המיסתורית..

המיסתורית..

למי שזוכר סיפרתי את סיפורי שאני נמצאת במערכת יחסים עם בחור כבן 30 רווק אני ג+2 אנו נמצאים בקשר של 9 חודשים אוהבים מאוד אהבה מיוחדת וכואבת בגלל המרחק בגלל המשפחה שלו שמסרבים שנהיה יחד וזהו בתקופה האחרונה היינו מכוסחים קצת סיפרתי פה את סיפורי והמלצתם לי המלצות חמות ועוזרות הלבנו בנינו את העיינינים נפגשו דיברנו על הכל והכל היה מושלם... ואחרי יומיים בדיוק דיברנו בפון והוא היה מוזר ושונה ואמר שהוא במצב רוח רע נמאס לו שהכל תקוע בנינו שאלתי אותו אם רוצה הוא לסיים את הקשר אמר שבשום פנים באופן לא רק שאבין אותו שאלתי אותו למה הוא מרחיק אותי אמר שהוא לא מרחיק והוא אוהב מאוד ואני צריכה להבין ממש בכה לי בפון אמר שהוא אוהב ובחיים לא יוותר עלי וזהו דיברנו באותו לילה אמר כמה הוא אוהב אותי וקשה לו כה אבל משהו לא מובן אצלו ולא ברור נראה לי מסתיר ממני משהו יום אחרי אני מנסה להתקשר אליו כלום לא עונה לא לפון לא להודעות למרות שאני יודעת שהודעות התקבלו אצלו מה אני עושה עזרה???

תגובה

המשיכי לנסות להשיגו, אם הוא באמת אוהב אותך יצור אתך קשר. אולי לא יכול לענות. אני מקוה, שלא קרה לו משהו. המרחק בעיה טכנית, שאפשר להתגבר עליה. אפשר לדבר בטלפון ולהתכתב ומדי פעם להפגש, גם באמצע הדרך בין שניכם. אינך צריכה ליצור קשר עם משפחתו, אלא אתו. לכן התעלמו מיחס המשפחה והשקיעו בקשר ביניכם. אינכם מוכרחים לשתף את המשפחה בקשר שלכם. אולי בעתיד המשפחה תתרגל אליכם, ותעברו לגור קרוב.

אל אדם אוהב וחושב..

אתה אומר לאהמשיך לנסות להשיג אותו?... תראה לאהוב אותי אני יודעת שהוא אוהב משהו עובר עליו שם זה בטוח..רציתי לחייג לאבא שלו ולשאול מה קורה מה אתה אומר? אני דואגת מאוד

כן

התקשרי לברר, אולי קרה לו משהו. אולי הוא באמת רק בדכאון או עסוק, אבל יכול גם להיות שהוא חולה או משהו.

שחררי אותו לדרכו.

וגם אותנו. את מגיעה לפורום עם רצון מאוד גדול לפרוק. וזה בסדר גמור. לכך הפורום נועד. אבל עם כל תשובה שמישהו כותב לך...אתה מגיבה בשלילה, מנסה להסביר, מנסה לשכנע אותנו במקום את עצמך עם אלפי סיפורי אלף לילה ולילה. הגיע הזמן שתקחי אחריות על החיים שלך ותחליטי החלטות מבלי להיתלות בפורום. את אישה בוגרת. את לא נערה בת 16. ואם הוא לא רוצה להיות איתך בקשר...תורידי הילוך. אולי הוא לא רוצה ולא נעים לו להגיד?

בואי נראה...

את גרושה עם שניים והוא רווק ללא ילדים. המשפחה שלו מסרבים לקשר. המרחק בינכם גדול. הייתם מכוסחים, התפייסתם והפיוס איכשהו התפוגג. הקשר שוב תקוע ולא ברור מה קיים בינכם או נשאר בינכם. לטעמו הכל תקוע בינכם ונמאס לו מזה. הוא אמר לך זאת לאחר שכבר "ליבנתם" הכל. דיברתם והוא היה מוזר.הוא אמר לך שהוא במצב רוח רע , לאחר הפיוס ההוא שציינת. הוא בכה לך בטלפון ואמר שקשה לו. נראה לך שהוא מסתיר ממך משהו. נראה לך שהוא מתרחק ממך ואף אמרת לו את זה במפורש. הוא דוחה את כל הביקורת שלך על הריחוק שלו ממך ודוחה את טענתך שהוא כביכול כבר עזב אותך. קשה להשיג אותו טלפונית והוא לא משיב להודעות. מה דעתך? מניסיונך האישי, לאן זה מוביל ? עם זה את רוצה להקים משפחה עם אבא חורג שידאג לילדייך ?

תגובה אלייך אדם אוהב וחושב..

