המירוץ למיליון לכאן

snier1991

New member
המירוץ למיליון לכאן

נא לא לפתוח בכותרת ספוילרים מי שייעשה זאת ייזכר לרע ע"י קובי בעשרת ימי תשובה וזה לא דבר טוב

oO nam nam Oo

New member
איזה פרק טוב!!!!../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

יש!!!!!!!!! לינז ניצחו!!!
וברנסן שניים!
ואני ממש שמחה שויבר הגיעו אחרונים
נממממ מהתחלת הפרק הייתה הרגשה שויבר לא יזכו, כי לא הלך להם משו (הם הגיעו אחרונים למגדל, לקח להם מלא זמן להגיע לסירה ההיא, ואז בכלל הם נעלמו למלא זמן כששתי הקבוצות האחרות בנו את הפאזלים).. בכל מקרה
היה פרק טוב

כל הכבוד למנצחים

רציתי שלינז או ברנסן ינצחו
כל הכבוד להם והם אחים מאוד מצחיקים. מה זה משימת המחסום הייתה דפוקה??? לנסוע בסירת מירוץ זה כייף של החיים!! כמה שהייתי רוצה להיות במקומם. וואי היה טוב לראות שוב את משפחת הפה הגדול, פאולו

dance13

New member
הללויה!!

איזה כיף שמשפחת לינז ניצחה!! המקום יסתדרו בדיוק כמו שרציתי! אבל הקטע עם הג"ג אני שמעתי את פעימות הלב שלי!! טוב נחכה לעונה הבאה...

patito ƒeo

New member
!!!!!!../images/Emo107.gif

איזה כיףףףףףףףףףף
וואי, המחסום היה כל כך מותח.. לא נשארו לי ציפורניים
ממש מגיע להם.
ומשפחת ברנסן גם הייתה טובה, הע-י-ק-ר לא משפחת וויבל! :) אחלה עונה.

קובי221

New member
כתבתי אחלה סיכום, אבל הוא נמחק...

ואין לי כח לחשוב על מה כתבתי, שוב. רק אציין, עונה מדהימה, מנצחים מעולים- פיבורטים שלי כבר מהפרק הראשון(מצאתי רק את השירשור של הפרק השני), וליהוק מצויין של משפחות- וויבר, והמשפחה הצעקנית של האבא שעובד בזבל. ציון לענוה: 10 ללא ספק!

קובי221

New member
אה. וגם זה היה רשום../images/Emo3.gif

תודה שלא רמזתם בכותרת על המנצחים.

LeRanch

New member
לדעתי זה היה די משעמם

בלי קשר שידעתי שלינז ינצחו זה לא היה גמר כ"כ מותח.. רק הסוף עם הארצות היה עוד איכשהו מותח.. כל השאר פשוט היה יבש לגמרי
חבל שוויבר לא ניצחו

DreamS_HunteR

New member
היה באמת יבש..../images/Emo121.gif

רק הקטע בסוף עם הלוח של המדינות היה מאוד מותח. קפצתי על המיטה שהלינזים יסיימו את זה כבר וירוצו לשטיח! שיקחו כבר את המיליון גאד דאמט! וזה קרה
הייתה עונה משעשעת במיוחד והיה בה אפילו אקשן מאוד שונה - לראות משפחות רבות זה לפעמים כיף
שמתי שלינז ניצחו. הימרתי עליהם מהפרק הראשון. האחות הזאת
. בכל מקרה.. יאלה עונה 9
זוגות זה הרבה יותר כיף

DevilGirl92

New member
כל העונה הייתה שיעמום אחד גדול

ורציתי שברנסן ינצחו, למרות שכבר ידעתי שלינז הם המנצחים.

shiran2020

New member
עונה מדהימההה

ומהפרק ב-1 רציתי שמשפחחת לינז ינצחוו! סדרה מדהימה אף פעם לא מפסיקה לעניין ! ושיבואו גם לטייל בישראל יש כמה מקומות טובים להשים דגלים

DevilGirl92

New member
את סתם רוצה להידחף לצילום

ולהתלהב כי הופעת בסדרה אמריקאית

למעלה