המירוץ למיליון 05x07

../images/Emo58.gif מירוצ למליון פרק 7 עונה 5

אוךך למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה ???? שרלה ומירנה היו המועדפות עליי!!! אווו גאד כמה שזה מעצבן הכל בגלל קולין וכריסטי שונא אותו רוצח כלב ימחשמו אמן בגיהנום .. לפי הפריוויו של הפרק הבא כנראה הוא בכלא מגיע לו זונה בן זונה (מצטער על המילים פשוט אני רותח) אופ למה לי להמשיך לראות המירוצ למילון אין צוות שאני רוצה שינצח רבק סעמק אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ כמה שאני עצוב כרגע ברגע שהוא אמר להן שהם מסולקות אני בכיתי וששרלה אמרה את מה שהיא אמרה עז זה שהיא אישה קטנה עוד יותר בכיתי סעמק אלוהים אכזרררררר למה הוא לא אמר להם שהן לא פסולות שזה פיט סטופ נון אלימניישין!! אופ אופ אופ אופ אופ אופ אופ אני שונא כל הצוותים סעמק אולי האימהות חמודות אין על שרלה ומירנה איזה חכמות הצליחו לקבל טיסה מוקדמת המזל הלך להן הן הגיעו שניה אחרי ברנדון וניקול והאחיות למקום של דיטור אופ כמה שזה מבאס !!!! מה אין במירוצ איזה חלק שהצופים מחזרים את שרלה ומירנה ??? אופ נהרס לי כל החשק רק מה שחסר לי שיעיפו לי את האהוב עליי מביג בארדר ואז אני מתאבד נשבע אני מתאבד !!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif המירוץ 507

אהבתי מאוד את הפרק. מה שקריסטי עשתה בשדה התעופה ככה לחסום את הדרך מקביל רק לשנאניגנס של צוות גווידו או רייקן וצ'יפ בתחילת המירוץ. כל העריכה בפרק כיוונה לחשוב שזה סיבוב ללא אלימינציה. אפילו פעם אחת לא שמענו the last team to to pit stop will/may be eliminated. חיכיתי לשמוע את ה-However של פיל אבל זה לא קרה ואיבדנו את שרלה ומירנה שבהחלט הפכו את המירוץ למעניין. צ'יפ וקים הם צוות מעולה. האגרסיביות של קולין היא לא אגרסיבית חיובית ולפי הפרומו לפרק הבא זה יפגע בהם. התאומות ממשיכות לא להתבלט לחיוב ואיכשהו מצליחות לשרוד. האמהות היו טובות בפרק הזה ומצליחות להתקדם בדירוג. הקטע של קאמפ מירנה וקאמפ קולין היה קורע. גם ההקטע בגולף אייר ואיך שכל תומכי קולין לאט לאט הבינו איזה טעות הם עשו. חבל שבסוף כולם הצליחו לעלות על אותה טיסה. חוסר המזל של הטיסה שעוקבה הביא לנפילה של שמירנה ושמירנה. פרק הבא צריך להיות מעניין אבל די צפוי שהוא יהיה ללא אלימינציה.

zulu2000

New member
המירוץ למליון 507../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

לאאאא!!!!! תגידו לי שהורדתי את הפרק הלא נכון ושקולין המגעיל וכריסטי הכלבה עפו!! למה שרלה ומירנה?! הייתי בטוח שזה סיבוב נון אלימיניישן!! הם לא אמרו!! אוף.
כריסטי ממש כלבה! איך שהיא חסמה את הדלתות בשדה"ת, ממש אני רוצה לראות אותם עפים פרק הבא. גם לפני הפרק אהבתי את התאומות עכשיו פחות.. אבל עדיין הן פייבוריטיות שלי. אני גם מעדיף את האמהות.. הן היחידות שלא הלכו עם קולין.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הסוף הגיע. הצוות היחיד המעניין שנשאר, הם קולין וקריסטי. צ'ים וקים, קמי וקרלי, ברנדון וניקול, ולינדה וקרן פשוט לא כאלה מעניינים. העונה התחילה טוב אבל לדעתי העונה לא ממש טובה, היא ירדה מאוד. בדרך כלל זה ההיפך, כשמגיעים לכמה צוותים אחרונים אז נעשה מעניין - הפעם זה לא ככה.

../images/Emo58.gifלמה דוקא עונה יפה

וזה כן מתחיל להיות מעניין... אני דוקא בהתחלה לא אהבתי ורק מפרק 6 כשהם הגיעו למצריים התחלתי לאהוב. גם אני אהבתי את שרלה ומירנה! רציתי שינצחו!!!! עכשיו אני רוצה שברנדון וניקול ינצחו... לא יודע למה כאב לי כשניקול זרקה לנהג אוטובוס את ה10$ שלו לרצפה... כמעט בכיתי... מסכן הנהג... לא הבנתי מה הקטע של לאכול ביצה? איזו ביצה זו הייתה שהיא הייתה כ"כ מגעילה?

