המיסטיקן שלי

sami burekas

New member
המיסטיקן שלי

תראו הנושא הוא כזה: שיחקתי כבר הרבה דמויות ,ועכשיו שהדמות הקודמת שלי מתה החלטתי לשחק מיסטיקן\נזיר. בדמויות שאני משחק אני לאו דווקא מחפש כוח ועוצמ אלא ייחוד או משהו שונה ויפה משאר המויות. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא מיסטיקן\נזיר שכל ההתקפות שלו או לפחות מרביתן יהיו התקפות עם תוצאות שונות מנזק פשוט. לדוגמא אני יכול לבחור במקום לתקוף עם ולגרם נזק לתקוף ולגרום פירוק מנשק או שיתוק או הפלה... אשמח אם תשתפו אותי ברעיון מגניב משלכם.

DDN

New member
ברוך הבא! אתה חדש פה?

בכל מקרה, אנימוס מקבוצת נוסגות', משחק נזיר, קוואי. הוא באמת משחק משהו "יוצא דופן". אם אני לא טועה, הוא מסביר על נזיר היסודות שלו אפילו בעמוד זה.

טלימוס

New member
סמי בורקס היקר....

בקשר לסמי קקה הוא מת וטוב שכך... בקשר למיסטיקן זה ממש שווה תעתיק מהאססיאן של דיאבלו 2 יש לה פול מכות מיוחדות.... ממני ט.

M a n K i n d

New member
אף פעם זה לא טוב שמישהו מת.

בכל מקרה, לא הייתי ממליץ להעתיק ממשחקי מחשב כי אם לקבל מהם השראה וליצור לפיה. טלימוס, אם יש לך איזשהו ריב עם סמי בורקס, אתה מוזמן להשאיר אותו במסרים פרטיים ולא על גבי הפורום. תודה

M a n K i n d

New member
ברוך הבא.

רעיון מגניב? בדיוק כמו שכתבת, פירוק מנשק, שיתוק או הפלה. תתייעץ עם השה"מ שלך, ותבחר בכשרונות המתאימים.

sami burekas

New member
רעיון של משחק מחשב לDnD

הרעיון של לקחת כוח ממשחק מחשב ולשלב אותו במשחק מסוכן מידי לטעמי. קודם כל הוא דורש עבודה רבה מידי בכדי לשנות אותו לתנאים המתאימים של המשחק ,ודבר שני הוא עלול לא להשתלב בצורה המתוכננת (ואני מדבר מנסיון). דבר נוסף שרציתי לשאול אותכם הוא איך קוראים לספר של המיסטיקן בגירסה שלישית ואיפה אני יכול להשיג אותו?

טלימוס

New member
למנקינד

סמי הוא בחור טוב ובחיים אנחנו חברים טובים... אבל הדמויות היו אוייבות מושבעות, אבל זה כבר היסטוריה שניהן מתו.. נ.ב וכן ערבי אני כן מלאך!!! :)) חחחח...ותודה על הקישור!!

shaikl

New member
תגובה

בואנה טלימוס אתה לא מלאך אתה תיהיה קוסם כי לירן מיסטיקן ואני יהיה רוצח שכיר ואתה תיהיה קוסם ואל תתווכח!!!

sami burekas

New member
תגובה על התגובה

טל שמע תפסיק לשחק אותה מחליט, אתה לא מחליט כלום. מה ששי אומר קודוש כי הוא ה"לידר" ואם הוא אומר שתשחק קוסם אז תתחיל לבנות דף דמות כבר עכשיו!!!!!

למעלה