המיפגש שהיה

syrus

New member
המיפגש שהיה

חברים, אני רוצה להודות למי שהגיע למפגש היה לי ממש כיף לראות אתכם וכמובן לשמוע את הזיופים שלכם בקריוקי
למי שלא היה - אני שולח את המתנות לחג בדואר כך שאם עברתם דירה או שאי פעם לא הצלחתם לקבל ממני דואר בחגים הקודמים - תעדכנו אצלי את הכתובת הנכונה שלכם, אחרת זה פשוט לא יגיע וחבל... שיהיה לכולם חג שמח
איל

Pacmanit

New member
איזה מתנות שוות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חח היה כיף העיקר אני יצאתי מבסוטה עם תמונות מפדחות של כולם.. רק חבל שגררו לנו את המכוניות !!

GoldenEyes

Well-known member
בתפוז מבקשים לשמור על הכללים

אז גם בחניה חנו כחוק ולא תיגררו ודווקא זה עם הטוסטוס שלא צריך חניה נפל ממנו

g i l l i

New member
מה היה מפגש?????????

מתי?? איפה?? למה לא הודיעו?? איך פיספסתי.... את שפ שדאג לטורטיות את איציק שזייף ברמות בקריוקי את איל שברח מהסגריות את החליקה של מייקי את השומר בחניון שהזמין לנו ניידת... אפשר עוד מפגש?? נ.ב. איל שלח לי בדואר את המתנה כי מכרתי אותה עבור חצי טורטיה....

GoldenEyes

Well-known member
מייקע

השמועות אומרות שגררו להם את המכוניות והם הגיעו למגרש הגרירה בקשו לדבר עם הפקח המז**** ולא הסכימו אז גילי פתחה את החולצה ובקשה לדבר עם האחראי והזמינו ניידת

poz

New member
אני חושב שאיל צריך להשתתף בחצי מהדוח לפחות :p

ע"ח תפוז!

syrus

New member
הקינוח עלי ../images/Emo13.gif

הארוחה באגאדיר לא הייתה קשורה למיפגש של תפוז

ד י ג ר

New member
שמנתי בכמה קילוגרמים

גם מהאוכל וגם מהיחס המפנק שקיבלתי מכולם. באמת היה נחמד.

חתולהה

New member
חחחחח

איזה מזל שלא נשארתי איתכם.. לא הייתי מגיעה הביתה היה כייף לראות את כולם, היה מצחיק והיה מהנה :)

poz

New member
איל אם תמשיך להיות רציני כזה אנחנו ננדה אותך

ונביא מנהל מנענע :p

היה כיףףף

לראות את כולם , היו אחלה צחוקים.. היה נחמד להעלים את השף.. ולשחק למעלה טניס ובאולינג ב wii המשך הערב באגדיר היה מעניין באסה מה שהלך עם הגרירה.. עיריית תלאביב *** העיקר בסופו של לילה הגענו הביתה בשלום

למעלה