Boran

New member
../images/Emo58.gif507

לא נפל לי האסימון שהגענו כבר לפיינל 6 עד הסוף של הפרק כמעט. וואו, אנחנו מתקדמים. טוב שמירנה ושמירנה עפו. שמח שזה קרה, הן סתם עיצבנו אותי. שמח שקארמי נשארו
תומך גם של קולין וכריסטי הצוות החזק, וברנדיקול. אחריהם קים וצ'יפ, אבל אני לא ממש מת עליהם, הם סתם בסדר. שהאמהות יעופו כבר. אהבתי מאוד שכל העריכה כיוונה לכיוון של סיבוב נון-אלימיניישן. הם כנראה הבינו שזה כבר צפוי מתי זה נון אלימיניישן ומתי לא אז החליטו לעשות תרגיל קטן. נהדר. פרק הבא בלי מירנה ושמירנה. כיף.

yoooni

New member
../images/Emo58.gif5x07

כל מה שיש לי להגיד זה שאני בדיכאון עמוק

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gif 5X07

חחחחחחחחח אף אחד לא שם איזה אשכנזים יצאו התאומות וברנדון והגרופי שלו???? הם שילמו על הנסיעה 150 דולר!!!!!!!!!!!!!! מירנה ושרלה שילמו 3 דולר.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקים הם אלוהים ישמור....רציתי שהוא באמת יביא להם מכות
אוף מעצבן ביותר שמירנה & שמירנה עפו....הם היו מעניינות וחזקות!! אני אמרתי שציפ וקים צוות חזק כבר בפרק 2 או 3....אתם מוזמנים לדפדף ולראות. אני לא מסכים שהעונה הזאת לא תהיה יותר מעניינת בגלל שהם עפו...יהיה מאוד מעניין לדעתי!

zulu2000

New member
אה עוד משהו../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

ה
הוא לפריוויו לפרק הבא.. לפי מה שכתוב באתר הרשמי קולין נעצר במשטרה.. אני ממש מקווה שהם יעופו בגלל זה.. לא כמו שעשו ברצים לדירה שזה שנעצר במשטרה לא עף כי פתאום החליטו שזה פרק ללא העפה.. הנקודות ללא העפה נקבעות מראש? או שהם יכולים סתם להחליט כמו נראה לי עם לני וקרן בעונה הראשונה שהם התעכבו..

maya567

New member
המירוץ 507 ../images/Emo58.gif

עד כמה שאני בחורה, ועד כמה שאני בוכה בסרטים ומזילה דמעה כשצריך - לא חשבתי שיקרה מצב ואני אבכה כשצוות יעוף במירוץ. אבל בכיתי. והרגשתי כמו תומר! הנאום של שרלה היה ממש מרגש, וכל הסיטואציה היתה ממש עצובה. אמנם לפי העריכה שהן קיבלו מהפרק הראשון זה היה ברור שהן לא יזכו, אבל חשבתי שהן יגיעו מקום 2 או משהו כזה. זה פשוט עצוב. הן היו כזה צוות טוב וחזק. אפילו פיל הזיל איזו דמעה או שתיים. עכשיו מי תחבק את פיל בסוף כל סיבוב? מי יצעקו בליסימו! כל חמש דקות? מי יפטפטו בערבית עם נהגי מוניות/צוותי אוויר?
פשוט דכאון. אף פעם לא קרה לי שצוות שכל כך אהבתי עף כל כך מוקדם. כל כך קיוויתי שיהיה כאן פלו/זאק שהגיעו 6 ולא עפו. פשוט דיכאון. אז עכשיו צריך להחליף פייבוריטים? אני אשאר עם הבאולינג מאמז וצ'יפקים, למרות שנראה לי ברור לחלוטין שהגמר יהיה מורכב מקולין-כריסטי וניקי ברנדון. נקווה שלפחות אחד מהפייבוריטים שלי יגיעו לגמר. עכשיו אני מבינה את כל מעריצי רופרט למינהם בעונה 7.

חחחח מאיה ...

בכיתי כמו תינוק שלקחו לו תמוצצ מסכנה שרלה היה קשה לה לדבר ובאמת אפילו פיל יר לו דמעה אני לא יודע עכשיו את מי אני אעודד כל המצב רוח שלי הלך ... שרלה ומירנה היו הצוות הכי חזק שם !! מאיה העם איתך

../images/Emo58.gif 05X07

לא!!!!! לא!!! פלייז תגידו לי שזה לא קורה לי, אני לא מאמין!! קודם כל ברצוני להתנצל על כמות סימני הקריאה שיהיו בהודעה הזאת אבל אני פשוט עכשיו בעצבים(ואני יודע שאני אראה כמו בן 8..)!!
למה?! למה שרלה ומירנה עפו?! אווף כל כך קיוויתי שהסביבוב הזה יהיה נון - אלימניישן, לא רוצה! מי יחבק עכשיו את פיל?! עכשיו לפרק: הפרק היה בסדר, ובחיים לא חשבתי שזה יהיה כזה מגיעל לאכול ביצים.. אני כ"כ רוצה שקולין וכריסטי יעופו!! אני ממש מצפה לזה! הפייבוריטים שלי נשארו: התאומות
והבולינג מאמז
אני שונא את: ברנדון וניקול וקולין וכריסטי. ואת צ'יפ וקים אני מחבב

g.o

New member
../images/Emo58.gif

כמו כולם, גמני עצובה ולא חשבתי שזה יקרה, כי בהתחלה לא סבלתי את שראלה ומירנה אך הן באמת הוכיחו את עצמן. ובוא נגיד וקולין וחברה שלו ילכו לאיזה טיפול אחרי המירוץ.. זהו התקווה נשארה אצל התאומות שאני ממש אוהבת מהפרק הראשון, הבעיה היא שהן מאכזבות כי חשבתי שיש להן ראש והן יוזמות אבל זה לא ככה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהמירוץ למיליון 507

באמת מעצבן ששרלה ומירנה עפו זה היה נראה פרק לללא העפה האמת הפרק עצמו היה די משעמם לכומחר מבחינת המשימות. זה רנאה כבר מיחזור לש מישמות שהיו כבר חבל שהם לא מחדשים אני מקווה שהתאומות המפגרות יעופו בקרוב. ציפ וקים מלכים ואני מקווה שהם יזכו.

למעלה