המירוץ הקרוב, אולי .. מישהו יודע אם יש קטע שטח? והאם מתוכננים 2 מירוצים או אחד ?
M marelly New member 11/7/05 #1 המירוץ הקרוב, אולי .. מישהו יודע אם יש קטע שטח? והאם מתוכננים 2 מירוצים או אחד ?
K kramberg New member 11/7/05 #2 לצערי אין קטע שטח, למרות שאתמול בשיחה הזויה משהו עם צ'יקו, נאמר שאולי כן יהיה... אז התשובה היא כרגע לא, אלא אם כן יהיו שינויים.
לצערי אין קטע שטח, למרות שאתמול בשיחה הזויה משהו עם צ'יקו, נאמר שאולי כן יהיה... אז התשובה היא כרגע לא, אלא אם כן יהיו שינויים.
K kramberg New member 11/7/05 #4 כרובי לא יפה לצחוק על הבנאדם שלפעמים נפלטים לו שטויות, הוא לא שולט בזה, אתמול הוא סיפר לי שהוא השקיע 160 אלף דולר בבניית מסלול המוטוקרוס...
כרובי לא יפה לצחוק על הבנאדם שלפעמים נפלטים לו שטויות, הוא לא שולט בזה, אתמול הוא סיפר לי שהוא השקיע 160 אלף דולר בבניית מסלול המוטוקרוס...
כRובי New member 11/7/05 #5 א-נ-י? צוחק עליו? מה פתאום?! חלילה! תגיד לי, השתגעת? אתה רוצה שמחר בבוקר אני אקום ואגלה מעלי 2 טון של חול, עפר ופסולת בניין בצורת טייבל+2 דאבלים ?
א-נ-י? צוחק עליו? מה פתאום?! חלילה! תגיד לי, השתגעת? אתה רוצה שמחר בבוקר אני אקום ואגלה מעלי 2 טון של חול, עפר ופסולת בניין בצורת טייבל+2 דאבלים ?
K ktmrf New member 11/7/05 #8 כרובי אתה חולה ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif
ס סיני 1 New member 12/7/05 #9 תפסיקו ללכלך על צ'יקו או שכולכם ... תשתו ביום המירוץ מיץ גזר מיפו. יתלו לכם פרנזים על האופנועים ביום המירוץ נגד עין הרע. ויגיע אינדיאני לרקוד את ריקוד הגשם על הפיטס. והמנצחים יקבלו 2 ק'ג בורקס בחסות ''בורקס אבא'' מצ'לנוב. ראו הוזהרתם.
תפסיקו ללכלך על צ'יקו או שכולכם ... תשתו ביום המירוץ מיץ גזר מיפו. יתלו לכם פרנזים על האופנועים ביום המירוץ נגד עין הרע. ויגיע אינדיאני לרקוד את ריקוד הגשם על הפיטס. והמנצחים יקבלו 2 ק'ג בורקס בחסות ''בורקס אבא'' מצ'לנוב. ראו הוזהרתם.
S StAv cR New member 12/7/05 #10 160 אלף דולר על מסלול מוטוקרוס? נותן לו את ה-YZ שלי במתנה אם כך באמת היה. יה רייט
ש שחרלרט New member 12/7/05 #11 לקבלת הנשיא הפורום יכתף את נישקו כתתתתתף שק'. מרלי כפרה,עזוב אותך שטויות ותבוא לפוצץ גאזים בחייך.איך אתה יכול להפסיד ארוע כזה.כל הח'ברה יהיו.
לקבלת הנשיא הפורום יכתף את נישקו כתתתתתף שק'. מרלי כפרה,עזוב אותך שטויות ותבוא לפוצץ גאזים בחייך.איך אתה יכול להפסיד ארוע כזה.כל הח'ברה יהיו.
א אהוד א1 New member 12/7/05 #13 לא נכון. מצומת ירקונים ימינה לפתח תקווה,ברמזור הראשון ימינה,ישר עד הסוף (גם דרך מעגל התנועה).
R RanMX New member 12/7/05 #14 אבל לפי מה שהבנתי זה ליד תחנת רכבת או שאמרו לי לא נכון אז כנראה זה התחנה של פ"ת?