב עובד MTV ישראל טום באום.

גם עכבר העיר מספר על משתתפי המירוץ וכותב: "הכוריאוגרף אוריאל יקותיקאל, חבר TYP, כמי שעתיד להשתתף גם כן בעונה הנוכחית, יחד עם חברו טום באום, כתב MTV ישראל"

וגם באתר YULIAN TV סיקרו את העונה הרביעית וכתבו: "
השבוע יצאו לדרך משתתפי העונה הרביעית של "המירוץ למיליון". העונה הייתה אמורה בהתחלה להיות עונת VIP, אך בסופו של דבר הוחלט להסב אותה לעונה מעורבת בה ישתתפו מפורסמים לצד אנשים פחות מוכרים. אז מי ברשימה? פנינה רוזנבלום וביתה חן, שהיו אחד הליהוקים הראשונים לתוכנית.
הכוריאוגרף אוריאל יקותיקאל, חבר TYP, יחד עם חברו טום באום, כתב MTV ישראל"

אז .... זהו

שוש, תודה על הציטוטים שהבאת

אני שמחה שלפחות בתקשורת כינו אותם בשמותיהם וציינו את עיסוקם, אבל אין לי ספק שהציבור ימשיך לקרוא להם בשם "שני ההומואים" כי ככה קל לזכור אותם
וככה כולם יבינו על מי מדובר. תראי, אני חושבת שיעבור עוד דור עד שהציבור יקבל הומואים כדבר מובן מאליו כמו שמקבלים בלונדינים עם עיניים כחולות למרות שמרבית אוכלוסיית העולם
היא בעלת שיער כהה ועיניים שחורות/חומות. מה לעשות? ככה זה. דברים נטמעים בתודעה לאט לאט ולפעמים עוברות שנים רבות עד שמשהו הופך לברור ומובן מאליו.
אבל יהיה נחמד אם באמת יציגו אותם או יהיה נחמד יותר אם הם יציגו את עצמם כזוג הגאה בחבורה. אני חושבת שזה יהיה הכי נאה והכי מכובד וזה לא יבלבל אף אחד או יכעיס אף אחד.
למען הגילוי הנאות, גם אני עד היום מכנה את זוג הבנות התימניות שהשתתפו במירוץ בעונה השניה אם אינני טועה, בתור "התימניות" ולא ממש זוכרת אפילו איך קראו להן. גם בנושא הזה
לא הגענו למנוחה ולנחלה.

למעלה