אז זהו שהוא ענה לי והיה נשמע במצב רוח רע בכה בפון ואמר שעושה זאת לטובתי לא רוצה שאני יסבול איתו הוא עובר הרבה ולא רוצה שאראה אותו במצב הזה אמר אוהב ולא נפרד לעולם שאלתי אותו שאם הוא רוצה שאפסיק להתקשר אמר שלאאא בלעדיי הוא מת אבל הבטיח שהוא שלי ורק שלי אציין שהוא נשמע במצב לא טוב עצוב ובכה הרבה בפון אמר שהוא אוהב מאוד וחושב כל הזמן יש לו שם כנראה בלאגן עם כל המשפחה אמרתי לו שאני מחכה לו ורק לו ולא יהיה אחר מלבדיו אבל לא אציק לו ולא אטלפן אבל שאני הכוח היחיד שלו ושלא אעלם... מצד שני אני מרגישה כאילו הוא רוצה להרחיק אותי ממנו לא רוצה שאני יסבול וידע מה הוא עובר אבל הסברתי לו שזה שאני לא יודעת אני סובלת יותר... מה אני עושההההסורי שנפלתי דווקא עלייך פשוט נראה לי שאתה מבין אותי יותר.. תודה..

סבל ואהבה

כשאוהבים אדם, רוצים לעזור לו בסבלו. אמרי לו, שכיון שאת אוהבת אותו, את דואגת לו ורוצה לעזור לו להתמודד עם הקושי ולא רוצה להתרחק ממנו. השתדלי להיות טובה אליו, שאלי אותו על מצבו והראי בהתנהגותך את הדאגה ואת האהבה שלך. אולי כך יחזור אליך.

תגובה

אמרתי לו זאת בפון כל מה שאמרת אבל הוא בן אדם מיוחד אמר יש לך ילדים לא רוצה שתסבלי יחד איתי תתרכזי בילדים אני יסתדר הסברתי לו שהחוסר וודאות מה איתו הורס אותי יותר ולא נותן לי להתרכז בכלום כמו שהוא רוצה ... וואלה צדק מי שאמר"אהבה אמיתית לכאב נולדה"..

הכל נגמר..

אז ככה שוחחנו בפון הלילה וזה פשוט נגמר זה בא ממנו ואמר שחייב זמן עם עצמו כדי לסדר כמה דברים ואז הבטיח אני כבר יבוא לקחת אותך לא רוצה לספר לי מה עומד לעשות אבל אמר שלא רוצה שאהיה מעורבת בזה אוהב אותך רק שלך אבל תביני אותי תחשבי עם עצמך ובסוף תביני אמר אין מצב את החלום שלך אני יגשים...הוא גם יודע שאומנם אני גרושה אך עדיין קשורה לגרוש שלי אמר לי דבר חכם הכל ביידים שלך תלחמי ונהינה יחד אם לא תצליחי אני יבוא מחכה רק לך אחד משנינו בסוף יבוא לשני ונהיה יחד למרות שאמר שהוא יודע שזה הוא יבוא אמר זה יכול להיות תוך יום יומיים אבל גם יכול להיות חודשים ..הוא יודע שאני כבולה מעט ואמר חכי לי אני יעשה הכל... שאלתי אותו אם הוא רוצה להפגש פעם אחרונה אמר שהוא לא יכול לראות אותי הוא ישבר אוהב מאוד בכה לי המון וגם אני אמר סגרי מעגל שם סיימי הכל רק כך נוכל להיות יחד ומאושרים...אמר נלחם איתך עד הסוף או את או כלום...גם בפון אמר לא רוצה לדבר יהיה לו קשה ככה אמר והוא לא רוצה שאשמע מה הוא עובר רוצה להתמודד לבד עם זה..סיים בהרבה מילות אהבה ובכי ולא רצה לתת לי לדבר השיחה נגמרה בזה שאמר בבכי קורע לב אני אוהב אותך.. קשה לי אני יודעת מה יעבוא עליי אבל חייבת לכבד אותו טעיתי איתו הרבה אני יודעת..זלזלתי בו והסתרתי הרבה אבל זה גם היה למענו הבטיח שנהיה יחד וגם שהרבה תלוי בי תקופה קשה תעבור עליי אני יודעת מה לעשות ואיך לפעול אין לי מושגגגגגגגגגגגגגגג

אם את באמת חשובה לו

ימצא דרך לחזור אליך. אם אמר לך שלא רוצה כרגע קשר, אל תיצרי אתו קשר. אם אמר שמעדיף להרחיק את הקשר, שמרי אתו על קשר רחוק. בינתים השתדלי תמיד להיות טובה ונעימה אליו ולהתנהג אתו בעדינות.

כך אפעל..

תודה לך על כל התמיכה אבל זה מה שאעשה אכבד אותו כי כך ביקש..עם כל הקושי אין הרבה ברירות...ושוב תודה לך.

אבל התחשבי באפשרות

שהוא מוכן לקשר רחוק יותר. שאלי אותו אם בסדר שתדברו מדי פעם בטלפון, אולי לעתים רחוקות. אם הוא מסכים לקשר רחוק, נצלי זאת ושמרי על הקשר ככל שהתנאים יאפשרו לך.

תגובה..

אז זהו שכרגע הוא רוצה נתק מוחלט גם לא פון אמר שקשה לו לשמוע אותי ולא רוצה שאשמע מה הוא עובר אין לי הרבה ברירות זה המצב..

למעלה