המירוץ למיליון פרק 4

n l m

New member
המירוץ למיליון פרק 4

פרק דיי מאכזב למען האמת אהבתי ת'אחרים יותר, הבנות היו דרמתיות מדיי בקשר לקוויאר. והמשימות של ההוקי והוודקה נראו לי ממש מגוכחות. אבל דבר אחד טוב יצא בפרק הזה, ברנדון וניקול נראו לי בעבר דיי אדישים בקשר למירוץ אבל היום כשניקול גמרה את הקוויאר למרות מצבה הראה לי שהם רציניים, מקווה שזה לא חד פעמי

maya567

New member
ברנדון וניקול

ג'יזס שלהם העניש אותם על כל הסכינים בגב שהם תוקעים לצוותים שהם "כורתים" איתם ברית. שבוע שעבר אלו היו שרלה ומירנה, והפעם צ'יפקים והאחים (שעולים לי על העצבים). ובקשר לקוויאר - הבנות אמנם היו דרמטיות למדי, אבל כל כך הרבה קוויאר זה בהחלט דוחה. כל כך הרבה מכל דבר זה דוחה. צ'יפ עשה את זה הכי טוב - לוקחים כפית ושותים את המים, מי בכלל צריך להרגיש את הטעם של זה? וחוץ מזה (אי אפשר שלא לאזכר את הטיול שלי) - היה נחמד לראות את תחנת האוטובוסים של ברילוצ'ה (ושל בואנוס איירס), אני אהיה שם עוד מעט.

Sole Survivor

New member
טוב אני לא יודעת מה

הטעם של קוואיר אז לא יכולתי להזהות איתם והכי מצחיקים ציפקים והתאומות...הם תמיד ביחד ואפילו בקליפ פתיחה הם אחד אחרי השני איזה כיף היה לראות אותם בשלג ...אבל ברוסיה הם היו רוב הזוגות רק בחושך אפילו לא ראו אותה ביום.....

n l m

New member
ומישהו יכול לענות לי

כי פספסתי כמה קטעים כנראה למה זוג הזקנים לא יצאו יחד עם התאומות והאמהות למרות שהיו באותה טיסה איתם? מה בדיוק עיקב אותם שם? ולמה האחים התנפלו על ניקול וברנדון בשדה תעופה, רק בגלל שלקחו ת'כרטיסים האחרונים או שיש סיבה נוספת?

MaddyD

New member
הסבר

הם היו על אותה טיסה עד פרנקפורט נדמה לי ומשם לקחו טיסות שונות.. האחים התנפלו עליהם כי הם קבעו להיות יחד בטיסות והזוג ההוא החליטו למצוא פתרון זריז יותר בלי לשתף את שאר הקבוצה אשר תמכה בהם!

willo

New member
המתחסדים

הקטע הכי מצחיק היה כשברנדון הסביר שהוא לא רוצה לשתות את הוודקה כי זה נוגד את אמונתו, אבל לשקר (פעם אחרי פעם) זה טוב? לדעתי הקטע עם הקוויאר היה פשוט גדול, בכלל העונה הזו מבחינת מחסומים מוצלחת. שלרה ומירנה (או מירנה ושמירנה) מפרק לפרק מצחיקות אותי יותר, ואין מחלוקת שהיה להן מזל עם הטיסה. הפרק הזה הוכיח כמו בעונה השניה בטיסה לדרום אפריקה, שלפעמים זה כל ההבדל ביןלהמשיך לבין ליפול.

Aviad1987

New member
פוץ הברנדון הזה

משימה מגעילה בלי ספק ואני כבר חשתי צורך להקיא סך הכל פרק חמוד ביותר רק ההתבכיינות של הבנות גזלה את כל הזמן באסה שהם לא מגיעים לישראל. זה יכל להיות שוס לא נורמלי.

מטר9

New member
היה נחמד....

אני ממש ממש לא סובל את שרלה ומירנה, הן צבועות מגעיליות ואני מקווה שהן יעופו... אבל שוב, אני תמיד אומר שאני מעדיף קודם לראות את הזוגות המיותרים (הזקנים, האבא והבת) עפים לפני אלא שאני שונא ולכן אני שמח שנפתרנו מבוב וג'ויס. קולין וקריסטי הם האהובים עליי ממש, ומיד אחריהם האמהות. אני מקווה ששניהם יגיעו רחוק. ולמרות שהיו כמה זוגות שממש הגזימו, קוויאר זה דוחה. הרבה קוויאר זה כמעט בלתי אפשרי אז כל הכבוד לכל אלה שהצליחו (שמתם לב שחוץ מצ'יפ רק הבנות התנדבו?) אני גם שונא את צ'יפקים. האחים סתם מיותרים. לגבי ברנדון וניקול עוד אין לי דעה. התאומות מצחיקות בטמטום שלהם...

maya567

New member
../images/Emo58.gif מיקום הפרק הבא

מצרים. לא הבנת את זה מהקטעים שלהם בפירמידות?

לגבי המיקום ../images/Emo58.gifשל פרק הבא

ידעתי שהם יהיו במצרים עוד מהפרק הראשון שראיתי את הקליפ הפותח אבל לא הייתי בטוח חשבתי אפריקה או משהו. בכל אופן תודה.

למעלה