המירוץ למיליון עונה 5

LOVEtheMcMAHONS

New member
המירוץ למיליון עונה 5

לא מזמן מישהו כאן בפורום החל בשמועות על כך שהעונה החמישית מצולמת , אולם הלילה מישהו הפנה את תשומת ליבי לידיעה הבאה : This morning’s Variety reports that CBS has given the go-ahead to cast a fifth edition of “The Amazing Race,” even though the network hasn’t actually ordered a fifth season. כלומר עוד אין עונה חמישית, אפילו שלב המיונים לצוותים עוד לא החל.

MM22

New member
יש המון שמועות לגבי העונה ה - 5

הרבה אנשים טוענים , שלא תהיה בכלל עונה 5 . יש כאלה שטוענים שהיא מצולמת בימים אלה . יש שמועות שהיא תהיה העונה האחרונה . אני נכנסתי לאיזה אתר ( שאני לא מוצא כרגע כי נכנסתי לשם במקרה ) , ובאתר היה תקציר ( מאוד ארוך ) לכל פרק בעונה ה 5 ( שלטענת האתר , כבר צולמה ) . אני לא יודע מה באמת קורה עם העונה ה - 5 , אבל אני מאוד מקווה שהיא תצולם בקרוב ושיהיו עוד הרבה עונות אחריה .

gah

New member
אתה לא מבין...

מה שהוא נתן כאן זה האתר הרשמי של amazing race 5 ולפי זה ורק לפי זה אתה צריך ללכת. לא צולם עוד שום דבר ובטוח תצולם העונה החמישית.

Boran

New member
מה שכל זה אומר בשתי מילים:

זה בתהליכים. כבר אישרו את העונה החמישית, אבל עוד לא הזמינו אותה. זה בתהליך. תהיה עונה חמישית, עוד לא התחילו לעבוד עליה (נכון לזמן כתיבת המאמר הזה שמצאת)

למעלה