המירוץ לדירה

n l m

New member
המירוץ לדירה

אוקיי כל מה שיש לי לומר הוא "ואתם עוד אמרתם שסוף הדרך הוא חיקוי למירוץ למיליון" הדבר הזה בדיוק אותו דבר במשימות, כמו למשל מציאת השלט ודברים כאלו וגם הנקודה הזאת במסלול שכשעולים עליה עוברים ואז שומעים את אבי קושניר אומר להם "אתם הזוג שהגיע במקום ה....שלישי" סוף הדרך לפחות היו מקוריים וחילקו ת'צבטים זה ממש המירוץ למיליון

De fire

New member
סוף הדרך היו קמצנים ולא קנו את

הפורמט, ולכן הכניסו "שינויים" (ע"ע כוכב נולד ואיידול) בטלעד קנו אותו, אז ברור שהכל יהיה כמה שיותר דומה..

n l m

New member
אה הם קנו אותו

אוקיי אז התמונה יותר מתבהרת אבל למה אותם משימות למה? למה אני צריך לראות ביום שבת שהמתמודדים מחפשים שלט בטלסקופ ואז לראות היום מתמודדים מחפשים שלט במשקפת זה דבילי קנוי בסדר דומה בסדר אבל בדיוק אותו דבר? אם כל הכבוד סוף הדרך אם כל הקמצנות שלהם הצליחו לקנות אותי ולעניין אותי המירוץ לדירה לא, יש כבר תכנית כזו!!!!!!!!!!

Boran

New member
לדעתי לא

קודם כל קושניר הרבה פחות מתאים מאילדיס להנחיה... אבל בכל מקרה לשדר את שתי התכניות האלה, סוף הדרך והמירוץ לדירה, במקביל, זה פשוט מפגר. זה שתי תכניות שהן כמעט בדיוק אותו דבר ובגלל שסוף הדרך התחיל קודם, כל מה שיהיה במירוץ לדירה ישוו לסוף הדרך.

n l m

New member
לא יודע

לי זה לא נראה דומה לסוף הדרך למרות שהרעיון הוא אותו רעיון והכל זה לא נראה לי דומה בסוף הדרך העובדה שהזוגות לא מכירים אחד את השני מוסיפה המון לתכנית והרבה יותר כיף לראות אותם בפעולה וזה כבר הבדל גדול כאן לא רק שהביאו לנו מכרים, הביאו לנו זוגות ואז יש ת'התחנחנות הזאתי למצלמה שזה דבר שאני ממש שונא וגם המשימות מבוצעות גרוע בגלל הרחמים והכל שתיי נשים היום ויתרו על משימת האומגה "תעלה אותי למעלה אני לא מצליחה" "בסדר" אם זה היה בסוף הדרך זה לא היה ככה כבר מפרק אחד אני יודע שאני אוהב יותר את סוף הדרך מהמירוץ לדירה ולפי דעתי חוץ מהרעיון עצמו ממש לא דומה

LOVEtheMcMAHONS

New member
תגובות על המל"ד

אני מצאתי את המירוץ לדירה טיפה יותר מרגש ומעניין מסוף הדרך החלטוריסטית לעיתים. למרות ההנחיה הלא כובשת של קושניר, ההיכרות המוקדמת בין הזוגות והעובדה שכולם שם לפני חתונה פשוט מוסיפה המון לדינמיקה בין בני הזוג. זה יוצר מצבים מצחיקים ודרמטיים. החסרון של ההפקה הישראלית - קביעת הזמנים. משום מה הוחלט (אולי כדי לחסוך בצורך בצילומי לילה מסובכים) שהצמדים יתחרו עד לשעה מסויימת בערב (19:00) ואז כל צמד בלי קשר להתקדמות שלו במשימה עוצר והולך לבית מלון קרוב. לאחר 10 שעות מרגע הצ'ק-אין הצמדים ממשיכים במשימה, כלומר בערך ב-5 בבוקר אם לא קיבלו קנס זמן על איחור. זה מוריד את כל ההתרגשות של לרוץ בשעות מטורפות באישון לילה. זה גם מונע אפשרות לצמצם פערים דרמטית בין הצמדים. במירוץ למליון נניח צמד מוביל ב-8 שעות על הצמד שאחריו, והמשימה שהם מגיעים אליה היא משימה כזו שמתקיימת רק בשעות הבוקר. אז זה נותן אפשרות לצמצם פערים לשער הצמדים ויוצר שוב מתח. הנה קיבלנו מצב ביש לנו 2 צמדים שמובילים בהרבה (לא ברור בדיוק בכמה כי אין כיתוב נורמלי לפערי הזמנים בין הצמדים) אבל מלבד פאשלות רציניות אני לא רואה איך אפשר לצמצם את הפערים האלה. בסך הכל אני חושב שמדובר בהפקה לא רעה בכלל, הגרפיקה והמוזיקה מזכירים מאוד את המירוץ למליון. הקצב חביב ועם קאסטינג של זוגות קצת פחות מעצבנים (שתוק דקל ~!) זה בהחלט יכל להיות סדרה מעולה במקום סתם סדרה נחמדה.

