המיקרו

המיקרו

למרות אזהרותיכם (בעיקר נעמי), קניתי את "כוכב מעל סאן פרנציסקו", ועשיתי אותו בראש השנה, תוך שעה. ממש ממש נהניתי, ואני מתכוונת לפרק אותו ולהרכיב מחדש בחגים אחרים - שהוא יהיה פאזל קבוע של חגים. הוא בקופסא מאד יפה (ממתכת) וקטנה וקומפקטית, כל שהוא יכול להתאים גם לטיולים או חו"ל, ואפשר לעשות אותו יחד עם ילדים. בקיצור - רכישה משתלמת לשימוש רב פעמי. זוכרים שכתבתי פעם על שירים שנתקעים בראש כשעושים פאזל, בהשפעת הפאזל? אז מסיבות מובנות משך כל עשייתו נתקע לי חזק בראש השיר "ירח כחול שיאיר על הכול וישמור על כל האנשים חזקים וחלשים" מזל שזה היה רק שעה. ואחרי החג, מההתלהבות, הלכתי לפאזלנד וקניתי את שני המיקרו האחרים...

ושירים אחרים שנתקעו לי לאחרונה:

בפאזל הבית - השיר "בית חלומותיי", של נעמי שמר. בפאזל הדגים (המיניאטורי) - כל מיני שירים שיש בהם את המילה "גל" או "גלים", כשעשיתי את החלקים של הגלים, למשל השורות "גלים עולים, חולות נעים, אוושת הרוח בעלים" וגם השורה "יבוא לו גל ישטוף אותן" מתוך השיר "ואיך שלא" של אריאל זילבר.

ועוד שני דברים מעניינים

1) כשיצאתי מפאזלנד ראיתי מישהו עם דוגמא של פאזל על הנעליים. 2) בהפנינג קניון רמת אביב (ורק שם, לא בכל הרשת) יש מבצע של השני בחצי מחיר. יש שם מבחר יחסית גדול של פאזלים, כנראה לכבוד יום כיפור, מ - 100 חלקים ועד 5000. אז גמר חתימה טובה, צום קל לכל מי שצם, ופיזול קל לכל מי שמפאזל!

123נעמי

New member
ראיתי כאלו נעלים...

בחנות בקניון עזריאלי בתל אביב לא זוכרת את שם החנות זו חנות בגדים שיש שם את הסניקר האלו בשחור ובלבן נחמד

ssyוM

New member
../images/Emo140.gif תתחדשי ...

ותהני ... ממיסי שממשיכה למשש חלקים בגודל סטנדרטי

גולה7

New member
גם אני

הרכבתי בדיוק את אותו הפאזל בראש השנה. אכן הלך מהר והיה אחלה. שוקלת לרכוש את השניים האחרים. גמר חתימה טובה לכולם.

למעלה