מטר9

New member
אמנם לא ראיתי את סוף הדרך...

אבל מאוד נהנתי מהמרוץ לדירה. אני ממש ממש שונא את דקל ואדר ולמרות ששרון וענבל היו צריכים לעוף (כמה זמן לוקח למצוא שלט בצבע אדום???) רציתי לראות את דקל ואדר עפים... לעצור לאכול שניצל ואורז? להשאר לאכול ארוחת בוקר במלון?? ועוד אחרי זה כשהם יודעים שהם מפגרים מאחור לא לעשות את המשימה עם האומגה??? הזוג הזה שכח שהוא בתחרות, ומי שמגיע אחרון הולך הביתה. הם הסתמכו על זה ששרון וענבל אחרונים ולקח לעצמו זמן. רק אחרי שהם ראו שהם משיגים אותם הם לקחו את עצמם ברצינות... ואני גם שונא את ג'ולי... מאוד מרגיזה אותי על המסך. בינתיים הפיבוריטים שלי הם נטע לי ואורי אבל זה רק הפרק הראשון והכל יכול להשתנות...

n l m

New member
גם אני רציתי לראות אותם הולכים

האידיוט הזה עם המשפטים שלו כל פעם כמעט גרם לי להעביר ערוץ ועוד בסוף המשפט הכי מפגר "עצם זה שאנחנו הגענו אחד לפניי האחרון בעצם אומר שאנחנו המנצחים הגדולים של התחרות מה שאומר שנבלוט ונהיה טובים ת'המשך" יכול להיות שאני אדיוט יכול להיות שיש לי בעיות בהבנת הנקרא אבל למה לעזאזל הוא התכוון ועכשיו חשבתי על זה הסדרה יכולה להתפתח טוב, זה רק הפרק הראשון רק שיגוונו פעם הבאה ואני מקווה שחלק מהזוגות ייזכרו שזו תחרות ולא יוותרו לבניי הזוג שלהם "לא מצליחה לעשות אומגה, נסי שוב, את לא עולה למעלה" זה מירוץ לעזאזל ואני שנאתי ת'ויתור הזה

מטר9

New member
../images/Emo45.gif

אני היחיד, אגב, שדקל הזה מזכיר לו את האח השלישי במבצע סבתא? (לא עמי סמולרצ'יק, לא רמי הויברגר, השלישי) הוא נראה ונשמע בול כמוהו!!! דקל אבל הרבה יותר מעצבן...

דובישה

New member
דני קרפל!

איש החרגול מפלטפוס! כ"כ החיתוך דיבור והשיניים הגדולות
מאוד אהבתי, הרבה יותר מסוף הדרך. זה שזה דומה למירוץ למליון עושה את הסידרה ליותר מקצועית. אפשר להכיר את הזוגות יותר לעומק, כבר יש פייבוריטים וכאלה שבא לי להכניס להם כאפה

מטר9

New member
גם, אבל לא הוא...

נו... איך קוראים לזה ששיחק את האח הקטן במבצע סבתא??

בּני

New member
האח הקטן

עידן בסרט, צח שפיצן בחיים, עומד מאחורי עמי סמולרצ'יק בתמונה המצורפת. ולדעתי הם היו דווקא מצחיקים! אולי הגיע להם לעוף ואם הם לא ישנו את הגישה זה באמת יקרה להם אבל אין ספק שהם עשו את זה בסטייל...

מטר9

New member
../images/Emo45.gif

אני היחיד, אגב, שדקל הזה מזכיר לו את האח השלישי במבצע סבתא? (לא עמי סמולרצ'יק, לא רמי הויברגר, השלישי) הוא נראה ונשמע בול כמוהו!!! דקל אבל הרבה יותר מעצבן...

cj20

New member
זה בלתי אפשרי לראות אותם כל הזמן

נמרחים 1 על ה2. הפוטנציאל שם אבל אותי זה דוחה כל ההתמרחויות האלו אז התייאשתי אחרי כמה זמן והפסקתי לראות (טוב גם היה "שבתות וחגים" אז גם ככה אני רואה שאני אוותר על המירוץ לדירה). לא ראיתי השבוע "סוף הדרך" - אפשר תקציר קטן? או לפחות מי עף (עם תיאור מפורט כי לא בטוח שאני אזכור שמות)?

למעלה